vineri, 26 februarie 2010

razvan dumitrescu dobitoc incurabil cu repetitzie multipla

HA-HA-HA !

l'au dat afara pe gheorghe !


5 comentarii:

Anonymous spunea...

r. dumitrescu este o jigodie.

la irealitatea, afiseazä si scriu la cateva minute, ceva de gheoghe.
nu se stie cand se descoperä, cine este
escrocul interlop cu adevärat.

Razvan Dumitrescu (la George gasiti rechizitoriul) spunea...

Te dau in judecata la Haga! Din cauza incalzirii globale mi-au ars cerebelu' becurile de Ne(a)ion din platou!Avocatu'meu? Tov.Andon mai are destul beton...

niku_elektriku spunea...

nu recunosc nici in fatza marii adunari natzionale !

George spunea...

Uram PNL-ului FORTZA DE ATAC a RASUNATOAREI ECHIPE GAZDA:
''Building Vinju Mare - FC Baia Mare 0-3 (0-1)
Stadion Victoria. Spectatori: 300. Teren denivelat si foarte tare.
Building: Doran - Gadaleanu, Cita ('46 Bontoi), I. Gheorghe - Nitu ('46 Ciucu), Dracea ('46 Donoata), Poiana, Faget - Fl. Serban, N. Ciochina. Antrenor: Ion Babas.
FC: Bota - Darabus, Hodor, Bumb ('61 Han) - Bichiri, Negrea, Sandulescu, Colar - Stenicica, Fabian, Petrovan ('88 Batin). Antrenori: Emil Kemenes si Vasile Sleam.
Au marcat: Sandulescu '32, '87, Petrovan '72.
Cartonase galbene: Darabus, Sandulescu, Colar.
Au arbitrat: Sorin Utica (Bucuresti) - Dragos Iliescu (Craiova) si Vasile Marinescu (Bucuresti). Obs: Gheorghe Ene (Bucuresti).
Inaintea acestui joc, antrenorul Emil Kemenes a fost amenintat cu demiterea in cazul unui esec, dar se pare ca etapa a 13-a nu a fost una cu ghinion pentru jucatorii baimareni. Partida a fost dominata de olteni, insa acestia nu prea au periclitat poarta aparata de Bota, deoarece toate actiunile ofensive s-au axat pe angajarea virfurilor cu mingi la bataie. Baimarenii s-au aparat exact si de cite ori au avut posibilitatea au declansat contraatacuri taioase. In minutul 14, la o actiune de atac a gazdelor, mingea a nimerit stilpul portii lui Bota. In minutul 32, Sandulescu face un-doi cu Bichiri, patrunde in careu si de la 14 m il executa pe Doran, cu un sut la coltul lung, stabilind scorul la pauza 0-1. In minutul 72, Fabian il angajeaza in adincime pe Bichiri, acesta centreaza puternic, Petrovan le ia fata celor doi fundasi centrali, pune latul si inscrie pentru 0-2. Ultimul gol a cazut in minutul 87, dupa o repunere de la margine a lui Colar pentru Petrovan, virful baimarean a reusit un dribling dupa care a centrat, Sandulescu s-a inaltat peste toti jucatorii si a inscris cu capul de la 5 m, stabilind rezultatul final. De remarcat ca in acest joc Kemenes a schimbat registrul tactic, folosind un sistem 1-3-4-3, in care i-a introdus pe Darabus si Stenicica inca din primul minut. Dupa joc spectatorii prezenti au aplaudat victoria jucatorilor nostri si s-au aratat surprinsi de locul pe care-l ocupau in clasament. Iata ca FC are -5 in clasamentul adevarului si se intrevad sanse pentru atingerea obiectivului, salvarea de la retrogradare.''
P.S.O TEMPORA Viorel Mateianu...

niku_elektriku spunea...

mateianu de rit nou sa nu fie tot jiji !

Trimiteți un comentariu