vineri, 25 iulie 2014

give me 5



  1. stirileprotv.ro ‎- În urmă cu 4 ore
    Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat ca pana pe 5 august are rabdare si asteapta sa-i fie luata in calcul cererea de a fi inclusa in ...




ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. TARICEANU PRESEDINTE

DATORITA CALITATIILOR DOVEDITE ALE DOMNULUI CALIN POPESCU TARICEANU, ATAT CA FOST PRIM MINISTRU, CAT SI CA OM, DATORITA COMPORTAMENTULUI SAU IREPROSABIL, CU MULT BUN SIMT SI RESPECT FATA DE OAMENI, PROPUN CETATENIILOR ROMANIEI SA IL ALEGEM PE CALIN POPESCU TARICEANU IN FUNCTIA DE PRESEDINTE AL ROMANIEI INCEPAND CU DECEMBRIE 2014, DANSUL ANUNTAND CA VA CANDIDA. PLECAND DE LA ACESTE CONSIDERENTE, AM REALIZAT ACEASTA PETITIE CA UN SIMULATOR DE VOT, CU CAT SUNT MAI MULTE SEMNATURI IN PETITIE, CU ATAT CREDIBILITATEA DOMNULUI TARICEANU CRESTE IN OCHII SI SUFLETUL ROMANILOR. CAND VOR FI MULTE SEMNATURI INREGISTRATE IN PETITIE, IL VOI CAUTA PERSONAL PE DOMNUL TARICEANU, CA SA-I PREZINT PETITIA, SA STIE CA POPORUL IL IUBESTE SI ESTE ALATURI DE DANSUL. TREBUIE CA NOI, SOCIETATEA CIVILA, SA FIM ALATURI DE DANSUL PENTRU A-L APARA DE BASESCU SI ACOLITII LUI. VA ROG SA TRATATI CU SERIOZITATE PETITIA SI SUBIECTUL PROPUS. VA MULTUMESC, KEUL FLORIN ROMANIA
Ultimele stiri | Editie online
15.07.2014

Viorel Catarama CANDIDEAZA la Presedintie: Cer sprijinul cetetenilor. Salariul minim in 3 ani va ajunge la 500 de euro, dupa MODIFICAREA Constitutiei

de D.G.
270 afisari | 2 comentarii
Viorel Catarama, patronul magazinului de mobila Elvila, si-a anuntat marti candidatura ca independent la Presedintia Romaniei. El a cerut sprijinul cetatenilor, a calificatpartidele politice drept "structuri mafiote extrem de bine organizate si consolidate" si a promis o crestere  a salariului minim, scrie ziare.com.





  1. Fanatik ‎- Acum 5 zile
    „Cristian Diaconescu este un bun cunoscător al politicii externe, nu poate fi o recomandare mai bună pentru a candida la funcția de ...


se mai inscrie cinevaaa?


aaaa, uitasem!

M.A.I. e si johannnisss?


3 comentarii:

Anonim spunea...

Domn' Niku_le,
Dl Presedinte Basescu a fost citat incorect. Domnia Sa nu a declarat ca dl Cristian Diaconescu este cel mai potrivit candidat, ci dl Dan Diaconescu.
Cat priveste colecta pentru scoaterea din moarte clinica a tarabei dlui Madam Bovarescu, care taraba se ocupa cu popularizarea ganditorilor aliniati in linie dreapta, se pot oferi picioare in bara din spate sau caltzi in teava de esapament, in loc de Euroi in banca?

niku_elektriku spunea...

dom tudorane,

asa e unii, daca nu ruptzi in funda (ca cristoa), atunci ruptzi de realitate (nu de realitatea, pentru ca, am senzatzia, a intrat si asta in trustu trist al duduchii), ca bliiiin axintoiu (un tip mai talentat decit am vrea sa acceptam, dar cu pro-funde carentze la alte capitole), care, dupa ce a vazut ca nu'i functioneaza o singura pushculitza de donatzii, si'a umplut saitu cu inca vreo cinci-sase, "pe domenii", toate pentru p'opasirea dreptzii inliniate, pentru ca, dupa citeva zile, sa se supere pe propriu'i sa(i)t si sa'si puna coda pe spinare.

cind erea consigliere lazaroian, si o buna perioada dupa aia, n'o atingea nici c'o petala pe fata moshului, nu'mi explic de ce, pina la un punct, dupa care a devenit incredibil de taeos la adresa aceleeasi, iar nu'mi explic de ce, ca pusculitza aflata la (buna!) vedere erea la fel de goala.

in rest, biscuim, dom' tudorane, invatzam dureros ce'nseamna ceaiul de 5 p'un loc si suta de lei

Anonim spunea...

Take Five
http://youtu.be/vmDDOFXSgAs

Dom'le, eu ii inteleg pe cei care se bat pentru posturi si functii, dar mai putin pe cei de pe margine care se agita. Ca nu prea mai au de ce. Statul roman e inglodat in datorii, asa ca marile hotariri pe intern se iau doar cu aprobarea FMI si a celorlalte banci creditoare. Si s-a ajuns aici ca sa se ramina aici. Asta nu se mai rezolva pentru ca asta a fost scopul. Apoi e UE, care ia in fiecare zi cite o bucatica din ce a mai ramas din suveranitatea nationala. E, deja, ridicol sa mai tii un minister de externe si sa pretinzi ca ai politica externa. Romania s-a pomenit peste noapte un stat, ca sa nu-i zic colonie, al unei federatii si legislatia nationala se mai poate modifica doar cu aprobare de sus. Sus = bancile creditoare, UE si NATO.

Ma gindesc ca Iohannis a fost deja uns guvernator local intr-o ceremonie secreta si orice zbatere e de prisos din partea unor monici, ponti etc.

Nu stiu daca asta e un motiv de disperare sau de bucurie pentru romanul generic. Mi-e greu, totusi, sa cred ca ar putea sa-i fie mai rau decit cu lideri ca Dej, Ceasca, Iliescu, Constantinescu, Basescu, Ponta si alte asemenea lighioane mioritice.

Si-apoi, din moment ce vreo 4 milioane de romani s-au dus unde au vazut cu ochii fara sa-i doara in cur de Romania in ultimele doua decenii, nu cred ca restul de milioane ramase (inca) acasa au vreun simtamint patriotic care ar putea fi periculos pentru planurile secrete ale UE.

Probabil ca starea natiunii a fost corect inteleasa acolo sus si primul test major e inscaunarea lui Iohannis. Daca merge, urmeaza regionalizarea, guvernatori, finante separate si punctum. Disparitia statului Romania nu mi se pare o pierdere.

Dar nici in viabilitatea Uniunii Sovietice Europene nu cred...

dk

Trimiteți un comentariu