luni, 8 aprilie 2013

te(c)stu' & pretecstu lu' tapalagă
plus
ce'i așa de greu s'o preferi pe săftoaica duduchii?

ce (mai) zice tapalaga, dupa ce la sfirsitu saptaminii trecute a disparut, subit, de pe ecranele patriii, recte - cum altfel? - de la b1?
...politicienii s-au inteles ca nu mai au nevoie de procurori atat de liberi incat sa ancheteze si perchizitioneze pe oricine, indiferent de rang, sa aresteze, sa trimita in judecata etc. Cand esti pus in fata unor armistitii intre marile puteri, fie iti asumi riscul de a nu participa la festinul general, facand astfel figura de loser caraghios (sau mai rau, de consiprationist cam intr-o ureche), incapabil sa inteleaga ratiunile superioare de stat, fie te aliniezi frumos. Este si acesta un test pentru noi toti.

testu si pretextu la care or picat de fezandatzi o grama' de lume buna, in frunte cu andrei plesu, cristoa si ambasadele axii lu' basexu, ca sa nu mai pomenim de bliiiiin axinte, care'i si intrece.

tzopirlanismu ofuscat al diktatorului continua sa mi'i faca simpatici pe pedeleleii care tocma' ce reintregira cuplu' de birfitori ai duduchii, blaga + saftoaica, de la care se trase ura crincena pe care "asta" le'o poarta, din poarta'n poarta - de data asta poarta e cam mișcată, mișcată popular, nu ingimfat.


mi'e rusine de rusinea lor, alor d'alde diaconescu cristian "blindu' ben", funeriu sau preda ala, sociologu cu fatza de frizer la ciufulici (de albacazapadoiu nu mi'e rusine), ca se executa, executindu'si si putzina credibilitate ce le ramasese, la comanda bufeurilor andropauzistice ale șăfului.

aflai adineaorea, de la "cristi" diaconescu, ca, de fapt, au mai ramas "aderantzi" la miscarea popolara doar trei consiglieri prezidentziali: el, albazapadoiu si funeriu, semn ca fota s'a retras cu supces, ceea ce'i semn de mare tarie de caracter - da' tot motiv de legat cu lantzuri de gardu' cotroceniului e si cu doar trei consiglieri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu