marți, 27 martie 2012

oameni de oroare

se întreabă lumea cum de e posibil ca nația noastră de steliști să-i aleagă în continuare fluierînd pe d'alde solomon, mazăre, falcă, oprișan, piedone, negoitză, vanghelis, etc, etc, etc.

rapidistu' din mine știe de multă vreme raspunsu', mai ales că iar ne'a trecut glontzu' "dinu vamă" pe la urechi, dar "ne'a scăpat" de rușine tot berbecalu!

o să spunetzi că nici noi, minoritatea neînsemnată a rapidistilor, nu stăm mult mai bine, cu nea savarină copos "al nostru".

da, da', barimi, nu ne'am luat (inca?) puli în gură de la el ...

și nici evroparlamentar nu cre' c'are s'ajungă prea curînd, prin vot semi-uninominal pe listă, ca să nu mai reamintesc că, la cît de putzini am rămas, noi rapidiștii, avem o vina proportzional mult mai mică, cam cît sula de furnică, decît massa covirșitoare a steliștilor, asta apropo de tot ce se 'ntîmplă în tzara asta de cîcat:

Ieri (luni) l-am sunat pe domnul europarlamentar George Becali, pentru a-l întreba unele lucruri despre partidul lui și despre candidatura sa la primărie. 
N-am primit nici măcar un răspuns. Mi-a spus doar "să-mi sugi pu...la". Eram pregătit și pentru asta, dar nu pot să spun că mi-a plăcut. I-am răspuns cam la fel, dar nu știu cât a apucat să asculte, înainte de a-mi închide telefonul în nas. Asta e, mi-aș asuma, dar nu sunt angajatul unui trust care ia bani de la Becali pentru a-l promova. Deci nu sunt obligat să-i înghit măgăriile.
Așa că, dacă aveți chef să-i spuneți de dulce mârlanului, acesta este numărul lui de telefon (până când îl va schimba): 0737000770. Dați SMS, că altfel nu prea răspunde.

(imi amintesc cu deosebita satisfactzie ca "reunirea" celor doi "oameni de onoare", dinu vama si jiji berbecalu, se petrece după episoade de hirjoneală benignă intre cei doi, în care s'au 'njurat de mamă și de alte lucruri "de dulce", printre astea din urmă numarîndu'se și o afirmatzie, cu subiect și predicat, din partea berbecalului în care îl acuza pe susnumitu' dinu' c'ar fi fost traficant de droguri, în perioada în care era șef al vămilor romune, pe vremea lu' născase, lucru cît se poate de plauzibil, d'altfel!)

precizez că am urmat îndemnu' lu' pah și  i'am trimis și eu un tovărășesc și din inima "UE STEOA!" de dulce, în plin post, ca de la creștin la creștin, de pe un aparat cu număr ascuns; așa, curajos, ca tot rumunu', i'am dat'o anonimă!

2 comentarii:

Anonim spunea...

@niku_elektriku

uite cui dai matale telefoane...
te-oi fi asteptat ca-ti raspunde in... flamanda?

dt

niku_elektriku spunea...

dom' tudorane,

se pare ca s'a modificat schimbarea, iar dinu vama n'a facut decit sa joace la mai multe capete, ca orice vamesh cu petlitze albastre, si a ajuns, daca si stirea asta se confirma, la echipa altui gradat de la dinamo victoria, actualmente multimiliardarul patron de la astra ploiesti, cel care'l "shantaja" pe base cu ghezele (gazele, in traducere aprox.).

astfel, baciu' partidului plm (ala rezultat din fuziunea cvasi-virtuala dintre prm si png), si'a luat un antrenor poliglot (pe bune, zice el), mihai "limby" slughitza, capabil sa vorbeasca, pe linga flamanda, multe alte limbi si dialecte, lucru pe care sper ca berbecalu' sa nu'l poate face, daca o sa aiva gura plina.

forzzza...

Trimiteți un comentariu