miercuri, 8 septembrie 2010

vreau si io postu' de elektrik la ambasada din... (spatziu necompletat)

acuma, aproape de spartu' tirgului, vreau si io sa ispasesc vina d'a fi pupinbasist, pupincurist basist, urangutan oranjgutan, etc, precum itmorar, sau (de ce nu ?) gabriel stanescu, car' era "deontolog cu acte" pe linga tabara srs-ist taricenista.

chiar daca n'am fo, inca, niciodata la bere cu "shafu" ca sa potz arunca pe piatza sintagme precum aia cu suptu' licuriciului (morar o fi fo ? nu crez !).

in sprijinu' solicitarii mele imperative declar pe proprie raspundere ca scriitor sin' si io (pe blog), chiar daca, deocamdat, fara premii la actiff, plus c'am mai şchimbat si neste sigurantze la viatza mea...

7 comentarii:

Shadow spunea...

@Niku-le

matale intai sa "iti faci mana" cum trebuie uite de exemplu "electrik" la maternitatea Giulesti ca acolo e mare nevoie. Si dupa ani de zile de "pupinbasit" consecvent si "emerit" o sa ai si matale un job "la export" nu pe "lei tramvai" ci pe "euro dulai".

Cam vrei sa "arzi etapele" matale. Pai se poate?

Riddick spunea...

Acolo trebuie să fii sub acoperire, e nevoie de un curs pe la servicii (peste autorizarea JT, ÎT...). Părerea mea. ;-)

niku_elektriku spunea...

@ shadow & riddick

da' ce, o calificare la locu' de munca, sau, eventual, un curs prin corespondentza la scoala din baneasa, nu's valabele ?

Shadow spunea...

@Niku-le

pai acum vrei "formare" pe "puncte" mai tata? Pai se poate? Tot sa arzi etapele. Zau asa. Nu e valabil cursul ala si scoala din baneasa decat daca ai "pistoane" mari, esti ruda cu cine "trebe" si nu cu cine nu "trebe" din mosi stramosi. Alea alea. Nu asa "feciorelnic" necalificat ca matale.

niku_elektriku spunea...

@ shadow

pai îi drept asa ?

Anonymous spunea...

@shadow Pupinvacaroii(sov-nea nicu-bid) matale fac cinste azi cu "saniutza" azi...:)) Aveti grija cu bombonel si hrebe,ca in congo nu-i primesc cu ficatul deranjat...Iar latraii lu'antonescu cum mai stau cu Laringita ?"Jos Dictathurhaaa :)))

niku_elektriku spunea...

@george ?

sa fie "ACEL" shadow ?

nu po' sa cre' !

Trimiteți un comentariu