joi, 16 septembrie 2010

sedu'ma si spune'mi "tu"

pen' c'am aflat ca crinu'i  pe cale sa devie un pm umbros, si cu verdeatza, in buzunare, preiau si io ideea de la nora si'mi pun din ce in ce mai serios proglema ce ma fac daca asta scoate din jobenu' lu' conu' dinu un adevarat gubern de unicate, cu ministri in fatza carora sa'tzi dai sama c'ai devenit, dintr'o data, miiic si nesemnificatiff, c'ai uitat sa'tzi lustruiesti ciobotele frecindu'le de propriii'tzi nadragi, plus  c'ai si'o suvitza rebela ce'tzi da un aer de  ciocanitoare woody ?!!!
eventual din lista de 'telectuali crinolinici, ca doara si crin are, deja, o "curte" plina de  potentziali "sinecuristi" deci existi, cel putzin asa'm auzit, ca n'am avut ocazia...
o adevarata dilema ?
ei bine, nuuu !!!
s'ar fi putut sa'ncep sa am dileme abea dac' crin si ai lui, salvatorii neamului, ar fi'ncetat sa fie copii fidele dupe coledjii de  coalitzie virtuala pesedepece, ceara ma'sii unde e, ca sa nu zic tzutzeri, si nu si'ar fi insusit pin' la virgula modu' lor de comportament, atitudinile fatza de principalele subiecte care "ne doare", mediile in care se simtz ei bine, partenerii in prezentza carora 'nfloresc, ca crinu, ca rozmarinu.
n'o sa spui acu' ca am orgasme 'telectuale'n compania laturilor (atentzie la accent !) portocalii ale simplissimei figurine geometrice a pluripartidismului romunichii, da' aia barem or fi avut siretenia sa ne mintza formos o lunga perioada de vreme, chit ca altceva era la sufletzelu' lor, tzinindu'se'n siaju' cashalotului basesciot, car' si ala o fi procedat așijderea, luindu'ne de prosti, da' multzi !
asa c'o sa ma mentziu 'n continuare in categoria bizonilor far' de partid, cum am fo' totdeauna, d'altfel, ca dreptu' de vot nu ma obliga sa fiu partinic, asa ca nici faptu' c'am votat cu unii 'n neste ocaziuni, cin' nu intrevedeam alte posibilitatzi "care se poate", nu ma afiliaza politic in nici un fel, asteptind'o deznadajduit pe halba ca zapada, c'o halba cu guler in brinca, care sa ma scoatza din scepticism, si halcoolism (aiurea !).
boarea puturoasa car' ajunge indirect la mine dinsp'e cimpurile de batalie canaliote, un' auz ca se duc grele lupte la baioneta intre scopitzii mogulilor si parerea de stat de drept ce sta sa moara, e sufitzienta ca sa ma faca sa refuz politicos varianta de "mai bine" car' 'mi'este oferita drept viitor luminos.
deocamdata ?

poftim: justitzie de muieri !  pentru muieri...

11 comentarii:

Lilick spunea...

http://www.ziare.com/stiri/ancheta/the-money-channel-s-a-apucat-de-impadurit-la-preturi-de-patru-ori-mai-mari-decat-romsilva-989441

Riddick spunea...

Circulă pe net portretul noului "premier", Antonov:

http://1.bp.blogspot.com/_6I27LgG9bck/TE0LpwLeWPI/AAAAAAAASQo/XMNtqJg3pRM/s1600/katja+dolls.jpg

Lilick Auftakt spunea...

http://www.romanialibera.ro/actualitate/justitie/tariceanu-despre-cazul-vintu-cat-de-credibila-mai-poate-fi-justitia-199762.html

niku_elektriku spunea...

lilick

ca doara n'oi decredibiliza'o io !

niku_elektriku spunea...

justitzia'i un imens srl, am uitat sa zic...

Lilick Auftakt spunea...

Arata bine blogul. Am uitat sa iti spun...

Lilick Auftakt spunea...

Si sper ca cineva, nu dau nume, care zice ca sunt nasa blogului lui, sa iti urmeze exemplul in ceea ce priveste nuantele. :)

Anonim spunea...

GOOOOOOOL ! "DODEL" A MARCAT LA LIVERPOOL ! Banciu si Mironica sa faca cinste maine... Asta da "Bomba"...

niku_elektriku spunea...

@ lilick

...?

m'ai perdut la faza asta

niku_elektriku spunea...

@ anonime

URASC STEAUA !

n'o sa mai scapatzi de jiji oierii

niku_elektriku spunea...

@ lilick

ma bucur ca'tzi place varianta resuscitata a sinucigasului !

da' mie'mi face probleme cu feedu' ca mi'am bagat picerele'n shabloane

Trimiteți un comentariu