duminică, 5 septembrie 2010

mile si sile

bag chestia asta desi nu ma'ndoiesc de faptu' ca e un subiect din car' o sa se'nfrupte copios canal(ii)ele de stire (imi imaginez !):

EXCLUSIV Mile Cărpenişan este "vânat" dincolo de moarte de recuperatorii de credite ai BRD

Cristian Poelincă
Luni 6 sep 2010

Jurnalistul de război Mile Cărpenişan a fost dat în judecată de BRD, după ce a intrat în atenţia Direcţiei de Recuperare Creanţe, pentru că nu şi-a achitat ratele. Recuperatorii băncii au primit misiunea de a-l determina pe jurnalist să-şi plătească datoria de 6.000 de euro. Executorii bancari l-au dat în judecată pe Mile Cărpenişan. Ei au cerut Judecătoriei Timişoara să-l execute silit pe jurnalistul care a murit în 22 martie, la vârsta de 34 de ani.

Jurnalistul a fost dat în judecată de BRD la cinci luni dupa ce s-a stins din viaţă pentru un credit de nevoi personale nerambursat în valoare de 5.500 de euro, luat în urmă cu trei ani. De asemenea, banca susţine că ziaristul bănăţean mai are o restanţă de 2.700 de lei la un credit luat în aceeaşi perioadă.

8 comentarii:

matusalem spunea...

Pai daca tin cu tot dinadinsul sa recupereze creantele alea, sa se duca dupa el. Daca sunt executori, sa-l execute pe unul si ala pleaca pe lumea ailalta dupa datorie. :)
Lume nebuna taica... :)

niku_elektriku spunea...

da, bre matusaleme, culmea e ca "reporterul de razboi" mile carpenisan, car' ar fi trebuit sa fie remunerat infinit mai substantzial decit vedetilii "din alta liga" ce pentru sumele astea caraghioaze (pen' ei) nici nu s'ar fi dat jos din pat, ramine in memoria colectiva drept un prapadit datornic la banci.

Lilick spunea...

Bun titlu!

Lilick spunea...

Nu-i faci si tu o urare micului nostru prim-ministru nascut in septembrie, pe 6, in '66? :D

Shadow spunea...

@niku

ceva nu prea tine in discutie. Chiar si in Romania pt a obtine un credit era necesara o "asigurare" care acopera cazul decesului(chiar si la creditul cu buletinul - nu la nivel de 6000 de euro - asigurarea era calculata in dobanda). Daca brd nu a cerut asigurare la constituirea creditului ei sunt de vina si se pot "executa" intre ei cat vor.

niku_elektriku spunea...

lilicko,

pai se poa' sa nu fii tu cea mai informata fimee din emisfere, mai ales cin' vine evorba de pedelepre ?

sau te'ai uitat p'a3 ?

niku_elektriku spunea...

@shadow

n'ar fi de mirare ca nici macar raposatu' mile sa nu fi stat sa ceteasca ce scrie cu litere ilizibile pe contractu' de 'mprumut, cum nici io nu stiu daca ma iarta astia de datorii daca dau coltzu' ;-(

Shadow spunea...

@niku
Te iarta daca dai coltu' Doamne fereste, ca nu au dreptul sa le treaca datoriile tale "alor tai". E un mic principiu in drept cam de pe la romani "cetire".
Nu s-au asigurat sa le fie de "bine". Sau si mai bine spus "sa fie primit".

PS. Foarte rau faci ca nu citesti contractele din "scoarta in scoarta".

Trimiteți un comentariu