marți, 11 noiembrie 2014



se pare că întrecerea socialistă pentru cine îl face pe ponta președinte al chinii nu o să aive un câștigător cert.

cea pentru cine îl face, pe același, președinte al romuniei, da!

șantaju și tangaju


relevant și redundant: dacă babacu își tzine în continuare pliscu', ca să rumege în liniște spusele, cu tenta de șantaj, ale duduchii, monica macovei se poate bucura, și ea, plenar, de gloria efemeră, care poate dura chiar zece ani, de a fi contribuit decisiv, din ambitz, la viktoria lui viktor



dupa cum spuneam, avind io asa de mare sila de tot ce se mai împlîntă in zgura si 'mniezaii piciorului de plai, intr'o asa de mare masura incit am dificultatzi aproape fiziologice de a'mi mai accesa chiar si prop'iu'mi blog, nu mai stiu egzact daca jupin trahanache, aflat in ultimele lui zile din deal, a loat la cunostintza de evidentul santaj al doamnii duduchii si nici daca asta e motivul ca, inca, se abtzine (daca se abtzine, si n'o fi avut vreo interventzie publeca de care nu am io cunostintza), si nu'si da drumu', asa cum cred io ca i'ar da irima ghes, sa'si puna o pecete strasnica si hotaritoare pe aceste ultime zile de asa zisa campagnie 'lectorala, asa cum, de'o pilda, au tzinut dinu patriciu si sov sa'si puna o anumita pecete pe ultimele zile ale unor alegeri trecute.




Elena Udrea: Unii ma provoaca sa vorbesc azi dar tot ei vor dori sa tac, dupa alegeri

de R.M.     HotNews.ro
Joi, 30 octombrie 2014, 19:58 Actualitate | Politic


 "Daca unii azi ma provoaca sa vorbesc, sunt convinsa ca tot ei vor dori sa tac, dar sa treaca alegerile", a spus joi seara Elena Udrea, la Realitatea TV, dupa aparitia imaginilor in care apare alaturi de sefa DIICOT in vacanta, la Paris.
Intrebata despre ce ar putea vorbi, Udrea a precizat ca timp de zece "a stat la politica la varf" si stie "o multime de lucruri si (...) resorturile unor intamplari".

dupa ce monika tzinuse si ea sa'si puna șaua pe mirtzoaga noastra nemtzeasca ( https://www.facebook.com/alexandrudan.mitache/posts/281849212013631 ), aflai de la axinte, fost axintoiu, ca, cica, jupinu' s'ar fi suparat pe propria'i pusculitza, dar cum nu pot sa pui prea mare baza, poate acid, pe spusele lui acsintoiu, ca nu stii cind le zice la oha si cind nu, ma pastrez in rezerva strategica, de cadre (de bicicleta)



Pînă la urmă lucrurile se așază cum trebuie. Binele cu binele, răul cu răul. Dincolo de micile orgolii personale. Și e bine așa. Înțeleg că Băsescu s-ar fi certat cu Udrea. Am putea spera pentru acest final de campanie în refacerea echipei din vara lui 2012 care a luptat împotriva loviturii de stat dată de PSD și PNL? Numai că de data asta Iohannis e de partea bună a baricadei, alături de simbolurile luptei împotriva uselismului. Dar dacă Băsescu nu a mizat niciodată pe Udrea? Dacă ăsta a fost planul de la început? Sau poate nu de la început dar s-o fi convins omul că Udrea e mînă moartă. (...)




dar pe monicutza tot o vazui, cum a recunoscut ca, totusi, coana constitutzica a ramas, doar putzin, bortzoasa, cu diktatoru...

lucru pe care m'ar mira sa nu'l fi speculat oamenii de bine ai antenii trei si asociatzii.

bine barim ca n'o sa aflu niciodata asta.

7 comentarii:

Anonim spunea...

N-am inteles nimic ; doar finalul "viktoria lui viktor", adica o KK , "DACIANA DRAGOSTEA MEA"...

Lasaaati-le si pe udrea si pe macoveica in pace , dom. Niku, ca toti stim ce pot , nu mai e nimic de demonstrat...

Ma mir ca n-ati mai scris nimic de eba de o vreme...

Si nu uitati sa puneti joi si textul amepistei, ca sa mai vedem noile tendinte la fulare si la pulovere pa gat, dom. Niku !

Scorul dupa cel de-al treilea sfert e clar (ca stiti ca nu numai la baschetul lui ghita se joaca 4 reprize) 53 la 47, ne spune si Barbu Mateescu ,pe blogul lui) , 2 la suta diaspora se apropie de X ...

Stiti cat e cota la X la baschet la pariuri ? Minim 14... ;)

Acum ati inteles ca cei mai mari banditi din lume, in zona mafiei pariurilor sportive , sunt la baschet ! (la handbal e cea mai mica, numa 5, 6, ca e mai usor sa faci egal la handbal, polo sau hochei pe gheata)

In rest, vranceanu firea e nimic pe langa lia olgutza vasilescu, cat au abuzat-o aia in copilarie...

Pacat ca nu mai gasim nicaieri pe net vocea Minunatului Sebastian Domozina, era 11 noaptea la noi, bagasem radioul VEF sub plapuma in 1983, cand Ion Ghitulescu a dat legatura la Lisabona , pe "Da Luz" :
LUNG, NEGRILA, TILIHOI, STEFANESCU, UNGUREANU
BALACI, TICLEANU, GEOLGAU, IRIMESCU,
CAMATARU, CRISAN.
Rezerve : Donose, Adrian Popescu, Cartu

IMPUSCATOIU nu a fost inca trecut pe foaia de arbitraj...

Cristian

niku_elektriku spunea...

@ cristiane,

scuze ca nu'tzi raspunz de fiescare data cind comentezi, dar asa m'apuca mizericordia, de mine, fabrici si limuzine, incit, cum spusei, mi'e cam sila sa mai intru p'aici.

nu pentru ca n'as intzelege eu insumi ce vreau sa zic, cind m'apuca, pen' ca stiu foarte bine, simtz enorm, dar nu mai vaz monstruos, ca nu ma mai uit pe la teveuri, decit, poate, uneori, in fundal, pe posturile de asa zis folbal la vax, s'o tziu aproape pe craiolgutza, cum cistiga ea cu craiolgutzii campionatu pesede.

Anonim spunea...

http://www.tvrplus.ro/editie-mistere-si-conspiratii-277211
Domnule Nicu, vreau sa va fac o bucurie - sugestia de a vedea emisiune despre Cornel Chiriac moderata de Iaru. Poate ati ratat-o, este ultima de la inregistrari din 9 nov.
D M.

Anonim spunea...

@Dom. Niku ,

Gresiti total Dom.Niku, adica
eu trebuie sa-mi cer scuze ca intru cu bocancii in cel mai frumusel blog din Romanica noastra...

Cel mai grozav e c-a plecat soacra-mea de la mine de acasa si ... telomerazele alea de care vorbeste Mircea Cartarescu in "Orbitor" inca mai rezista...
In loc sa mai pun mana seara pe o carte (credeti-ma, povestea camaradul meu vecin , intors de la Toronto o saptamana, cum un vecin de-al lui citea pe un e-book vreo 2, 3 carti grozave intr-un parc si constatam ce fain e sa fii "VINTAGE" , sa mai pastrezi adica lucruri vechi prin casa, un pick-up, un magnetofon, un radio vechi sau o carte faina s-o mangai, ce imi place mie blog-roll-ul dumneavoastra din partea dreapta, cu Artisti adevarati ca Radu Tudoran , Vasile Gogea si toti ceilalti...

Asta-i culmea , repet : intram unii nesimtiti pe aici si meritam dom Niku sa ne mai aratati obrazu', pentru tot felul de frustrari efemere...

Mea culpa !

Cristian
P.S. Pe cand traia Cornel Chiriac, fie vesnic numele-i pomenit, stateam toti cu urechile ciulite , dar simteam ca suntem solidari cu totii ; acum ne-am rupt intre noi, dom.Niku si traim doar din amintiri ...

Pe 15 noiembrie '89 Ovidiu Sabau a intors scorul, 2-1 (deschisese scorul
Poulsen si ne innecase corabiile) in meciul cu Danemarca , iar pe 30 noiembrie 1983 marcase Geolgau la Bratislava ( cand capitan fusese Loti Boloni, tin si acum minte ca era arbitru unguru' Palotai) de neam calificat la Euro 84 , stiti dumneavoastra, cu Coras , cu toti...

O iau si eu invers cu memoria, ca Brad Pitt in filmul ala "The Curious Case of Benjamin Button" ...

Anonim spunea...

"Treci la loc, ai nota 3" mi-ar fi spus MRU, pentru greselile de ortografie...

Ce sa-i faci, cand iti pleaca vipera de soacra mai "gresesti"...
Mai bine-i ascundeam buletinul duminica asta...

niku_elektriku spunea...

@ doamna D M,

multzumesc mult pentru recomandare!

desi am vazut'o "in original", cred ca am sa mai uit o data, pentru ca mi'au scapat neaprofundate o serie de aluzii ale lui moni bordeianu la gradele "CIA" pe care le'ar fi purtat pe umeri noel bernard si altzii de la "RFE".

despre gradele de la securitatea populului parca nu s'a pomenit nimica!

^^^---^^^

niku_elektriku spunea...

@ cristiane,

esti cu adevarat reconfortant, ca interlocutor, mai ales cind o lasi naibii de politichie, ceea ce eu nu reusesc sa fac, desi fac o politichie "la rece", lucru manual adica!

Trimiteți un comentariu