joi, 25 februarie 2010

tacere fiziologica

cohortele de pesedaci, aripa rhino, ce tot tropaie zglobiu pe streasina majoritatzii parlamentare, m'a lamurira si pe mine, in cele din urma, de ce tace presedintili.

pai, de rusine.
 
ce'ar mai putea sa mai zica dupa oplosirea pe linga fragila'i majoritate a tot felu' de laptuci si zabacuci, indiferent daca la ordin, cumparatzi, sau, de ce nu ? cu buna voie de la partid.
chiar de la partidele pe care le parasesc reshpectivii, ca doar vor sa'si pastreze virginitatea opozitzionista intacta pin' la viitoarele alegeri, da'si dau si ei sama, chiar si'n nemernicia lor, c'ar putea mosteni o purcica gata decedata in cotetz daca nu se taie macaroana, si repede, de catre blegii de pedelisti, procedura ce tre' chiar inlesnita prin ingrosarea grupului 'ndependentzilor ce sa le asigure majoritate useoara, si deces politic placut.

base isi inchipuie, poate, ca'n felu ista isi asigura acea "majoritate reformista" ce'o tot invoca d'atita amar de vreme, si c'o sa reuseasca cu ajutoru ei sa lase "o dira" in historie.

n'ar fi asta culmea reformismului ?

nu cu absolventzi de harvard si yale, ci cu miky le bacshish, culitza taritzicas, nikolichea, caprarii iordanescu si oprea...

in timpu' asta, ne calibram si noi, dupa posibilitatzi, greatza fiziologica, cu ochii la ceas si valiza la usa

5 comentarii:

Riddick spunea...

Mie mi se pare că a părăsi stabilimentul pesede (de ce nu şi penele, "aşteptam provincia") este un pas în direcţia bună (remember Schisma FSN din primăvara 1992 - ce mă mai bucuram atunci că Ilici "a pierdut brandu' "... daaa, dar mai avea "pârghiile", şi a mai ţinut cioaca pâna în 1996.
Problema este: cum va "extrage" PDL votanţi de la PNL - 1/3 nu au mers cu Geoana la turul doi.

Neinfectat De Comunism spunea...

@nikule
vezi ca se pune de un nou partid stangist...

"Gabriel Oprea va naste in chinuri groaznice un nou partid de stanga?!?!?!?!?" detalii la mine pe blog..

niku_elektriku spunea...

@Riddick
nu stiu ce informatzii ai tu, da' eu unu' vad ca pedeleii se erodeaza, si cu ajutoru' "pretinilor", far' sa fi luat cine stie ce masuri dure de reforma (pensii&salarii, adica)
doar "au vorbit" reforma, si odata timpu' trecut, e bun trecut.
parca asa spunea teoria, ca masurile dure se iau in primele luni de guvbernare, ca p'orma se obisnuiesc funduletzele cu fotoliurile, se apropie si alegerile, si'alte alea

George spunea...

Si cu reforma parlamentului ce facem? O lasam pe Doamna Anastase singurica-cuc in jungla? Dac-o tinem tot asa pana la viitorul an bisect tiiitii duru ''victoras o sa aiba grija de copii''vorba raposatei Leana! Eu zic ca mister Riddick are dreptate:adeca daca nu se lanseaza al 3-lea post de stiri ca alternativa la latrinele sov-felix, geaba alte chichireze,ca tot ciuvicii si omu' cu laptopu' va invata popo(r)u' ce si cum..

Riddick spunea...

Cred că numirea lui Vlădescu (ami du Papillon, n'est ce pas ?) a fost o mână întinsă (greşit) către aripa Tăriceanu-PNL. Dar cam neproductiv. Trebuie zburat urgent, Şeitan aşijderea.

Trimiteți un comentariu