sâmbătă, 27 februarie 2010

rezolvarea qvadraturii cercului post basescian: becallý (vice)prezidente !


strofocarea unora dintre tinerii 'telectuali furiosi recent arondatzi pedele pe marginea dezbaterilor in privintza succesiunii la tronu' (sa nu'i zic "scaunu") basesc, s'ar putea, foarte bine, rezolva prin urmatoarea oferta de nerefuzat !

in felu' asta  si'ar gasi linistea inclusiv burghezia burtaverzista pedista, ce si'ar putea continua viatza de dolce far niente, da' cu foloase, cuvenite si ne, nenumarate, c'ar avea si catindat plauzibil pentru doomiipai'spe, si nici n'ar trebui sa capituleze in fatza freunui novice neavenit si cu carte multa.

si ar fi si "tinara generatzie" reprezentata, nu numa' prin numele partiduletzului, ca doar daca crin antonescu poa' sa fie considerat drept tinara sperantza, de ce n'ar putea fi si jiji, mai ales ca's si d'o virsta !

6 comentarii:

amanda13 spunea...

scuze, dar stirea asta este doar din categoria LOL si cam atat. sper ca timpul sa astearna si mai pregnant praful peste scafarlia oierului, cel care s-a nascut ca produs expirat si e cazul sa moara pe limba lui

George spunea...

Dom Niku,veshnic o sa-l ''urasc'' pe Isarescu, ca n-a aprobat Jiji-Bank,ibidem CNA-ul ce n-a avizat Jiji-tv;iar in pauza meciului de box Sever V-Preda sa se citeasca zodiacul: ''Simbol: Berbecul. Ala din Evul Mediu cu care se daramau portile castelelor. Baga bine in cap chestia asta.Capos.

Element:Focul.Berbecul este dragonul care distruge un tinut intreg dupa care adoarme fericit ca a ars cateva orasele.

Calitate:Cardinal.Singurul lucru pe care Berbecul este in stare sa il conduca este un cor de copii de gradinita care canta Alunelul. Si gasca de indivizi care fluiera pe strada.

Guvernator:Marte,zeul razboiului si al batailor din baruri.Zeul pasiunii dezlantuite, a razboaielor nesfarsite si al urmaririlor neobosite.(dupa jucatorii de la Gloria B-ta...)

Activitate preferata:Trage intai si pune intrebari dupa aia

Carte preferata:„Jurnalul Intelepciunii Sinelui“, carte publicata de el

Fraza:„Tu vorbesti cu mine???“

Parte a corpului:Capul, care sufera de dureri cronice dupa ce s-a dat de atatea ori cu el de perete.

Ciudatenie sexuala: Intreaba „Tare, nu??“. Urla, te indruma si scoate sunete de animal

- Gura bogata cu accese de sefie, la fel de egoist ca un copil de doi ani si cu un ego cat China

- Temperamental, vanitos si impulsiv

- Trece prin viata gata oricand de un conflict, provocand pe oricine ii sta in cale. Impiedica-l sa faca ceva si o sa ai de-a face cu o scena cu urlete si tipete, eventual si batut din picioare

- Cel mai rau lucru pe care i-l poti face unui Berbec este sa il ignori, in felul in care ignori un copil nervos care are nevoie de un pui de somn.

- Reactiv, nu rational. De obicei actioneaza inainte sa gandeasca si face presupuneri fanteziste inainte sa aiba toate datele unei probleme.

- Daca te certi cu el, o sa ai de-a face cu un baraj de urlete nervoase si irationale. Demonstreaza-i ca a gresit si o sa reactioneze ca un pusti care spune „Ba NU!!” inainte sa iti tranteasca usa in nas.

- Adeseori e comparat cu un cavaler in armura stralucitoare. Fie o sa te salveze din ghearele capcaunului, fie o sa treaca in galop cu calul peste tine.

- Ii e mai tare teama de mediocritate decat de moarte. Ar prefera sa fie cel mai mare ticalos decat un oarecare.(GOGOSHI...)

- E mandru de egocentrismul si obtuzitatea lui.

- Crede ca e indestructibil, ceea ce il face foarte predispus la accidente. Ca de exemplu sa ia jumatate de cutie de energizante pentru sala si sa bea cafea si alcool desi pe cutie scrie SA NU faca exact chestiile alea. Evident, o sa isi rupa ceva oase, o sa aiba vanatai si cel putin vreo doua masini distruse de-a lungul existentei.

- N-are stare, e nervos si are dureri de cap frecvente

- Ori e mana sparta, ori e foarte zgarcit(aici au gresit,asta-i Copos...)

- Ideea lui de comunicare se bazeaza pe accese violente de nervi. Ale lui directionate spre tine. Poate sa faca praf tot ce e de sticla prin casa si sa rupa doua scaune intr-un minut, dupa care va vrea sa ti-o traga. Si o sa se mire de ce vrei sa opui rezistenta''

matusalem spunea...

Asta catindat, adevarat. Ptiu, piei drace !

Riddick spunea...

Propaganda becaliană roşie ca să bage dubii în "cutiile ucrainiene" ale bizonilor ştampilitori de portocaliu.

niku_elektriku spunea...

io unu' nu mai bag mina'n foc pentru' nime', mai ales ca pedeleaua duce o acuta lipsa de "oaie", si s'ar putea ca sa intre'n panica dupa ce si peneleii isi vor desemna, prin aplauze si ovatzii, fűrerul...

niku_elektriku spunea...

@George,
INGROZITOR !!!

Trimiteți un comentariu