luni, 20 septembrie 2010

nobel esti daca rinesti scirna "patronatului", fie si'n enteres de servici ?

neuitate's zilele cin', incercind sa escamoteze efectu' devastator al vinzarii actziunilor catre sov asupra tirajului, "baetzeii" fosti veseli de la catzavencu isi coseau rozetta intoarsa pe dos de cine vrei si cine nu vrei, si'si dadeau ochii peste cap mimind indignarea in fatza celor car' ii acuzau ca s'au vindut in modu' cel mai vulgar posebel.
deja'i lasasem in plata domnului de o buna bucata de vreme, neparindu'mi rau decit de caricaturile lu' mardale, din care ma mai "infrupt" si'n zilele noastre...
da' chiar atit de jos nu credeam c'o sa ajunga, sa'l spele atit de gretzos pe vintu de fecale, in stilu' rudimentar de postac partinic fara har, urmind fara cricnire ordinu' de zi pe unitate "izolatzi'l pa basescu !" .
prin asa metode chiar mi'l face "simpatic" pe diktachior, desi, sincer sa fiu, nici io nu ma mai astept la prea multe din parte'i.

trib izolat de sălbatici, care îl venerează pe Traian Băsescu, descoperit în Pacificul de Sud
20 Sep 2010 | Radu Crahmaliuc


Descoperire de senzaţie în largul Oceanului Pacific, într-o zonă considerată pînă acum total izolată de lume situată la aproximativ 1533 de mile marine de Arhipelagul Insulelor Mici ale Brăilei şi 889 de kilometri pătraţi de Insula Paştelui Mă-sii. Un grup de ornitologi australieni, aflaţi în căutarea legendarei păsări Crispy Strips, susţin că au dat lovitura, demascînd unul dintre ultimele triburi de sălbatici rămase încă nedescoperite în lume.

Potrivit australienilor, care afirmă că au intrat în contact cu sălbaticii pentru prima dată în toamna lui 2004, şi de atunci tot încearcă să scape de ei, pe insulă trăiesc în condiţii primitive aproximativ 300 de femei, bărbaţi şi copii, toţi membri ai aceluiaşi cult religios care îl slăveşte pe Traian Băsescu, construindu-i chipuri uriaşe cioplite în piatră, sacrificîndu-i capre şi, ocazional, în zilele de sărbătoare, jertfindu-i cîte o virgină blondă îmbibată în whiskey.

"Încă de la debarcarea pe insulă am fost întîmpinaţi de o gloată de oameni îmbrăcaţi în portocaliu, cu pixuri şi calendare, şi de peste 150 de capete chele uriaşe, cioplite în stîncă, " spune David Hasselhoff, unul dintre ornitologi."Mi s-a părut familiară de la televizor privirea aceea pătrunzătoare şi uşor şpanchie a statuilor aşa că am intrat imediat pe net şi am constatat că ea îi aparţine chiar preşedintele României, domnul Traian Băsescu.

Foarte miraţi i-am întrebat pe localnici ce reprezintă iar aceştia ne-au spus că este chipul zeului lor Bă'Sesc'oo, care a coborît din ceruri acum multe luni pline, alături de o piatră de gheaţă maro şi urît mirositoare, care s-a topit la soare atrăgînd multe muşte. Şamanul tribului, un domn mărunţel şi cu ochelari, ne-a explicat apoi că, în timp ce se afla sub influenţa mirosului darului din cer, a fost vizitat de o fiinţă supranaturală de lumină, cu capul mare şi respiraţie de foc, care i-a spus că singurul mod de a atinge adevărata fericire este să-l slujească necondiţionat pe Bă'Sesc'oo, să nu-l umilească niciodată, să-l lase să se respecte, să-l lase să-i reprezinte peste hotare şi să arunce toţi jurnaliştii tribului într-o prăpastie."

Verificînd spusele şamanului, australienii spun că într-adevăr pe insulă nu se găseşte niciun picior de sălbatic jurnalist, în schimb, există mai multe cuşti în care fiecare opozant al lui Bă’Sesc’oo este încarcerat câteva zile şi apoi eliberat în mod misterios.

În ciuda aspectului primitiv, tribul Ţiotrag, aşa cum am fost el de botezat oamenii de ştiinţă, pare să fi avut cîndva o civilizaţie înfloritoare, dovadă stînd cele cinci autostrăzi începute dar niciodată terminate, cartierele rezidenţiale şi picturile rupestre înfăţişînd o economie şubredă, o industrie nesigură şi o flota de caiace vîndută unor interlopi polinezieni pe o oglindă, două mărgele şi o veveriţă împăiată. Cu toate acestea, în prezent, principala activitate a Ţiotragilor, care de altfel le şi ocupă tot timpul, este locuitul în copaci şi aruncatul cu excremente unii în alţii.

Batman şi Robinson
neste tristi !

Un comentariu:

Riddick spunea...

Ai şi bagat-o în seamă pe Macovei... ţţţ:

http://www.monica-macovei.ro/blog/?p=55#comment-33

Trimiteți un comentariu