sâmbătă, 8 noiembrie 2014

președintele constantinescu a ales!
a ales să fie trimis după tzigari și de către președintili ponta

Vai vai vai, ce prost sinistru! Nu numai că susține un plagiator mitoman, dar o și face cu un stil dezgustător, pe mult prea multe pagini. Prostie cosmică, caracter împuțit. Hai, să auzim replicile cu Seniorul.
Fotul preşedinte Emil Constatinescu oferă surpriza campaniei electorale. Acesta îi trimite o...
STIRIPESURSE.RO

10 comentarii:

Anonim spunea...

1/4.
Nike,

am mai fost pe-aici sub porecla plictisitu.

sint, in continuare, la fel de plictisit si, fiindca treaba asta e contagioasa, n-o sa te bat la cap prea mult. zic ce am de zis - aici, nu in alta parte, pentru ca aici se poate zice la liber (deocamdata, haha) si stiu ca ai multi vizitatori - si dispar din nou.

de data asta tin sa ma prezint cu o compunere (in patru parti, ca sa nu zboare in spam de lunga ce e) doar pentru ca paranoia mea da pe dinafara si sint shukarit de faptul ca nimeni nu pricepe ce se intimpla acolo cu alegerile lu' sulea spatariul. vad ca lumea nu se prinde.

pe scurt: ponta a fost acceptat de americani si asta explica totul. cred ca, tacit, inca demult, iar dupa turul 1 cu toata forta.

si emil c., si macovei, si basescu, si o seama de ziaristi gen dan tapalaga (obisnuiti ai ambasdei sua) sint la curent cu afacerea. simt ca informatia a fost pusa in circulatie zilele trecute, prin canale subterane, pentru uzul unor persoane interesa(n)te si de aici consecintele uimitoare pe care le vedem. si cred ca inca nu ma vazut nimic!

basescu a acceptat varianta americana cu ponta presh ca sa nu aiba belele dupa fluierul final (sint convins ca i s-a promis imunitate pe sest, probabil ca va fi scos de la bulau destul de rapid si prostul de frate-su, o sa-i dea si casa de fost presh, si birou, si pensie si toate o sa se aplaneze).

Anonim spunea...

2/4.
fisa mi-a cazut cind am vazut somatia ultimativa cu cerinte "minimale" - pe un ton imperativ, insolent, voit insultator - a macoveicei adresata lui johannis. de fapt, in primul moment am zis si eu ca bleen (pe care l-ai citat aici) ca femeiushka e intr-o ureche si in afara de curul ei n-o mai intereseaza nimic. apoi, mi-am amintit ca am citit undeva ca neomarxista lu' peste, cind e in romania, sta mai mult pe la ambasada americana decit pe la casele ei fara numar. si abia atunci mi-a cazut fisa. dom'le, textul ala (dupa vorba, dupa port, dupa stil) e 100% american. ea doar l-a tradus. politicianism de extrema puritate. un text scris in asa fel incit sa nu poata fi acceptat de destinatar fara sa se puna intr-o situatie umilitoare. daca eram in locul lui johannis o bagam in ma-sa cu pretentiile ei cu tot. mi se parea o situatie de cacat pentru neamt. respingerea cererilor ultimative, "minimale" si imperioase ar fi fost pretext pentru un tsunami de atacuri in presa, iar acceptarea tel quel - o umilinta. spre marea mea uimire, neamtul (probabil ca bine sfatuit) a dat-o si el pe politicianism si demagogie. i-a zis da, sigur ca da, dar nu a semnat nimic. cred ca macovei a fost bestelita rau pentru ca s-a declarat repede multumita cu o jumatate de piine. scopul era sa il inghesuie sa accepte totul, iar apoi, daca face prostia, sa i se ridice imediat alte pretentii inca si mai inacceptabile. ma mir ca macoveica nu a dus la indeplinire planul si s-a fofilat afara din ring.

si macovei si emil constantinescu isi inchipuie ca fac politica mare, care va fi inteleasa abia peste decenii de muritorii de rind, si ca fac sacrificii personale si compromisuri ca niste vrednici martiri ai neamului pentru victoria finala promisa, mai mult ca sigur, de marele licurici hotarit sa faca rusia arsice si, pentru asta, gata sa promita orice, oricui dispus sa puna la bataie putina carne de tun pina se vede el, licuriciul, cu sacii in caruta. victoria asta mareata trebuie sa fie recuperarea basarabiei si pastrarea transilvaniei. "analizele" de prin ziarele romanesti - semnate de ziaristi, dar compuse in laboratoarele serviciilor -, in care sint diabolizati viktor orban si ungurii din ardeal, in care se baga la greu propaganda anti-putin etc. arata clar panica bucurestiota fata cu baltirea in kkt a romaniei si ridicarea ungariei (pe bune, a facut orban minuni de cind i-au alungat ungurii pe comunisti).

Anonim spunea...

3/4.
ai vazut harta aia cu alegatorii lui johannis si cu alegatorii lui ponta? transilvania si banatul albastre, vechiul regat rosu. fix pe linia trasata de samuel huntington. o tara, doua sisteme, vorba chinezului. de inteles disperarea patrihotilor de bukale vis-a-vis de o victorie a lui johannis.

a observat cineva ca nu au existat proteste de la ambasada sua fata de modul in care s-a organizat votul? n-o sa fie nici dupa turul 2, de-ar fi sa fie ca in 1947. poate pentru ca nu au ambasador. sau poate ca tocmai d'aia nu au, sa nu fie pe-acolo si vreun civil timpit, vorba lui svejk.

de ce l-au preferat americanii pe ponta inca demult - asta nu mi-e clar. dar de ce l-au luat pur si simplu in brate dupa turul 1 e simplu: pentru ca johannis e german si nu a fost niciodata la washington sa cumpere domnia. ii doare pe ei exact acolo unde ii durea si pe turci altadata cine ii jupoaie pe romani de vii. important e sa le plateasca tributul si sa nu miste in front.

de ce toata pulimea politica din bucuresti e panicata la perspectiva unui presedinte ardelean-neamt e iar evident: omul nu face parte din niciuna din gastile lor, iar iesirea romaniei din kkt sub comanda lui ar avea semnificatii si consecinte teribil de periculoase pentru toti viermii astia.

iti amintesti ca in preajma loviturii de stat de la kiev unii ukrainieni, capi ai razmeritei (campionul ala de box si inca citiva) faceau naveta la merkel, iar altii erau vizitati de nuland, mccain, seful c.i.a. etc. la fata locului? a fost un razboi subteran usa-germania pentru controlul ukrainei cistigat de usa. a, sa nu uit, stii ca acelasi huntington a tras o linie de separatie si in ukraina intre vestul catolic si estul ortodox?

in romania - se pare - e un alt mic razboi usa-germania in plina desfasurare.

Anonim spunea...

4/4.
impotriva lui johannis e ambasada usa, basescu, serviciile, televiziunile, ziarele, politicieni "patrioti", "cu viziune" gen milica si macoveica, ziaristi care se dau onesti in viata de zi cu zi si care o sa inchida un ochi si o sa critice cu juma de gura porcariile cit casa, olteni si moldoveni semianalfabeti, pensionari, plus toata liota de primari hoti si activisti penali ai psd-ului.

pentru johannis sint, cu siguranta, mult peste 50% dintre alegatori. probabil pe la 60%. dar nu asta conteaza, ci cine organizeaza alegerile si cine numara voturile. si daca nici asa nu iese, un maidan s-o gasi si la bucuresti.

am citit azi (ioana lupea - "B1 TV vireaza discret spre Ponta") ca au basculat si posturile tv vag favorabile pina mai alaltaieri lui joannis.

johannis nu va fi niciodata preshul romaniei.

dar, cine stie, poate ca tot raul va fi spre un bine si va deveni, intr-o zi, presedintele transilvaniei. daca se intimpla minunea si constructia va fi de tip elvetian, cu guvern minimal, ma intorc acasa.

Anonim spunea...

Bag de seama ca nu are rost sa il votez pe Iohannis.
Mersi,
VVPlagy

George spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Dom' Niku i-a dati-i delete ipochimenului de mai sus cu pliciul ;
pai chiar asa imbecili pe toti ne cred securistii ??? Nu destul si-au batut joc voiculescu, copos , dragnea si alti Banditi de noi ? Sigur ca si Radu Banciu spunea aseara ca e valabila gargara asta doar la scoruri in jur de 51 la 49, in rest n-are sens sa tot filozofam cu Merkel...

P.S. As fi vrut sa nu -mi apara numele complet, asta e, m-au deconspirat serviciliii :)

Cristian

Sa fim seriosi Vitali Klitchko si boxul lui a hotarat soarta Ucrainei ? Senatorul ala american John McCain e cunoscut drept Mascariciul dreptei americane , chiar ne credeti tampiti sa credem asemenea enormitati ? Ca la revolutie raposatul "IOska", zis si Dan Iosif invata sa adune ferigile si scunele capitonate de la comitetul central, nu generalii securitatii , in cardasie cu rusnacii au hotarat soarta Romaniei..,

Adica ciorbele de potroace servite de Gorbaciov si Bush sr pe vasul din Malta , ce se legana ca naiba in noiembrie 1989 au fost degeaba ? Ete scartza Marghioala !

Cheia e la cei tineri, ce abia au implinit 18 ani , sa mai lase dracului cluburi de hip -hop sambata viitoare si paza urnelor de catre soldatzeii lui Vasile Blaga ! Altfel, ati vazut ce a reusit PUSCARIASA iacob -ridzi : ieri umbla legata de poseta dudukai , iar azi a adus hunedoara pe tava pontistilor !!!

Cristian

Anonim spunea...

http://blog.activewatch.ro/rubrica-cetateanului-necenzurat/respect-romania-sau-vocea-oamenilor-tacuti/
DM:
@plictisitu, nu voroviti cu pacat despre intoarcerea acasa in "Transilvania".Eu vreau sa ma intorc in Romania dodoloata cu tot cu Basarabia. Bunicii mei au fost refugiati la Sinaia din calea terorii hortiste din acele timpuri.
In schimb Iohannis cred ca este un om onest si rezonabil care este dispus sa apere interesele Romaniei. Si eu cred ca Ponta este mai pe placul americanilor si deja a obtinut ok de peste balta si de peste mare care este via spre balta. Doar s-a dus si s-a caciulit, gudurat, pardon "recules" in citeva rinduri si oficial si neoficial. Este preferabil lui Iohannis asa cum a lasat de inteles ca nu a fost nici pentru Crin Antonescu, pentru ca Ponta este mai predispus la compromisuri.Ar fi culmea cinismului daca intre America si Rusia ar fi un troc intre controlul asupra Ucrainei si Siriei. Ursul este fortat sa se retraga din Siria si ramine cu zona tampon Ucraina iar resursele Iranului ramin sa fie expoatate de catre China. Marile puteri au impartit iar "frateste" prada. Macar daca ar face acest troc fara "victime colaterale".

@Don Niku, dupa cum interesant spune dna Doina Jelea intr-un comentariu din Contributors la dl. V.T., doamna Lovinescu il citise bine pe dl. Constantinescu "vanitos", o vanitate patologica care distruge nu construieste.
Pe mine m-a uns la suflet replica dnului Andrei Ratiu data lui Ponta prin care il instiinteaza ca niciodata Ion Ratiu nu l-ar fi votat pe Ponta.

Mercha spunea...

@Anonim: Reteta postarilor tale ste cam asa: pui in oala niste impresii personale luate la gramada, adaugi vreo doua lingurite de logica- atata cata ai- amesteci vartos si rezultatul e ceva fara noima

Anonim spunea...

http://marceltolcea.ro/ce-nu-stim-inca-despre-turul-2-al-alegerilor-si-cum-ar-putea-pierde-plagiatorul/
D (M)

Trimiteți un comentariu