marți, 8 septembrie 2009

rezista sandramaua ?

m'am linistit !
sorin ionitza ne anuntza azi ca avem de savurat, aia care mai apucam, inca cinci ani electorali in perioada 2011-2020;
adevarata orgie electorala, in urma careia e greu de presupus ca va mai ramine piatra pe piatra in binecuvintata tzarisoara.
criza in forma de v are toate premizele sa capete, pe rind, forma tuturor literelor din alfabetul romanesc, si daca n'o sa ajunga, si cele din alfabetul chirilic, chinezesc, arab, si cite alfabete or mai exista.
se anuntza si vremuri faste pentru multitudinea de servicii, secrete, discrete, concrete, cu cashchete, fara cashchete, autohtone si straine, ce actzioneaza in umbra patriei.
deja publicu' calator, si "consumator", sta cu ciocurile deshchise, precum puiutzii de gugustiuc, cu foamea de scirbavnice dezvaluiri atzitzata de actorii, bufonii, actorasii si bufonasii ce stau si ei cu bucile pe maldarele de dosare cu nepretzuita hrana.
nu'i vad bine pe viitorii aspirantzi la presidentziile statelor ce vor avea nesabuita inspiratzie de a'si organiza alegeri in respectivul deceniu, pentru ca totzi consultantzii politici de o anumita notorietate sint deja arvunitzi, cu banii inainte.
parca'l vad pe barack obama nevoit sa apeleze, in lipsa de alternative, la bogdan teodorescu, dan andronic, si, de ce nu ? cosmin gusa; desi acesta din urma s'ar putea sa fie ocupat cu viitoarele candidaturi ale lui putin...
nu ! cu viitoarele candidaturi, ale lui, putzin !
diacriticile astea...

poza preluata de pe dilimache.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu