vineri, 22 august 2014

după ce, ca urmare a punerii'n operă a ultimii, dar nu a celii din urmă, prevederi din pactu' și păcatu' băsescu-udrea-ponta, cei trei "R" (răzgîndire, răsucire, reevaluare) au fost completatzi, cu atît de mult succes, inclusiv cu cei trei "I" (imunitate, impunitate, ilaritate), mie chiar a 'nceput să'mi fie milă de anteniștii trei

aflu, prin intermediul unei postatoare de pe blogul domnului "cristy" preda, ca sint semne de mare excitatzie nu numai pe blogurile fostilor sau actualilor "basisti":




LUANA { 08.21.14 at 11:49 AM }
INSIST in a va citi si scrie pe blog,in ciuda faptului ca NU mai doriti sa postati DECAT ceea ce va convine.
Si-atunci,ma-ntreb…..CINE….CE….PE CINE DISCREDITEAZA?
Aseara,la A3,cu o bucurie vecina cu paranoia,Gadea…Badea si celelalte ciuvici,v-au numit ,,sluga care s-a trezit dar tot sluga ramane”.
Mascariciu` Badea,cu o URA pe chip demna de un psihiatru,a promis poporului (?) ca el,EL il va baga la puscarie PE VIATA pe Traian Basescu si pe toata familia lui.
Nu astia ma (mai) intriga.
Astia chiar sunt CU ADEVARAT niste SLUGI (inca) bine platite.
Ma intriga insa si ma infurie in acelasi timp,comportamentul dvs. sau al lui Baconschi si al altora pe care….chiar nu il mai inteleg.
TRAIAN BASESCU pana la capat?
Sau ,,capatul” a fost doar interesul direct si personal?
Probabil nu-mi veti posta nici acest comentariu.
Inteleg ca ,,asa” se comporta si plagiatorul pe blogul lui.
Permite DOAR aplaudacii.
Spuneti-mi totusi,verde`n fata….acest lucru.
Ca ,,multumirile” vad ca le aduceti celorlalti.
oamenii aia, antenistii, impreuna cu nenumaratzii lor privitori, probabil ca il urasc sincer, unii dintre ei, pe diktator, asa ca vor fi si mai dezamagitzi decit fostii sprijiniori ai basescului de cele ce se vor intimpa dupa alegeri, mai ca as face pariu.

dar chiar poate sa doarma dom base asa de linistit?

tapalaga se cam indoieste:

Cu tot jocul sau sofisticat, devine tot mai limpede ca Traian Basescu lucreaza azi pentru Victor Ponta, oricate eforturi face sa mimeze conflictul cu noua nomenclatura. Jocul a inceput mai demult, dar l-a acoperit mereu cu destula abilitate. Am destui martori carora le-am spus in urma ca doi-trei ani ca Traian Basescu si-a ales delfinul, urmasul politic, iar acesta nu e nici din PDL, nici din PNL, ci se cheama Ponta. Desi par radical diferiti, sunt facuti din acelasi aluat si actioneaza la fel, adica fara scrupule. Mai cred ca nu este singurul care, in ultimii ani, a mizat pe el. Ponta a inselat mereu doar asteptarile populatiei, nu si pe ale sistemului.

Pe omul politic Traian Basescu, Elena Udrea l-a ingropat. Ar fi putut lasa in urma sa o mostenire politica mai demna, dar si-a atins limitele in momentul in care a dovedit ca e dispus sa sacrifice o tara pentru un om. Ca politician, lasa in urma sa o rusine. Pe Basescu, in calitatea sa de reprezentant al unei generatii in extinctie, Udrea l-a tarat dupa ea intr-o noua lume, sperand ca astfel se va salva si il va salva. Nu stim daca exista garantii ca vor supravietui amandoi. Spre deosebire de lumea veche, lupii tineri prezinta un grad infinit mai mare de amoralitate si asta il enerveaza pana si pe Basescu. Lipsa oricaror garantii. Cinismul lui Ponta este chiar mai mare decat al lui.

Ca politician, Basescu a murit urat. Dar ca sef de stat, putea sa faca mai multe? Daca s-ar fi luptat pe bune cu sistemul si nu cu generatiile din interiorul lui, daca ii pasa cu adevarat de oameni si nu era atat de obsedat de putere, da, putea. Altfel, performanta maxima sa ucizi toti dinozaurii si sa te privesti multumit de sine in oglinda, tu, ultimul supravietuitor, sperand sa te adaptezi noilor specii de pradatori.

Am sperat mereu ca ma insel amarnic, ca Basescu isi va revini din cosmar si ca exista un plan B. Nu exista nici un plan B de aceasta data, din pacate. Adevarul simplu e ca Basescu merge pana in panzele albe cu Udrea, cu Ponta, cu Ghita, in fine, cu sistemul.

eu nu!



4 comentarii:

niku_elektriku spunea...

emigrante,

date fiind ca, plin de ebnegatzie, continui sa tot dai in mine, fabrici si limuzine, am hotarit, dupa aprigi framintari launtrice, sa incerc sa fac si eu un experiment cu tine, nu numai tu cu mine, prin introducerea ta repetata, si manuala, cu eforturi care nu stiu daca "se merita", pina, poate, s'o prinde si blogspotu' ca aia esti.

mai incearca

Shadow spunea...

@nikule
hehe, si din puzderia de "postatori" ai gasit-o taman pe aia de posteaza "pe bani" adicatelea asa zis "profesionist" sau "profesionista". taman pe "tanti luana" un fel de elena din plescoi a forumurilor :-)

niku_elektriku spunea...

shadowe,

imi parea mie cunoscuta persoana, doar ca am luat'o ca titlu exemplicatiff, lovind doua tzinte dintr.o lovitura, aratind si suferintzele antenistilor, pe care n.am de unde sa le cunosc altfel, nu numai ale basistilor,foasti su actuali udristi

vor lua tzeapa in mod solidar!

Shadow spunea...

solidar si solitar fiecare in coltul lui si toti impreuna :-)

Trimiteți un comentariu