miercuri, 9 septembrie 2009

galeria de fitza salbatica

 

 ce legatura poa' sa existe intre cucoanele astea doo, dintre care p'asta din poza mica am mai asemuit'o cindva cu o trupesa femeie comisar sovietica din filmele si piesele anilor de glorie '50 - '60, a carei intrupare ideala era actritza marcela rusu, sotzia lui aurel baranga, un dramaturg de mare trecere in vremea aia. pentru ca n'am cautat prea tare pe internet, am gasit doar pozutza asta, din care, datorita rezolutziei mici, ai putea crede ca individa e chiar sexi, ceea ce e aproape exclus, desi nu se stie niciodata, in ceea o priveste pe persoana in roba de mai jos.

pe comisarca o cheama mona pivniceru si e ceva sefa la o asociatzie a magistratzilor, judecatori, un fel de sindicat, sau cam asa ceva.

pe cea de jos nu stiu cum o cheama; initzial cautam o fotografie a vioricai costiniu, o alta podoaba de gen sindical a judecatorilor romani. n'am gasit'o, la repezeala, si cum nu ma interesa decit ilustrarea tipului uman al judecatorului roman dinozaur, mi'a parut nimerita poza asta ce insotzea un articol din evz despre veniturile de lux ale magistratzilor.

tipesa are o privire extraordinar de expresiva, si nu le'as dori nici dusmanilor mei cei mai mari, de a caror existentza, din fericire, nu prea am stiintza (da' orisicit !), sa aiba parte de momente in viatza in care sa ajunga sa le fie hotarit destinul de cineva cu uitatura asta.





amindoua madamele sint judecatoare pe care eu le incadrez, si daca cumva gresesc o sa'mi fac un mea culpa de n'o sa pot sa'l duc, la categoria reptilienilor cretacici, jurasici, ma rog, mezozoici, ce'ar fi trebuit sa dispara de mult. fiintze pe care o reforma a sistemului juridic, cum a fost cea pornita de Doamna Monica Macovei, le'ar fi ajutat sa intre'n istorie.

iata ca iluzia pe care ne'o faceam multzi dintre noi ca ar exista si o parte buna, recuperabila, in trista, mercantila, invulnerabila casta a judecatorilor, se spulbera cu o viteza direct proportzionala cu nesimtzirea de care dau dovada.







hipiotu' asta pletos, strabic, si rocker pe deasupra,este cristi daniletz, bloger de mare renume natzional, aflat in blogrollu' multor nume "bune", si, in timpu' liber, ceva judecator pe la judecatoria din oradea mare. de asemenea si el e ceva prin altceva, adica o alta asociatzie a magistratzilor, in aia pe care o credeam ca reprezinta parta sanatoasa a magistratzilor.

si fost consilier al monicai macovei !

iluziile mele, pe care le'am avut, nu mai e, incepind de, fix, eri, 08.09.2009, ora (circa )16,35 de cind l'am auzit pe simpaticu' strabic la postu' de radio a lu' vintu, realitatea fm, post pe care de regula'l evit, cum se degrada singur, progresiv, din pozitzia de "mare sperantza" a viitorului justitziei, si tzarii, intr'un pui de reptilian ce se fofileaza, si insinueaza, printre piciorele semenilor cu solzi mai mari. pina si colegu de emisiune, marius nitzu, de la ziaru' gindu', un individ, de regula,  la fel de libidinos ca orice chireac, sau ciutac, s'a simtzit deranjat de obstinatzia cu care se agatza, cu ghiare, dintzi, proteze, puterea judecatoreasca, ce'a de'a treia'n stat, cica, de ciozvirta trupului muribund al bujetului natzionale.

nu'i 'ntereseaza, dom'le, de unde bani !

bat din picior la fel ca un domnu' goe obez in fatza la mc donalds.

asa ca se'nscrie si daniletz in trista galerie de fize salbatice...

o sa'l vedem si pe el in dorobantzi, tirindu'si solzii intr'un lamborghini



--------------

la un moment dat daniletz a amintit ca, tontusi, ar egzista si magistratzi coruptzi deja in puscarie; raportu' fiind de cam 0,5 la mie.

deci, statistic, coruptzie nu exista in justitzie !

si ca scopu justitziei nu e sa bage politicieni la puscarie ci sa nu mai fie coruptzie, si toata lumea sa prospere...

baaaai prapaditzilor, vedetzi ca va fac de rusine amicii mei bulgarii, ce deja au inceput sa 'i cam scuture pe fostii lor ministri socialisti.

sa nu mai amintesc de fostu' prim ministru din macedonia.

acolo unde a fost macovei consiliera pe anticorupzie !



6 comentarii:

Dan Badea spunea...

Nikule, desi mi-a fost util odată, il scot si eu pe hipiot din blogroll. Chiar acusica!

Cato spunea...

"hipiotu' asta pletos, strabic, si rocker pe deasupra" sunt defecte?

turnofftheglory spunea...

Cambrianul si pterodactilii sau noi tinem la principii pana cand ne atingeti portofelul. Eu inca sper ca Mona Pivniceru sa se impiedice pe tocuri si sa ne faca un bine.

Marius Delaepicentru spunea...

Danileţ e impostor. Nu are viziune nici cît un grefier retrogradat şi penalizat cu 10%. N-am găsit la el nicio idee articulată despre cum ar vedea împărţirea Justiţiei pe ateliere (cauze grele cauze uşoare etc.). O ţine langa cu supraîncărcarea. Păi, dacă îl deranjează cele 90% de cauze mărunt-găinăreşti, de ce mama dracu nu se uită cum e organizată Justiţia în ţările civilizate? Va descoperi că nu tot ce-i proces se face cu magistraţi. Pe magistraţi îi interesează numai banii. O şleahtă de sindicalişti venali, obtuzi şi imorali! Foarte bine că-l scoateţi pe ipochimen din blogroll!

niku_elektriku spunea...

@cato
tocmai, daca esti un cato mai batrin, ar trebui sa cunosti ca un hipiot n'are ce cauta linga cocu' lu' madam barbulescu !

niku_elektriku spunea...

@Marius Delaepicentru
eu nu l'am avut niciodata pe daniletz la blogroll...

nu mai poate el ca'l bag, sau nu, eu undeva !

Trimiteți un comentariu