vineri, 26 februarie 2010

ficatu' lu' base si reforma baetzilor "salon"


ce noroc aveam, si nu stiam (!), dom'le, cu rezerva aiasta inepuizabila de "cadre" dispuse sa se sacrifice oricind, da' mai ales la ordin.

ma'ntrebam cum dracu de n'or fi scos capu' pin' acu', in atitea momente de restriste sufitzient de acute incit sa ne scoatza peri dalbi.

cum o fo' la o suspendare, la o motziune de cenzura trecuta sau cazuta, la freo lege reformista in domeniile justitzichii, 'nvatzamintului, sau alte alea.

atunci un' or fi fost "baetzii" ?

ca poate ne mai scurtau din chinuri.

"spiritele lucide", "vizionarii" tot incearca sa ne deschiza ochii d'atita timp, cu diktatoru', diktakioru', basecu, chiorofila, marichioru, si alte diminutive dragutze menite a atenua vestile despre iminentza aparitziei partidului prezidentzial.

si io'te ca "realitatea" tzine cu tine !

nu cu fabrici si uzine...

dupa cum se comporta "baetzii veseli", "cadre" sau nu, precum si prin nonsalantza cu care parasesc corabiile, pot sa dau in scris ca basescu'i sanatos tun. pot sa pariez ca au anexata la cererea de adeziune la "grupu" independent, si impenitent, si cite o copie dupa ultimu' buletin medical al prezidentului.

"pateu" prezidentzial tre' sa fie'n mare forma la ora asta !

ca doara pe vremea cin' ipoteza unui al doilea mandat basescian era cu totu' improbabila  nu prea se 'nghesuiau astia la usa de iesire din propriile partide.

nu dadeau vrabia din mina pe vremea aia, de ce ar face'o acu' ? 

daca o fac inseamna ca au garantzii ferme, cu stampila, parafa, si numar de cont.

-----------------------------------------------------

ziceam ieri ca basescu tace de rusine, si io chiar cred ca ii e, cum il credeam si anu' trecut cind pomenea cu admiratzie de parlamentarii din opozitzia republicii moldova care nu se lasasera cumparatzi de comunistii de la putere, desi astia mai aveau nevoie doar de votul unui singur tradator pentru a'si asigura alegerea unui presedinte din rindurile lor.

cit ne'o fi costat "pe noi" intransigentza asta ?

3 comentarii:

George spunea...

Da Dom.Niku aesta-i tristu adevar,da' ce sa facem simbolu'lovilutziei ''bune'' tot ''Gavroche'' ramane (pentru noi ashtia naivii d'atunci) nu tovarashu Iaru...Shi cand s-o vota trecerea la o singura ''debara''(iertatzi-mi ''blasfemia'') si 300 de ciolanari,macar sa-i vedem pe alde culitzii si anhel iord.pupat 7 iconitze/sec. asa: http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/wp- content/uploads/2009/03/yourfile.gif

niku_elektriku spunea...

gavroche asta nu dadea cu vastu p'in occident ?
pe iaru nu'l prinsera, inca !
iar cu debaraua aia de nu's cite hectare din dealu spirii (fostu deal, sereacu', ca si p'ala l'a ras nea nicu !), nu'i sansa sa scapam doar cu una singura, cel putzin nu fara varsare de... sper ca nu de sudoare, ca iese greu la spalat !
iara linku' nu mere !

George spunea...

wp-content(fara pauza inainte de content) Daca tot nu mere,e unu in costum armani cu capul in nisip ca strutzu(as picta da' n-am talentu faraonului Balasa Sabin)

Trimiteți un comentariu