marți, 23 februarie 2010

jos laba paroasa de pe realitate, domnule boc !



aflam cu stupefactzie ca ultima reduta in calea absolutismului boc-anitor, e vorba de gashka ce vrea reshpect, peste ochi si peste alte organe, e supusa la diverse presiuni, perversiuni, si inversiuni, de catre un organ al statului ramas in stare de erectzie nefireasca dupa seara de 06.12.2009.
si bine stiut fiind faptu' ca piticu' atomic boc este bine dotat de la mama natura si de la mama sa naturala ce'l hraneste si'n ziua de azi cu produse naturiste aduse la sacosa, cerem cu tarie, daca se poate sa fie palinca de peste saij' de grade, incetarea actziunilor de intimidare cu mataringa sculata pe linga dedesupturile afacerii lu' vintu !
libertatea presii cere sacrificii !
deci: jos capu', domnule boc !
ilustratziune via TOG

Un comentariu:

George spunea...

Intocmai ca producatorii de pe timpul lui Mao Tze Dun si Ciu En Lai ce puneau paharul cu apa pe noul motor revolutionar si apa nu vibra, asa si Razvanel Obraznicel sa jure cu mainile intinse si cu hartia pe palmele curate(dupa ce intreaga activitate a Prelipcenilor-minus dulcea Melania Medeleanu-si Tatulicilor a insemnat joaca cu lopatzica in intestinul gros a SOV-ului)ca-l va suna pe Remes si vor imparti frateste caltabosii cu Chireac,S.R.Stanescu. P.S.Pastrati oleaca si pentru Iaru si pentru Radu Calin Cristea,ideologii penalilor !

Trimiteți un comentariu