vineri, 12 septembrie 2014

doină de dor și de jelea, "la capătul liniei", a feminității și gingășiei, de nu mai știi dacă să rîdzi sau să plîngi, direct în noaptea mintzii

chiar ca te'apuca jelea






si da, n'am mai avut cuvinte ca sa i le adresez doamnii jelea, care parea o doamna plina de insusiri si normala la cap, dar nu s'a mai intimplat acelasi lucru cu un domn gheorghe, comentator acreditat la dinsii pe platforma, care a tzinut s'o confirme pe doamna jelea in legatura cu opinia 'mnea'ei despre un anume radu f. alexandru, un caz ciudat si unic in peisagi, caruia'i datorez personal foarte mult pentru ca a fost autorul scenariului unui film, realizat in alb-negru (regizor dinu tanase), de pe vremea lu ceashka, "la capatul liniei", care, mie unuia, mi'a placut teribil de mult.




"Sunt de acord cu dvs. ca articolul d-nului Alexandru e catastrofal. La acel articol mi-au fost blocate doua comentarii in care punctam elementele grosolane de propaganda de partid si ipocrizia aferenta. Dar nu trebuie sa va mire calitatea slaba a textului. Atunci cand autorul face plecaciuni obediente partidului pt. a primi vreo ciozvarta nu se poate scoate un discurs coerent si solid argumentat. In fond, e o forma de cedare in fata viciului stomacului plin."



pai da, domnul radu f. alexandru, a carui etnie - nu'i asa? - nu mai trebuie pomenita, a facut atit de multe plecaciuni obediente partidului, "pentru o ciosvirta", cum zicetzi d-voastra, pina cind, atunci cind a obtzinut'o, ciozvirta, a renuntzat benevol la ea, deoarece nu a dorit sa destabilizeze majoritatea coalitiei guvernamentale, care de bine ce a facut domnul alexandru acest pasabil sacrificiu, a mai rezistat citeva zile, inclusiv cu aportul unor vasnici membri care se regasesc actualmente in partidul de suflet al domnului presedinte si al sinistrei sale sosii.

mai cunoaste cineva vreun caz al unui alt vinator de ciozvirte (si ciozvirta era destul de grasa, ca durata mandatului la c.n.a. e de 6 ani) care sa renuntze la ea pentru binili, cam efemer, trebuie sa recunoastetzi, al partidului? (comentariul meu)

"Radu F. Alexandru şi-a depus, joi, demisia din funcţia de membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), el urmând să îşi desfăşoare în continuare activitatea de senator, a anunţat preşedintele CNA, Răsvan Popescu, în şedinţa de joi a Consiliului.
(...)
Senatorul PDL Radu F. Alexandru, numit membru în Consiliul Naţional al Audiovizualului, a anunţat, pe 2 aprilie, că îşi va continua activitatea în Senat "pe o perioadă conferită şi stipulată clar de lege", deoarece nu doreşte să destabilizeze majoritatea coaliţiei guvernamentale în această Cameră legislativă. El a precizat că timpul acordat unui membru al CNA pentru a-şi da demisia din partid sau din instituţia pe care a reprezentat-o este de trei luni."







p.s.
am pus comentariul de mai sus nu din alt motiv decit acela ca el nu fusese apobat de catre "platforma" pina in momentul aparitziei pe ecrane a acestor micutze rinduletze

6 comentarii:

Anonim spunea...

ai idee ce e cu cintarea aia si, mai ales, cine a scris viersurile? poate e ceva vechi si textieru n-a gasit alte rime?! sau vreun schlagaroi recent?! daca autorul rimelor e chiar ea, apoi asta e o agravanta, dar, daca marfa (muzica+text) exista tel quel dinainte si ea doar a vrut sa se dea in spectacol cu ceva usor de lalait, astia de vad si altceva in derapajul liricoid decit prestatia de bodega a unei proaste care a baut prea mult sau inca o sfortare de a cuceri inimi slabe cu populisme de 2 bani ar putea fi doar niste d'aia cu teoria conspiratiei. pentru ca: proasta-proasta, da' chiar in halu asta? despre una care, plecata de jos, de la opinca, a ajuns milionareasa in euro intr-o tara ca ro in doar vreo 10-15 ani poti sa zici orice vrei, dar trebuie sa fii prost ca sa o crezi proasta. hotii neprinsi sint oameni foarte inteligenti.

plicisitu

niku_elektriku spunea...

@ plictisite,

asta chiar c'ar fi o investigatzie demna doar de la un turcesqiu in sus, daca se poate imagina ceva mai sus decit turcesqiu.

sau domnul respectiv nu (mai) serveste decit "sevite"?

oricum, am citit, cu mare nostalgie, pe feisbucul atit de dispretzuit de catre mine, despre vremurile, iata, trecute cind doamna duduca intra telephonic la turcesqiu in emisiune (banuiesc ca mai exista pe undeva pe net inregistrarea respectiva) dindu'se drept cu totul si cu totul alta persoana, performantza cu care nu se pot lauda multzi giurnalisti (ca sa nu mai amintesc despre mult mai celebrul performance cu presdintili norvegiei).

incep sa am convingerea ca doamna presedinta a premeditat temeinic sa se razbune, in felul ei, aducindu'l pe domnul turcesc la stadiul actual de leguma, ce'i drept ca alaturi de multzi altzi fosti coltzosi, dar in primul rind pe el


Anonim spunea...

cred ca inteleg de unde confuzia. eu cerusem o informatie (nu o investigatie) despre natura si originea lalaielii aleia udriste prezentate si discutate in autobaza kmkz, info pe care o banuiam ca ar putea fi de domeniul public (vreun slagaroi dat pe toate posturile locale de radio de ex.), adica la indemina oricui isi duce traiul in romania, eu fiind afara rau de tot din peisaj de mii si mii de ani. plus d'asta, la posturi tv romanesti nu ma uit nici pe net. si nici macar la tv, in general, nu ma mai uit de cind m-am lamurit cum e cu wmd-urile alea irakiene de le-a aratat colin powell la onu si cu blocurile din new york care cad singure la 7 ore dupa ce niste avioane au intrat in alte blocuri. ca sa nu mai zic si de altele, ca-ncep sa ma inervez.

intre timp am aflat ce ma interesa. si muzica si versurile sint vechi. vezi al doilea clip de pe pagina (postat pe youtube in 2012):
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-18033707-video-elena-udrea-cantat-direct-nu-timp-nu-lacrimi-nimic-din-tine-dai.htm
asa ca super-speculatiile legate de intelesurile ascunse ale textului in chestiune ar putea fi complet aiurea-n tramvai. o fi cintat si ea ca proasta-n tirg.

aluziile tale la turcescu imi scapa aproape complet. p'aia cu presedintele norvegiei o stiu, dar cu ce a mai facut si face turcescu nu sint la curent.

cont de facebook mi-as face doar daca m-ar prinde aia de la isis si m-ar pune sa aleg intre decapitare si zuckerburger.

plictisitu

niku_elektriku spunea...

http://www.ziare.com/politica/stiri-politice/a-intervenit-udrea-in-direct-la-turcescu-in-emisiune-tu-ce-crezi-audio-944638

Anonim spunea...

merci de link.
seamana, dar urechea muzicala zice ca nu e vocea udrei.

plictisitu

niku_elektriku spunea...

plictisitule

esti primul (pe care'l aud zicind asta)!

meritzi o sponsorizare din partea dinsei, ca sa'tzi cizelezi si mai tare acuitatea auditiva :)))

Trimiteți un comentariu