marți, 15 decembrie 2009

victorie cu dintzi de grebla

nu stiu cit de fericit e base ca iesi victorios si de data asta, reusind totodata sa'si transforme invincibilitatea in renume demn de o carte a recordurilor politice.

daca se tzine de cuvint, practic nu mai are cind sa piarza vreodata, cu exceptzia unei eventualitatzi, dracu' stie cit de probabila, de a fi suspendat din nou !

e o victorie nescontata de foarte multa lume, inclusiv de mine, cu doar doo saptamini inainte de producerea ei.

prea erau multe, si puternice,  fortzele, de cele mai diverse tipuri, ce se aliasera ca sa'l vada disparut din peisaj, inclusiv odata cu barcutza cu care ne amenintzase, cochetind putzin, c'o sa plece peste mari si tzari dac'o sa piarza.

am mai spus'o, base a avut multa vreme pe parcursu' primului mandat niste cartzi formidabile (si "dreptatea" de partea lui) dar a jucat neglijent, facind greseli, unele nefortzate de adversari, care i'au pus in pericol realegerea.

l'a salvat faptu' ca directzia a fost, fara gresala, cea buna (in asta a jucat un rol si meseria lui de baza), asa ca "nucleu' dur", printre care ma enumar, chiar daca a mai fost dezamagit citeodata, nu l'a parasit.

i'am zarit aseara pe cei doi "pudeli" fosti contracatindatzi, bine'ntzeles ca tot pretz  de citeva secunde fiecare, cum se'ntreceau sa se vaite de "aparatu' de stat" al basescului, care i'au fraudat pe ei, amaritzii, singuri-singurei, gramada de strinsura unita de ura impotriva unuia care numai  pro-sistem n'a fost in alegerile astea.

de altfel as face prinsoare, cu mine insumi, ca 75 % din aparatu' bugetar a votat impotriva lui.

erau mult mai linistitzi daca "chioru" era dat jos.

iar daca "serviciile" nu i'au fost impotriva, asta nu'mi dau seama daca e adevarat, inseamna ca acolo chiar s'au produs ceva schimbari, tzinind cont de spumele la gura ale exponentului  celor mai retrograde grupari d'acolo, ma refer la vaccin tudor, normal !

campania a fost mizerabila, d'acor' cu asta, mai ales din cauza contributziei nepretzuite a mogulilor si slugarnicilor lor amploaiatzi, ca giurnalisti nu mai pot fi numitzi, da' poci spune ca base a scapat destul de ieftin, mai ales din cauza "calitatzii" alorlaltzi.

am evitat sa ma pronuntz (daca simtzea cineva nevoia asta !) asupra episoadelor filmuletzelor aparute, din cauza faptului ca preopinentzii nu au vrut in ruptu' capului sa'l contrazica, peste veacuri, nu pe nemuritoru' gambeta, ci pe la fel de nemuritoru' nenea iancu caragiale, adica au folosit tactica "pac la razboiu", avind mare grija, insa, sa nu se raneasca mortal unu' pe altu'.

e distractiv sa vezi ca probele "alea grele" nu apar niciodata ! 

vazind cit sint de tolomaci majoritatea componentzilori clasii noastre politice te cam descumpaneste faptu' ca nu pot fi prinsi decit atunci cind iau spaga cirnatzi, sau sume modice (pentru ei). 

ca doar "marile tunuri" nu le'or da totzi in buncare ecranate faraday !

basescu a avut o intuitzie formidabila, si cre' ca asta l'a scos presedinte, sa nu'si creeze presa aservita proprie, lucru pentru care multzi l'am condamnat. ziceam totzi ca de ce nu "baga banu" si bogatanii pedelisi in trusturi media.

pai odata cu putere mediatica si astia ar fi vrut sa influentzeze deciziile politice, ca moguliotzii consacratzi, asa ca (iata !)  mai bine acceptzi  intzepaturi "fine" la adresa "mogulasilor" "fratzii boby paunescu", sau dan diaconescu direct, folositzi atunci cind e cazu'  !

ca doar nu crede nimeni ca o sa dea televiziuni pe mina unora ca andreea pora, tapalaga, culcer, fati, sau altzi citziva (nu multzi), facutzi pe nedrept "pupini" de catre adevaratele slugi, ca nu stii cind incep sa te'njure daca faci o nefacuta !

campania a costat indecent de mult, indiferent de criza, si n'am sa intzeleg niciodata la ce foloseste atita poavazare inutila, si de proasta calitate, care mai mult enerveaza, in afara spalarii unor mari sume de bani (doo la primarie, doo la prefectura, unu la scoala de fete ... tot nenea iancu saracu !)

inspaimintatoare au fost campaniile pe net, indiferent ca au apartzinut unora platitzi pentru asta sau nu, reliefindu'se in peisaj postacii liberaloizi, din ce in ce mai greu de deosebit de cei peremisti sau pesedisti. asta e "marele merit" al basescului, a reusit sa scoata ce'i mai urit din adversari. nu eram un mare consumator de bloguri pe vremea aliantzei DA (nici macar nu'mi mai amintesc daca stiam ce'i un blog atunci), in 2003-2004-2005, da' mi'e imposibil sa cred ca am fost impreuna pe aceleasi "metereze" cu astia. 

barem la sustzinatorii lu' base mai zaresti urme de idealism, farime de aspiratzii spre Dreptate si Adevar...

chiar nu'i cinta 'n struna pentru orice basescului si partidului lui...

la liberali chiar nu gasesti asa ceva ! parca ai citi la nesfirsit acelasi blog tzinut de ghise.

sau de chiuariu, tot un drac !

d'aia cre' ca base e in fatza examenului vietzii lui, acu' cu desemnarea noului prim ministru, si, eventual, formarea unei noi coalitzii. 

vad ca pedelacii se dau cocosi si nu'si dau sama ca le'a trecut glontzu' pe la ureche, si nici acum nu'i prea departe de ei (al dracu' glontz... parca'i ala din desene animate !). vor sa'si ia tainu' (poate ultimu' ?) pentru contributzia la victoria basescului. desi nu mi'e citusi de putzin clar care, si citzi, dintre ei au tradat. s'ar putea, daca base s'apuca sa numeasca vreunu' din dinozaurii pedelisti pm, sa vedem repetata experientza tariceanu, de data asta cu unu' din tabara lui, pen' ca pedeii aia vechii vor incerca sa 'l mentzina pe base in vitrina cotroceniului, incercind sa'i mai incaseze o vreme pensia electorala, dupa care, odata cu trecerea timpului, sa'i dea si ei cu tifla, ca doar relevantza unui basescu ce nu mai candideaza cam dispare.

mira'm'as sa nu fie asa !

oricum situatzia e asa de imputzita ca nici nu stii ce sa preferi:

co(i)alitzii de nesuportat, in care senzatziile de voma au de ales indelung intre pesede si penele, fiecare partener al eventualii incropiri s'ar vedea pus in postura de a se pindi unu' pe altu' care sa infinga primu' cutzitu'n spatele celuilalt (si cine ar fi ministrii propusi de aia ? tot vozganian ? tot dragnea ? bleahhh !)  /

sau campania de racolari sa reuseasca sa dea productzii record la hectar ?

pesede si penele nu merita nici macar sa se onorabilizeze in opozitzie, sa devina marile sperantze ale natziei !

cine stie, daca mai dureaza citziva ani procesu', conglomeratu' pesedist/penelist/peremist, impreuna cu sustzinatorii lor, are sa devina, prin aglutinare, o massa unica, diforma, da' a dracu' de eficace !

demna de romanika de miine (adeca far' de dictachior !)...

--------------------------------

nu disperatzi !

ROCSANICA REVINE !

Un comentariu:

turnofftheglory spunea...

Foarte bine, are pe cine toca conu' Dracu.

Trimiteți un comentariu