vineri, 2 martie 2012

au inceput executziile pe stadioane! 
prima 
"zona libera de anti gold corporantism"

stadionu' natzional "mircea-sandu-rmgc", fost, si viitor, "jiji becali natzional original patent", a devenit, in mic, ceea ce devine, pe zi ce trece, asa zisa sotzietate romuneasca, in mare, in care risti sa tzi'o iei in gura, la propriu (daca deschizi gura), de la selectzionatele reunite ale diversilor bigieși partecoleri cu jandari "da stat" in coada.

faptu' ca caracatitza rmgc si'a intins tentaculele si in shandramaua betonata - si super-supra-evaluata - edificata de efortu' colectiv  videano-opresco-mirceasandist, pe banii babachii contributoare, e un exemplu' de urmat de catre toate mafiile financiar-ioconomico-politice.

ce, mafia care asteapta cu limbile scoase, asa zisa "privatizare" a serviciilor medicale (de fapt, se asteapta privatizare banilor ce se invirt acolo, in interesu stiu ei prea bine cui), n'ar putea, foarte bine, sa interzica afisarea oricaror bannere legate de subiect, oriunde in tzara, mizind pe interventziile aceleiasi selectzionate unice, ca doar am devenit, in primu' rind, o natzie de badigarji?

profit de ocazie  ca sa'i prezint, din nou, omagiile mele lu' gotziu, pe care'l beșteleam si eu nu cu multa vreme in urma, pentru campagniile anti-rmgc duse, indiferend daca o face pe bani lu' soros or nu!

e un adevarat jurnalist, fara ghilimele, "incognito"-ul facut lui mircea sandu (care n'a avut parte de o promovare pe masura, tot din cauza banilor minjitzi aruncatzi in toate partzile) o dovedeste cu prisosintza!

in contrast, tolontan e tot "obiectiv", cum il stim...

*********************

ponta a "percutat" si el, zicind c'o sa  anuleze o eventuala aprobare data exploatarii, daca ajunge premier (tocmai asta s'ar puta sa'l si impiedice!), desi recunoaste ca mafia rmgc are actantzi in toate partidele.

sa i'o spuna lu' mutu (nu fotbalistu'!)


4 comentarii:

Tiq spunea...

În curând se vor trage şi focuri de armă pe stadioane, în numele celor doi malefici din soccerul carpatin! Iar cele două ziare de sport se vor închina săptămâni la rând bravilor conducători! Că ăia erau neşte derbedei, dă-i dreacu!

Vasile Gogea spunea...

dom' niku,
tocmai cind vroiam sa vad si eu jandarmeria privata in actu, hopa "(j)acta": "no longer..."
ma simt infrustat!

niku_elektriku spunea...

@tiq

ce focuri de arma, bre, ca io m'asteptam (ca si aia de la pro sport, "saracii"!) sa iasa razboi civil cu ocazia ultimului (?) match disputat pe shanramaua stadonu' arena (vorba lu' vinzatoru' de butelii), nu salve de baterii cu vin soldate cu trimiterea lu' "dom' mitica" la brutarie?!

niku_elektriku spunea...

@Vasile Gogea

traitzi, dom' gogea!

la noi, frica incepe sa nu mai pazeasca doar pepenii!

:((

Trimiteți un comentariu