duminică, 21 aprilie 2013

ce cenia mea!


Ambasadorul ceh la Washington le explica internautilor americani: Cehia e diferita de Cecenia

de I.C.     HotNews.ro
Sâmbătă, 20 aprilie 2013, 17:48 Actualitate | Internaţional


 Ambasadorul ceh in Statele Unite ale Americii a postat vineri un mesaj pe site-ul ambasadei in care subliniaza ca Republica Ceha, tara membra a Uniunii Europene, este diferita de Cecenia, regiunea separatista rusa cu populatie predominant musulmana. Ambasadorul s-a aratat ingrijorat de faptul ca multi utilizatori ai site-urilor de socializare au confundat cele doua tari, afirmand ca cei doi suspecti in cazul dublului atac cu bomba din Boston, de origine cecena, ar proveni din Cehia.

"Pe masura ce ies la iveala mai multe informatii despre originea presupusilor atacatori, constat cu ingrijorare, pe platformele de social media, o neintelegere cu privire la acest lucru. Republica Ceha si Cecenia sunt doua entitati foarte diferite - Republica Ceha este o tara central-europeana; Cecenia este parte a Federatiei Ruse", arata ambasadorul ceh la Washington, Petr Gandalovič.

Dupa ce s-a aflat vineri ca familia celor doi suspecti, Tamerlan si Djohar Tsarnaev, este originara din Cecenia, mai multi utilizatori Twitter au postat mesaje in care confunda Cecenia cu Republica Ceha, informeaza 
CNN.


iata dovada ca kenyenii's cei mai prosti oameni din lume. punkt!

noi, aci, in capitala romuniei sotzialiszde, 

budapeszt, nu mai aveam nevoe de o astfel de

 dovada!am început să pornim să conștientizăm asta încă dă pă vremea lu ceashkă.
păcat că nici asta nu ne'a folosit la nimikă

Un comentariu:

Carucioare de copii spunea...

Exista vreun dubiu in privinta diferentei?!

Trimiteți un comentariu