miercuri, 2 decembrie 2009

sfături pentru mici (fara mustar) si mături

efervescentza electorala se apropie de paroxismus.

robilutzia bunului simtz se indreapta spre victoria finala !

"frumuseii" photoshop, joneeel, crinel si johanel, nu se murdaresc pe minushitzilii finutze, lasindu'si tutorii  politici, impreuna cu argatzii aferentzi, sa le faca mirsheveniile.

iar "uritu" natziei, securistu' feroce,  kileru' basexu, vrea sa iasa din nou presedinte "cu miinile curate", far' sa se foloseasca de lovituri la oaie, ca de, obrazu', chiar de'i crestat de fratilii violatii, ii e necesar si pentru eventualele negocieri post coital-electorale.

adus in pozitzie de challenger al pastirnacului, cu largu' concurs al viscerelor leberal-penegist-peremiste, base a fost nevoit sa alerge dupa intilniri cu preopinentu' prostanac, propunindu'i'le oriunde si oricum, in sperantza recuperarii procentelor lipsa doar pe baza de cine stie ce strafulgerare a spontaneitatzii ce'l caracterizeaza, si'a experientzii capatate de detzinerea functziei.

lucru cam "la plezneala", dupa o campanie electorala conceputa si condusa execrabil, desi, banuiesc, a costat o gramada de bani. in nici un caz mai multzi ca a lu' gionel, da' barem aluia au avut grija sa'i scoatza pungile de sub ochi !

acu' aflu ca vor sa'l rapuna intr'o des-batere de trei ore, ca sa'i cedeze coloana !

au vazut ca la ai'lalta statea cam cocosat, si avea o fatza de om suferind...

d'aia il sfatuiesc: dom' basescuuu, barem ragusit sa nu fitzi !

lasatzi'o mai moale cu discursurile in aer liber zilele astea. putetzi sa mergetzi, daca s'au "antamat" totusi, si sa va plimbatzi printre oameni, simple bai de multzime, ca tot aia e !

mai bine mergetzi inc'o data la otv, vreo trei-patru ore, cum va sfatuisem tot io (vedetzi ce "bun" sint ?), si era bine s'o fi facut de mai multe ori, decit sa va expunetzi atit de neprevazator mogulilor si cinticelelor  lor de sirena (lu' roaita).

si, daca tot veni vorba de neprevedere, io  tot mai sper c'a fost o miscare inteligenta aia atunci cu razvan dumitrescu-slugarescu, si ca totusi stiatzi despre filmuletz (altfel ar insemna ca avetzi niste tradatori ordinari in echipa), pregatind o lovitura nimicitoare !

decit asa colaboratori/consultantzi mai bine va "angajatzi" o mina dintre  blogarii ce va sustzin dezinteresat, ca faceau o treaba infinit mai buna, si nu le'ar fi scapat astfel de "nimicuri".

chiar atzi avut si americani p'acolo ? ca la dv. chiar nu s'a vazut !

acu' Dumnezeu cu mila !

ce'o sa fie doar El poa' sa stie... si impartziretzii de zahar si oloi de floare, daca nu v'or fi fugit totzi sponsorii...

si, alt apropo, d-voastra chiar va doritzi sa cistigatzi ?

---------------------------------------------------

baetzii scot impreuna, pe linga muuult cascaval, si dinozauri.

filmu' (de groaza) prinde viatza

---------------------------------------------------------

petre-petre-gaura'n perete !

--------------------------------------------------

"dusmanii" l'au scos "mai frumos" pe diktachior,  chiar pe negativ,  decit eminentu' tataru...

tataruuu, banii 'napoi !


"negativu" dusmanilor rezista pe metereze,  spre deosebire de cel al diktatorului ...





care s'a volatilizat dupa 48 de h.

------------------------------------------------


viitoru' e mare, negru, si gindeste pentru tine... 

3 comentarii:

amanda13 spunea...

nikule e groasa, asa ca am spus ca nu mai e vreme de metafore... am pus pe blog cu alexa un manifest anti-jeana, poate ne ajuti sa-l raspandim, please! :)

Theo-Phyl spunea...

nikule, Buna seara, te rog daca doresti sa anunti ca maine va fi o zi fara realitatea, embargo total la toate publicatiile lor. Numai blogurile particulare ale sustinatorilor nostri sunt libere la acces.

Multumesc si da mai departe. Pe blogul meu este un jpg cu acest embargo. Multumesc

joju spunea...

saracul Geoana.....
http://joju-ro.blogspot.com/2009/12/mirceo-n-aveai-voie-la-sorin.html

Trimiteți un comentariu