miercuri, 9 decembrie 2009

prima doamna, pe stinga, vrea "dreptate, ochii plinsi vor sa te vada"

Mihaela Geoană: Sper să se facă dreptate. Atât. Eu cred că probe sunt
09 DECEMBRIE 2009

Mihaela Geoană: Sper să se facă dreptate. Atât. Eu cred că probe sunt


Mihaela Geoană, soţia lui Mircea Geoană, a făcut astăzi o vizită inedită la sediul central al PSD, unde a rămas timp de aproximativ două ore, cât timp soţul ei s-a întâlnit cu presa străină acreditată la Bucureşti.

"Nu fac declaraţii publice. Sper doar să se facă dreptate. Atât. Eu cred că probe sunt, după părerea mea, dar... Sigur că sper în victorie", a declarat Mihaela Geoană, citată de Mediafax, în momentul în care a părăsit sediul PSD.



via http://hunopolis.blogspot.com/

si, inca:

Cum mi s-a fluturat un pistol pe la nas in curtea PSD in seara alegerilor. Geoana, pazit de un colonel SIE, fost spion in SUA
Scris in data de 09 December 2009 de Adriana Dutulescu


Ce nu s-a vazut la televizor duminica, la PSD, in seara in care Mircea Geoana a fost presedinte pentru doua ore: paranoia si grandomania familiei Geoana, care s-a crezut a fi un fel de familie Kennedy a Romaniei cu mult inainte de a fi numarate primele buletine de vot.

Sediul din Kiseleff era impinzit de vreo 10 gorile cu muschi si cefe rase, cu casti de emisie-receptie in urechi si cu umflaturi sub forma de pistoale pe sub pelerinele de ploaie rosii-PSD. Toata ziua au patrulat prin curte si pe la poarta (si pe Sutu l-au oprit la intrare, sub motiv ca nu are voie cu aparatul foto), iar spre seara au inceput sa se agite in jurul scenei pe care urma sa topaie Geoana. Ca orice grup de gorile, aveau un sef. Grizonat, cu haine de firma si zimbet alunecos de spion in zone tulburi, un tip trecut de 50 de ani ii coordona pe “baieti” ca pe oi. Si dadea raportul, stil secu, abscons, marimilor de partid care coborau din sediu. “Am vorbit cu ala, totul e aranjat, si acolo unde am vorbit e gata, s-a rezolvat. Am vorbit si cu Harnagea, mi-a zis ca si ei au organizat o bariera pe net sa nu curga sondajele lui Basescu pe blogurile lor, e bine”. Una dintre marimile pesediste careia i se daduse raportul l-a intrebat despre “baietii” care faceau o ciurda fioroasa la citiva metri mai incolo. “Sint cei mai buni. Baieti adevarati, de la noi (de la SIE, cum aveam sa aflu mai tirziu). Ala de acolo a fost seful celulei de criza cu ostaticii din Irak, ala a fost garda de corp la Hamid Karzai, a fost impuscat de 4 ori. Ala este luptator in cusca, dar afara nu la noi, pe bani”. Faptul ca eu eram de fata la aceste misterioase raportari nu l-a facut sa-si puna lacat la gura, ba dimpotriva. A plecat catre muschiulosi citeva minute si s-a intors. “Le-am dat ordin sa-si bage munitia in pistoale”. “Dar de ce? Ce se va intimpla aici de aveti nevoie de arme?”, intreb eu. “Avem tot felul de informatii, daca vin aia de la PDL sa sara la bataie trebuie sa fim pregatiti. Citi pot aia sa aduca? 300 de oameni? Pai baietii astia ii fac zob. Sint pregatiti”. “Uite, ia pistolul meu sa vezi cum e. E gol, incarcatorul e la mine”, zice si imi intinde pistolul cu dreapta, si cu stinga imi arata incarcatorul. In jur erau numai camere de filmat si fotoreporteri, si am vazut pe fetele pesedistilor care asistau la scena si care au transpirat instantaneu ca le trecusera deja prin fata ochilor stirile de la televiziuni despre cum se agita arme prin curtea lui Geoana, in ziua alegerilor.

Ca Geoana insusi gira toata paranoia asta inarmata aveam sa vad mai tirziu, cind a avenit el, cu nevasta si copiii, si baietii cu casti si pistoale s-au lipit de el si au calcat in picioare si au lovit cu pumnii in stomac tot ce s-a apropiat de familia “prezidentiala” la mai putin de 1 metru. Chiar si Adrian Nastase a vazut cum i se intinde in fata ochilor un pumn antrenat, cind a vrut sa se urce pe scena, inainte de exit-poll-uri. Gorilele lui Geoana i-au barat drumul. “Sint Adrian Nastase”, a fost nevoit fostul premier sa se legitimeze, ca sa aiba voie sa se urce linga prezidentiabil.

Dupa exit-poll-uri si sampanie, Geoana a plecat cu “first lady” la sediul PNL, si s-a intors catre miezul noptii la Kiseleff. Deja presedinte in mintea lui, nu mai putea umbla ca un om normal, fie si in noul sau Lexus, ci cu escorta ca presedintele SUA. Coloana de masini negre, cinci, un x5 in capul coloanei, condus de grizonat, si unul in coada, plus trei dube cu geamuri fumurii. Jesus! Si mai mult decit atit, mi s-a spus ca asa a umblat si in campanie prin tara, cu dubele negre si gorilele cu pistol, care ii dadeau probabil senzatia ca e vreun Kennedy, conform fanteziilor doamnei Mihaela.

Am aflat ulterior ca garda de corp a lui Geoana a fost selectata pe baza de CV de catre domnul grizonat inca de acum doua luni, cind prezidentiabilul a renuntat la garda oficiala de la SPP. Domnul grizonat se numeste Dan Dumitru, a fost director in SIE in mandatul lui Adrian Nastase, in 2003 avea rang de colonel, este prieten din copilarie al lui Geoana si a lucrat sub acoperire in SUA cind Geoana era ambasador. Urma sa fie numit sef al securitatii la Administratia Prezidentiala daca Geoana cistiga alegerile.


----------------------------------------

ala e risu' lu' iaru ?

------------------------

tocmai asta uitasem: primul presedinte care invinge presa !

4 comentarii:

schmoukiz spunea...

Din ianuarie veti putea scoate imaginea cu "boicotati Cotidianul". Sa nu-i spunem inca lui Nistorescu de ce. Sa aiba si el o surpriza de Anu Nou.

niku_elektriku spunea...

las' ca vine nisto cu investitori seriosi !

cre' ca'l aduce pe mititelu...

daca nu te pasioneaza folbalu' inseamna ca ai perdut !

nisto scrie (si) la mititelu !

Francesco spunea...

Biata fosta-viitoare Prima Doamna! la cat a topait Prostanacul, este clar ca si sotia si-a pirdut uzul ratiunii.

@schmokiz
Anunt Cornel Nitorescu:
Ziarist mediocru, fost director Cotidianul, caut stapin cu bube-n cap justitie, plata in acord.

niku_elektriku spunea...

@ Francesco
se angajaza pe el insusi, plata in natura, eventual printr'o contorsionare felatica

Trimiteți un comentariu