duminică, 6 iunie 2010

YES we can (cancan) cu crina ntonescu (ce) PM...

yessss !

Potrivit unor surse politice citate de Mediafax, presedintele Basescu intentioneaza sa participe la reuniune pentru a le transmite deputatilor si senatorilor democrat-liberali ca, daca nu sustin masurile de austeritate si Executivul este demis prin motiune de cenzura, atunci PDL va trebui sa treaca in opozitie.



asa ca e aproape sa se'nfaptuiasca juma' din ce'mi doream ardoare acu's citeva zile:



Presedintele PNL a spus ca liberalii sunt dispusi sa-si asume guvernarea daca actualul Cabinet va fi demis prin motiune de cenzura. Antonescu a spus ca liberalii vor sa fie singuri la guvernare pentru a putea aplica propriul plan de iesire din criza economica: "suntem dispusi sa asumam guvernarea Romaniei pe baza acestor masuri, dar suntem dispusi s-o asumam singuri".



cre' ca nici n'o sa mai dorm la noapte de nerabdarea d'al vedea mai repede pe varu'jan, nu pambuccian, la finantze, ca poate fuje cu bujet cu tot in tzarile calde (cre' c'ar putea sa'l ascunza in coada de la pian) si o ne scape astfel de multe progleme, ca ne despagubeshte companiile de asigurari, si, daca dam o shpaga bine simtzita unde trebe, ne despagubeshte mai mult decit poa' sa fure ala...



cum imi doresc sa'i revad in prim plan si pe adomnitzii moartea mitzii, marga, qiuariu, fenechiu, voicu, tusa - matusa, rusanu, gorghiu - gheorghiu dej, precum si pe totzi baetzii si fetitzele cu coditze pe car' i'am perdut din vizeta de cin' am aruncat la lada de gunoi a histeriei canalele...



basesculeee, n'ai ambitz daca nu'l numesti !

=============================================



6 comentarii:

Riddick spunea...

Nici vorbă. Aceste javre vor fi în opoziţie cel puţin până în 2016.

Lilick spunea...

Nicule, iar esti contra mea? Gicu Contra, ce mai...

Neinfectat De Comunism spunea...

chucky viseaza iar cai verzi pe pereti...sigul il pune basescu prim ministru...mai degraba prim cacanar...

niku_elektriku spunea...

@ riddick

dom'le, vad ca tu le vrei binele cu fortza liberalilor ...

niku_elektriku spunea...

@ lilick

daca te'ai fi uitat la filmuletzu' cu can (can) ai fi vazut pe unu' care jongla cu umbrele ros-galben-albastre, da', ale draku', nu se deschidea nici una !

Riddick spunea...

Nikule, le doresc multă odihnă, la loc luminat şi cu verdeaţă... ;-)

Trimiteți un comentariu