sâmbătă, 15 mai 2010

fetele "noastre" de la oltchim, nu de la apaca, se'ntoarce

i'am auzit stupefiat pe pretenii mei elefantzii, si giurnalisti sportiffi (printre altele), lamentindu'se, si rupindu'si hainele dupe ei in acelasi timp, ca lasitatea conductorilor nostri se manifesta plenar prin neparticiparea la returu' finalei la care participa fetele (tot ale noastre) de la oltchim.

asta dupa ce vreme de saptamini intregi facusera taman invers, reprosindu'le acelorasi tendintza de a monopoliza aceeasi manifestare, cu cererile lor nerusinate pentru nus' cite sute de belete.

era vremea lozincii "jos laba de pe fetele noastre" !

acu', daca tot pierdura ele prima mansa la o diferentza semnificativa, aproape imposibil de remontat, si dupa ce si fèmèì-ul trecu' prin curtea noasta lasindu'si oole unei posibile revolte mult dorite d'atitzia, lipsirea natziunii de posibilitatea de a le arunca "alesilor", chiar daca doar la o asa manifestatziune sportifa, neste bine meritate oo clocite'n freza, neste borshite rosii turcesti (contradictzie in termeni: ca astea nu se borsesc niciodata !) in mecla, nu merita pierduta...

rusine dinu patriciu (din nou !) !

3 comentarii:

baricada spunea...

Mare mirare de nu le-or pune politicienii de rahat pe fetele astea de la Oltchim să le dea înapoi banii pe bilete, că deh, e criză, şi apoi să-şi facă gagicile autocritica, aşa, cu plaivazul pe hârtia de ambalaj, ca la şcoala de Partid. Ţi-i văd mereu succedându-se în stânga paginii, la "bicameralonautzi", şi am impresia că sunt înapoi în timp, printre hoardele de brigadieri sfertidocţi şi obraznici ce mânau la muncă pe câmp, toamna, sutele de profesori şi elevi scoşi de la cursuri...

niku_elektriku spunea...

ai dreptate, baricado, si pe mine ma "fascineaza" sa ma uit in ochii lor...
si'mi dau seama ca astia sintem !

rahoveanu spunea...

Dar parca l-am zarit pe Funeriu că dădea noroc cu fetele ca sa le consoleze! Sau deja e un guvern-fantoma si am avut vedenii?

Trimiteți un comentariu