miercuri, 29 septembrie 2010

"nu va fie frica !" zice felicsika

ana (?)are mere.
drept consecintza, felics are si el blog.
spre care lincheaza, pe linga o sumedenie de "sa traitz, shafu' !", si multe fete, ori baetz, car' da car' mai dashteptz.
si natafletz.
in care blog felicsache "ne 'mbarbateaza": "nu va fie frica !" !
uite acusika pica napraznika diktatura inumana.
de mina mea moare, zice !
mina ajutata de mina voastra plapinda.
la fel ca comp(l)otistii din decemvrie: "prostii la 'naintare".
macar sa fie prosti cu certefecat de rebolutzionar.
dan voiculezcu e un ion iliescu cu 'mbunatatziri.
ca daca iliescu nu mai 'ndraznea sa comploteze nici macar in parkurile antedecemvriste, lasindu'i la n'aintare pe cei din "banda celor sase", in frunte cu silviu brucan, iata'l pe felicsika labartzindu'se pe nooj' la suta din mediile patriei, singura lui reala proglema constind in cum sa'si asume descapatzinarea diktatoriala in competitzie cu restu' mogulimii.
d'aia si zic ca felics e iliescu cu 'mbunatatziri: daca ilici n'are nici azz curagi sa'si asume asasinarea (a draku' traba: nu numa' politika !) lu' ceashka, iacata'l pa felicsake atirnindu'si deja scafirlia basesciana la port-chei.

2 comentarii:

Narcis spunea...

nu inteleg ce e cu blogul spre care trimite linkul..adica nu inteleg ce legatura are Felix cu Narcis..ceva e in neregula..seara faina! Narcis

niku_elektriku spunea...

e greu !
multzamita blogului lu' narcis, car' nici nu stiam ca'i al lu' narcis, am aflat ca nenea felicsache ma 'ndeamna, banuiesc ca si pe mine, ca si io'mi pot arunca basca'n curte la cotroceata, sa nu'mi fie frica !

asa ca n'o sa'mi fie frica daca dictatoru' o sa fuga cu elicopteru' la un anumit moment (pe car' narcis, datorita virstei, s'ar putea sa nu'l poatza asocia cu o fuga asemanatoare), ca tot felicsache o sa fie la botoane

Trimiteți un comentariu