luni, 17 noiembrie 2014

magistru jac&co. continuă campagnia "salvatzi de clopotzel"

gindul ca nu el a scos doi presedintzi ai romunilor ruptzi in fund, ci - iată! - buldogul penal vasile, il scoate din mintzi pe magistru' jac, care, asa, nervozat, profita d'ocazie si 'mbina placutul c'utilul, pentru ca, desi abea a parasit inc'un post teve trintind usa, acuzindu'l ca era un post teve finantzat de vanghelis si duduca (dovedindu'ne c'are o tzinere de minte pe masura, adica scurta, pentru ca saptamina trecuta tot el zicea, si tot pe blog, ca realitatea teve este un post blagist), el, de fapt, tot la duamna pushculitza a diktatorelui inca actual isi tzine condicutza, iar lovind in buldogul aflat inca in libertate, ii face o placere terebela si șefului turbat de furie ca i se clatina renumele de self-made-prezidinte.





nu mai zic ca, frizind comedia buffa, incearca, impreuna cu dan andronic, discipolul cu mai multe bulioane al domniei sale, sa'l strecoare pa inca actualul presedinte basescu printre picerele pachidermului mutalau iohannis, pentru un ultim "tropaim - tropaim"!



magistru jac e din ce in ce mai mishel, duamna shandru





3 comentarii:

Anonim spunea...

Dom. Niku sunt convins ca puteti verifica IP lui @plicitsitu din 8 noiembrie 2014, ora 06:12
L-am mai gasit si prin alte zone si e ...aprinzator ordinar de fitile...
Recte noi citim pe ici , pe colo, pe dincolo dar imbecili n-o fi chiar toti ...
Stim cam cum lucreaza serviciiliii nu suntem toti copchii de tzatza...

Asa trebuie LUATI DE GULER SECURISTII LUI SEBI GHITA si azvarilti CAT DE PROSTI POT FI .... Feisbucu a facut diferenta DOBITOCULE GHITA !
Vine plictisitu "portii pa-tii , cuie morlatean samd cu gargara "ponta a fost acceptat de americani" vezi doamne SA DEMOBILIZEZE oamenii de buna credinta...

BA BOILOR, PUTIN A LUAT SUTURI IN COCCIS IERI LA CANBERRA BOILOR CU UCRAINA, are serbia, ungaria si bulgaria la picioare , cu guverne marioneta si Jormania a spus STOP !

In rest, PUFOSUL PALADA si KARATISTA OLGUTZA VASILESCU is vor primi PUFOSENIA LOR DRAGA , ce a primit saracu' badea e mic copil pe langa chirurgia palstica si reparatorie ce si-o va lua PUFOSII lui palada , oprisan, nechita si restul JUNTEI !

A bon voiaj plicitsite ; HAI SICTIR !

Cristian

niku_elektriku spunea...

@ cristian,

doar am mai spus: platforma blogspot a goagle nu permite vizualizarea de catre administratori a ip-ului, a adresii de mail sau a altor date ale celor care intra si posteaza comentare, asta spre deosebire de wordpress, care permite multe ghidusii.

doar goagalul se bucura datele astea, spala's'ar cu ele pe cap, securistii dracu!

niku_elektriku spunea...

altfel, plictisitu a avertizat ca era intr'o misie cu o durata strict determinata, asa ca ne'a parasit intre timp

Trimiteți un comentariu