luni, 13 septembrie 2010

jos laba !

adica, in traducere libera, pentru telespectatorii car' or intrat mai de putzina vreme pe frecventzele noast'e... 

jos laba trista de pe sotzietatea rumuneasca !

ca te si 'ntrebi de un' atita energie pe "baetzii" astia, ca sa ce ? 
ca sa'i sprijini pe unii ca fenechiu, qiuaru, bijboaca ?
sau, pe partea ai'lalta, pe oltean, pe solomon, sau cin' mama drak mai e p'acolo ?

n'ar fi mai bine ca, vazind citz baetz, si fete, frumosi si dasteptzi s'angreneaza in neste razboaie car' nu sint ale lor (sau sint ?), ar pune, dom'le, in zvirjit, d'o adevarata "chestie" de car' sa nu'tzi mai crape obrazu' de rusine ?

o auzeam pe madam turcan ca un partid aflat la gubernare (la ciolan, car' vasazica) e greu de reformat, da' poa' sa'mi spuie si mie stimabilii liuberali (ca sotzial-sandilistii nu ma 'ntereseaza), ca mama nevoii de reforma o facut crinolna in partidu' lui, si car' m'ar putea face pe mine, posibil votant (NU ?!), sa ma poci uita 'nspre ei fara sa'mi vie sa vomit ?

sa cintaresc in continuare intre boriturile lor si boriturile "pedeleprelor" ? 

intr'un singur moment imi aparuse crinolino ca posibil pretendent la adresa votului meu (undeva, cindva...), si anume in seara primului tur de scrutin de anu' trecut, cin', transfigurat, se arata revoltat la adresa mogulienilor, lucru ce i'a trecut subit, in urmatoarele ore, probabil ca urmare a freunui spa la domitzilu' lu' patriku.

pen' ca asta nu'ntzeleg baetzii astia (desi, iata, ponta recunoaste !), antipatia noastra pentru moguli n'are nici o legatura cu basescu !


7 comentarii:

Lilick spunea...

@Niku, PNL nu alearga dupa orice votant. Nu ai observat pana acum asta? PDL si PSD o fac, PNL-ul nu. Daca voiau sa o faca dadeau galeti, aruncau fumigene, se duceau acum la Tebea sa fie si ei mot acolo ca PDL, PSD, PRM... Cand o sa intelegi de ce nu face asta, o sa intelegi mult mai multe lucruri.

niku_elektriku spunea...

@lilick,
viatza e, in fond, atit de frumoasa, incit n'am nici un chef sa te contrazic cu exemple contrare, pe care le posed din abundentza !

tu chiar esti trup din trupu' partidului ?

niku_elektriku spunea...

ups !
"te contrazic cu exemple contrare" !

Lilick spunea...

Vorbeai despre votul tau, de asta am zis ca PNL nu alearga dupa orice vot. Daca n-o sa mai fie PDL, la urma urmei, raman DDD, PRM, PNG sau, de ce nu, Alba ca Zapada. Ai de ales. Eu de exemplu imi fac din ce in ce mai mari probleme ca PNL creste. Nu ca nu vreau sa creasca, dar sunt niste probleme care ma sperie.

Raspuns la intrebare: e singurul care ma reprezinta. Nu-mi zice de Fenechiu sau de altii, ca e prostie. Nu-l suport nici eu. Deci nu ma prinzi nici aici.

niku_elektriku spunea...

@ lilick

daca "pedeleprele" dispar ca magarii'n ceatza, inclusiv cu cheile de la magazie, speriatu' (ca partidu' o sa'tzi creasca) tau n'are nici un sens, pen' ca nu vrei sa stii cum am ratat io (nu c'as fi vrut sa ma asez la coada s'o obtzin) punga cu "trelinguri" si, prob alte acareturi, de la tariceanu cel papionat si grizonat, in piatza obor (linga primaria lu' tov gheneralu), un' desigur, nu se afla targhetu' vostru electoral, este ?
(hi, hi, hi, nu m'am putut abtzine !)

Riddick spunea...

Nikule, eu nu mai am demult naivităţi în ceea ce îi priveşte pe movulii şi aşa-zisul lor partid, penelé, secţie a PSD.


Linkuri sponsorizate anti-Băsescu pe Google – www.pemarecuel.ro

http://inconstantin.ro/2009/10/linkuri-sponsorizate-anti-basescu-pe-google-wwwpemarecuelro.html

niku_elektriku spunea...

@riddick

n'am noroooc, ce sa'i faaak ?

Could not locate remote server

You tried to access the address http://www.pemarecuel.ro/, which is currently unavailable. Please make sure that the web address (URL) is correctly spelled and punctuated, then try reloading the page.

Trimiteți un comentariu