joi, 24 iulie 2014

bine, am întzeles că "poneiutzul roz", andrei bădin, i'a cerut, și a și primit, șpagă 5000 de lei tramway (????????), penalului duicu, dar cît i'o fi cerut prezidentului diktator?


Ziare.com
Marti, 01 Decembrie 2009, ora 10:22

Andrei Badin ii cere lui Basescu sa isi aduca aminte de ce a fost "taiat pe fata"

     
Andrei Badin ii cere lui Basescu sa isi aduca aminte de ce a fost "taiat pe fata"
Jurnalistul Andrei Badin i-a dat un ultimatum lui Traian Basescu, inainte de a publica o inregistrare video care il incrimineaza pe seful statului.
Badin il avertizeaza ca va fi nevoit sa isi aminteasca in urmatoarele zile de anuminte momente din viata sa si sa dea public explicatiile de rigoare.

"Voi incepe prin a-i adresa o intrebare publica la care astept un raspuns in 24 de ore: Ce ati facut domnule presedinte in noaptea de 31 decembrie 1972 /1 ianuarie 1973? Va aduceti aminte numele de Doina Lecusescu? Va aduceti aminte de cele intamplate atunci?

Ar trebui sa va aduceti aminte deoarece atunci ati fost taiat pe fata, semn care se vede si azi. Ar trebui sa va aduceti aminte! Daca nu, va voi ajuta!", scrie jurnalistul pe blogul sau.

Conform avertismentului editorului Antena 3, marturia inregistrata ar trebui sa apara in cursul zilei de marti, cele 24 de ore fiind deja trecute.

"Dupa expirarea celor 24 de ore voi posta pe acest blog marturia video in care se vorbeste despre mizerabila fapta in care ati fost implicat. Dar nu numai atat. O marturie senzationala inregistrata la Londra despre Traian Basescu", se mai arata in postarea jurnalistului.

La randul lor, jurnalistii de la Ziua redau cateva din declaratiile unei femei pe nume Doina Renea, care il acuza pe Traian Basescu de viol, amenintari cu moartea si tentativa de omor.

In anul 1972, femeia l-a cunoscut pe Traian Basescu in cartierul Tomis III din Constanta, moment la care era paoaspat absolventa a Liceului de Muzica si Arte Plastice din Constanta.

La data de 1 ianuarie 1973 a fost violata de Traian Basescu, viol in urma caruia a ramas insarcinata. La acea data, Traian Basescu era student la Institutul de Marina Mircea cel Batrin din Constanta, iar Lecusescu era studenta la Facultatea de Arhitectura Ion Andreescu, din Cluj-Napoca. Cazul a fost musamalizat cu concursul ofiterului de militie Bitu Nicolae, care instrumenta, de altfel, si reclamatia lui Traian Basescu, pe motiv ca fusese desfigurat de fratele victimei, Lecusescu Ion (de-asta are un ochi tumefiat si cicatrice pe fata), scrie
Ziua.

In 1996 a fost fost adusa in Bucuresti si condusa, impreuna cu fiul, intr-un apartament dintr-un bloc situat in cartierul Berceni, unde au fost sechestrati pentru aproximativ doua saptamani. 


p.s.

bineintzeles ca, intre timp, pe linga ca badin a ajuns la-beunu, oficios prezidentzial, blogul lui, ca si saitul ziua, au devenit neaccesibile.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu