vineri, 11 martie 2011

preda predă o lectzie de neambiguitate lu' lazaroa, oracolu' din cotroceni, pe linga altor citorva

deci nu numa mie'mi pare ca basea, p'in intermediu' lu' lazaroa, practica un discurs din ce in ce mai haotic:


(...) eu cred că trebuie să clarificăm anumite chestiuni, nu să le facem atât de obscure încât fiecare să poată pricepe atât un lucru, cât și contrariul său, iar la sfârșit să poată apăra astfel orice repoziționare (inclusiv una de ultim moment).
(...)
În primul rând, trebuie să spun că, personal, nu cred că avem în PDL atâția primari corupți. Cifra a fost avansată – fără alte detalii – de cei care, după ce propuseseră sancțiuni aspre pentru corupți, s-au răzgândit, din rațiuni evidente de campanie internă în partid și de teamă că, odată suspendați, respectivii primari s-ar duce la USL și ar câștiga împotriva PDL. Nu știu câți primari PDL sunt realmente corupți, dar știu sigur că sunt tot mai puțini cetățeni care sunt dispuși să vină la vot chemați de un partid despre care se spune că ar avea 2, 20 sau 200 de corupți și care nu clarifică situația acestora. Aici nu e vorba despre reformă, ci despre luciditate.
(...)
dac'ar dovedi c'are si "nervii tari", cristian preda s'ar putea sa devie, nu sa devieze, unu' din cei mai ofertantzi oameni politici de viitor...
cu o asa "concorentza", nici nu'i greu!
'ntr'o tzara normala.
numa' d'ar "trece sticla"!
sticla de la visichi

7 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Nikule, voi chiar nu va dati seama ce face Lazaroiu? :))

In ceea ce il priveste pe Preda: e si el lustrabil, nu te ambala.

Anonim spunea...

Nikule, nu esti singuru individ care-si numara(injura) neuronii netrebnici dupa ce citeste productiile sofisticatului Lazaroiu. Autor de mare angajament intr-ale bobotelor.

Daca-i scrie discursurile si lui Base, dictatoru' e definitiv pierdut. :)

niku_elektriku spunea...

@lilick
doamna zoe stie?

Anonim spunea...

@ niku_elektriku

Corect.

DT

Anonim spunea...

@ Lilick

CP lustrabil dupa legea (sa zicem ca ar exista!) ce se aplica tuturor sau lustrabil in PD-L fiindca enerveaza din ce in ce mai mult pe unii?
Intreb serios. Multumesc pentru raspuns
DT

niku_elektriku spunea...

@anonime,
am vaga senzatzie ca nu lazaroa e de vina!
doar 'ncearca sa lucreze cu "materialu' clientului"...

niku_elektriku spunea...

cristian preda o fi lustrabil, nu stiu, ceea ce nu se poate, evident, spune despre d-l blaga, cel infinit preferabil unei anumite partzi a spectrului, translucid, politic, reprezentat, in cazu' de fatza, de lilick!

Trimiteți un comentariu