joi, 31 martie 2011

  cum poate "ratza schioapa" 
sa 'mpace apa cu focu?   

s'a lansat!
programu'
platforma,
fara platforma!
unde numitzii reformatori, d'au ramas doar trei, preda/voinescu/macovei, 'ncearca marea (trancaneala) pedelista cu dej'tu' lor mustrator 'ndreptat 'mpotriva celor ce, cica, fac parte din acelasi partid cu ei, aproximativ, ca nu prea au aia timp (si timpu 'nseamna BANI, MULTZI BANI) pentru asta, f'ind ei (pre)ocupatzi cu gubernatu' pa timp de criza (p'in tot felu' de concentrate deconcentrate deconcentrante), iar eşitu', mintenas, din recesiune (caruia - fitzi pe receptzie! - ii vor fi consacrate  urmatoarele pa's'opt de ore de dezbatere televizuala pe cunoscutele canale opresoare de neuroni) nu'i lasa sa lese ratza din gura pe cioara de pe gard.
am avut to'deauna programe maretze, camarazi, ca tovarasci nu po' sa va mai zic, si n'ar fi freo mirare ca "ratza schioapa",  scuzatzi cacofonia, sa includa chiar citeva pun'te, si anume pun'tele neesentziale, in prop'ia'i motziune, din cele 35 de propuneri ale triumviratului devenit, intre timp, qvartet, ca n'o doare gura, nici mina ("nu mai da din  mina!", ca ce'i in  mina e lucru manual, si'i pus deoparte), pe ea, ratzuşca cea urita.
asa ca ramine ca'n gara, ca nevar niciodata nu se vor gasi 35 de inconstientzi in partidu' premarilor, care este,  care sa sustzina in mod dăşchis "o procuroare comunista", "un uasecerist ratat" si "un barbison" care fura voturi 'mpreuna cu sinistra si odioasa anastase, care ne'o trase, noo messelor, largi, popolare, pentru ca, preluind din postarea unui theodor r oarecare (de pe blogu' doamnei monica): "oamenii se fac politicieni in romania ca SA FURE ei vin acolo chititi sa SE CAPATUIASCA. Ei nu doresc sa serveasca tara si statul si cetatenii. Nu! Ei vor sa traiasca mai bine ei si atat! You know they know we know. Pe scurt, cunoastem toti. Data viitoare cand stati cu ei in camera sa stiti ca sunt acolo 90% din ei sa fure si sa se capatuiasca. Nu uitati lucrul acesta. E important."
iar miriiturile buldogilor bevebisti nu vor face altceva decit sa disturbe putzin macaiala generala, decit, poate, daca nu s'or fi gindit bevebistii sa dea tare la oase, si sa refaca feseneu p'in alipirea la usla, care eventualitate, nu se stie ca pamintu', n'o sa'l faca pe dictachioru' sa stee mai mult pe oo, oare?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu