miercuri, 22 septembrie 2010

futere de mama

sa'i mai 'ntzeleaga mutu' pe romunii astia, cin' ei, desi s'afla cu cel putzin doo din cele patru picere in hasnaua plina de excrementele produse tot de ei d'alungu' historiei lor glorioase, mai stau si cu coada sus, producin' un scandal incomenzurabel ca le'o furat votu' manechina anastas si cotoiu' de voinescu, lipsindu'i, poate, de inca doo minutzele'n plus de bucuria natinga d'a avea punctu' mai mare ca brandu'.
rezervele natzionale de principialitate or fo scoase la 'naintare, in frunce cu calaretzu' fara cap, da' cu shapka de mao-ist, marxist leninistu' ghevarist ce poarta si dulceaga porecla de miku tuuu-tuuu-lescu, sperantza de mai bine a rogozenilor natzionale.
parlamentarismu' rumun e in mare pericol abia acu', cin', cu nesimtzire, nu scoate banutzu' den piatra seaca sa dea si popolului asistentzializat sa mai minince si gura lui cevaaaa, cumvaaa.
parlamentarismu' n'o fo'n pericol nicicum atunci cin' se'mpotrivea cu ghiarele'n gitzii monicai macovei...
unde's vremile votului tzinut cu minutza ferma de catre hrebenciucu ?
datzi'le, baaa, banii, sa moara (mori, maaaa !) prosti !
da' satui (cel putzin asa o sa anuntze la canale) !

4 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

A propos de titul tau: http://www.ziare.com/monica-macovei/pdl/batjocorirea-monicai-macovei-1043576

niku_elektriku spunea...

asa e, lilick, da' unde scuipa berceanu si oltean pupa diktachioru...

Lilick Auftakt spunea...

@Nikule, Doamne cat esti de naiv. Dictachiru' nu pup ca scuipa Berceanu. El nu pupa decat cat ii aduce lui personal avantaj. Daca nu-i mai aduce, o scuipa primul. Remember AMP si altii...

niku_elektriku spunea...

ce chestie, io credeam ca binilii'nvinge...

Trimiteți un comentariu