joi, 31 martie 2011

   alt "plecat"   

dictatura'i din ce in ce mai "nemiloasa", fara diacritice!
si ia si "galeata" cu ea...

7 comentarii:

Shadow spunea...

Draga niku de ceva vreme vad ca esti de un "umor" extrem de negru si aproape zilnic ne prezinti un "mars funebru", serpar, etc. Sper sa nu fie din cauza cresteri pretului la energia electrica, vorba aia "obrazu electriku" cu cheltuiala se tine :-) ci doar din cauza unei astenii obisnuite de primavara. Din cate vad "nenea galeata" nu a plecat ci doar a securizat "accesul" la blog. Acum eu nu l-am cititi niciodata nu stiu daca e de bine sau de rau dar cum mie imi place "diversitatea" plang alaturi de matale.

Tin insa sa te felicit ca de la roman la roman pt noaptea aceasta mare. Iesim in sfarsit din recesiune, sper numai sa nu fie plecata deja "economia" si sa nu mai vrea sa se intoarca nici cu acatiste sau reqviem-uri concentrate(dupa cum sustine nenea care e sefu' patronilor). Si la fel sper sa nu fie o alta proba de "incompetenta" la guvernare si sa fie "reala" macar de data asta.

As da de baut daca incompetenta la guvernare ar pleca "au dela" de viata muritorilor romani. Chiar daca s-ar petrece sub conducerea lui boc and poc. Pana atunci insa te sfatuiesc sa o contactezi pe dna din coltul stanga de mai sus pt fiind "coautoare" la 35 de pasi, piscoti si alte alea au produs cateva perle de exceptie. Sper ca "inca proaspatul" "nicu" vacaroiu nu va adera "instant" la cele 35 de propuneri dat fiind ca se regaseste alaturi de stolojan in ceea ce numim "economia axata pe productie si nu pe consum"(productia pe stoc draga nicu).

Bafta niku si fruntea sus "tomorrow will be worse" matale poti sa te bucuri ca noi cititorii (chiar si cei in concurenta "politica") te iubim si te sustinem.

jderu' spunea...

Domn'niku,
Cu deosebită stimă, profund respec și adâncă smerenie, vă solicit invitația de a vă comenta.

niku_elektriku spunea...

@shadowe,
e cazu' sa te informez, daca doresti neaparat, ca o sa ai parte zilele astea de un "regal" televizionistic pe tema iesirii din recesiune, si intrarea in tunelu' din care nici d-soara luminitza n'o sa se mai vaza!
iar consumu' la corent e liber, daca te tzine punga, ca de alt consum n'o sa poatza fi vorba prea curind, ca credit cu buleftinu' nu se mai da...
hai monika, na!
"galeata", era, dupa cum bine spune si titlu', cu pixeli, cam pro-basist-macovist, si aia cu accesu securizat sa io spuie lu mutu (nu adrian!), dupa cum se vede si aici: http://nikuelektriku.blogspot.com/2010/10/portocaliii-spala-putina-si-din.html

niku_elektriku spunea...

@jdere,

bine ai (re)venit!
esti invitatu'meu!
si la ce tzi'o fi folosit?!

Shadow spunea...

@niku

tot trist, tot amarat? Ma ingrijorezi pe bune.
Si nu mai fi asa de formal. Nu prea servesc "televiziunile libere" romanesti in afara de "tribuna internationala si internationalista a tovarasei colonel". Iar aia "sporadic" doar la "filme romanesti" si nu la "analize" de 3 lei.

Eu vad de ceva vreme cum "involueaza" economia romaneasca. Curentul si energia or sa fie doar "bomboane pe coliva" jocului de-anprostalea a unui NON om de stat.
Si nu inca odata nu ma "bucura" absolut deloc.

Asa cum nu ma bucura "diminuarea diversitatii" oricat de stupid portocalie este. Cu cat mai multi cu atat mai multe sanse sa iasa si altceva decat "idiotenii", niste idei ceva de exemplu. Cat despre blogul la care faci referire eu vad mesajul care nu spune ca nu exista ci ca se poate citi prin autentificare numai. O fi si asta o "manarie" mai stii. Dar ofertele de servere de bloguri sunt aproape "infinite" nu poate nimeni spune ca nu poate sa-si faca altul iar daca si-a cumparat si un nume de domeniu poate usor sa redirecteze. Asa ca niku asuma-ti identitate "liberala" si crede in identitatea celor din aceeasi linie pt ca vor gasi solutii sa se exprime daca mai vor sa o faca. E drept "vointa" asta s-ar putea sa cam lipseasca. Sa-ti fie rusine Dinu Patriciu.

Cat despre cele 35 de pasarici ale platformei sper numai sa o informezi pe dna in cauza ca au o gramada de perle pe acolo si eventual sa ceara pe economic sfatul lui Ionut Popescu si nu nulitatii stolojene.

La "justitie" nu am unde sa le fac "trimitere" decat eventual la "drepturile omului" chestie cu care dna ar fi trebuit sa fie deja in tema cf cv-ului.

Nu de alta dar isi dau cu "firma" in cap. Este ultima posibilitate sa mai reformeze ceva macar "declarativ" la pdl.

niku_elektriku spunea...

pedeleaua'i o partida perduta, shadowe, asa ca sfortzarile reformiste "n'au cu cine" sa se impuna in partidele romunesti, decit - culmea! - tot cu sfortza unei miini de fer in manusa de zale, deci nici macar de catifea, a unui "diktator de partid" cu ceva priza "la messe", astfel incit sa reprezinte o sperantza de ascensiune a ipochinimii aparatcice, asa cum o fo' basea, la vremea lui, or cum e crinantenescu azi.
barem basea a 'ncercat, ceva, ceva, "la oha" sau nu, spre deosebire de crinolin, ce nici macar nu'si pune problema, ba dimpotriva!

concluzia mea: fara frica, ce pazeste pepenii, "supusilor" de partid, totu'i vinare de vintu...

apropo de precedentu' meu raspuns, incep sa banui ca lucrezi, desi negi vehement, pentru antene:

https://lh3.googleusercontent.com/_i750dV2pnog/TZTAnAQq09I/AAAAAAAAFBE/ybYiuALRTdk/s288/tunelu'%20dragostii.jpg

asta apropo de tunelu' ce urmeaza dupa depresie

Shadow spunea...

nu nicusor
nu lucrez la antene, lucrez in alta parte departe de Romanica. Undeva unde informatiile economice si financiare sunt "baza" meseriei. Stiu "tunelu'" ca tunelu' dar sa-mi spui ca "basea" a "incercat ceva" devine hilar. A incercat sa se "inbuibe" el si toata "clica". ca si ceilalti doar ca "originalitatea lui" consta in faptul ca nu vroia sa ii lase si pe altii in "afara" clicii sa se "infrupte".

Frica intradevar pazeste "bostanaria" nu neaparat "pepenaria" dar atunci cand este "echidistant" aplicata. Adica cand nu ai "optiune" de a te pune in "slujba" unui pol de putere pt a scapa.

Totusi ma amuza sa vad ca esti de acord cu mine ca pdleaua e "partida pierduta". E drept matale excluzi "tartorul" din "iad". La fel i-am scris si lui Cristian Preda ca daca vrea sa fie "credibil" trebuie sa renunte la pdlea si chiar la prietenii care s-au dovedit tare putin democrati precum voinescu.

PS. Forta mainii de fier nu a adus si nu va aduce niciodata "reforma" ci doar regres. Daca vrei sa faci reforma trebuie sa convingi oamenii din sistem pt ca fara ei nu faci nici o reforma. Impunerea implica o reactiune direct proportionala, vezi cazul educatiei, al sanatatii. Cand o sa scapi de "autoritarismul" vei avea toate sansele sa intelegi.

Trimiteți un comentariu