joi, 17 septembrie 2009

ce'i aia "leberal de stinga" ?

am intrat azi prin citeva bloage ale liberalilor de stinga.
e posibil sa se eziste asa ceva ?
da; daca nu visez...
din momentu' asta pot sa decretez, cu asupra de certitudine, ca visu' lu' basescu de a se configura alea doo fortze politice, pe esi(e)chieru' bastinos, s'a infaptuit cu succes.
astia's papagalii care se bat cu pumnii'n pept ca iei l'au votatara pe matrozu' dictatorial, da' acu', gata, s'o zvirsit, sa li se usuce minurile care'or mai facea'o vreodat'.
daca'i crede cineva !
pen' ca ie o gresala, mare, de logica la astia care vor sa nasca o la fel de mare miscare de massa.
io, par examplu, ca fost, si, mai mult ca probabil, viitor votant basesc, nu ma identific cu o anume culoare. nici macar din spectru' optic, dar'mite politic !
cu toate astea liberalo-stingistii astia peremisti arunca, impreuna cu idolu' lor de pe antene, spre mine, spre cine ? cu apelativu' asta, cica, infamant de "portocaliu"
pai bine, bai, loazelor, daca spunetzi c'atz votatara in 2004 impotriva lu' nastacase, inseamna ca si voi insiva atz fost portocalii, baaa !
si cum nu stiu ca intre timp sa se fi produs partajarea simbolico-juridica a aliantzei DA, nici culoarea respectiva n'a fost. asa ca va injuratzi, ca prostii, pe voi !
sau, ceea ce cred ca e, de fapt, adevaru': n'atzi fost, ba, niciodata, portocalii, si, deci, si ca urmare, nici nu l'atzi votat vreodata pe baselu.
cum nici crinutzu, patricu, taricelu, si multzi altzi liberaloizi asistentzializatzi n'au facut'o !
voi speratzi din tot sufletzelu' vostru mic si negru sa iasa bombonelu !
ca si acu'...
sperantzia voastra ramine tot la taica ilici, si la scutieru' lui, cosminca
ca prea uritzi, cu atita patima, o culoare si ia acolo...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu