vineri, 6 noiembrie 2009

accelerator de particule lovit cu negoitza

pentru ca:

Operatiunile de repornire a celui mai puternic accelerator de particule din lume, Large Hadron Collider (LHC), ce s-a defectat la scurta vreme dupa ce a fost pornit toamna trecuta, au fost oprite dupa ce sistemul de racire s-a defectat, din cauza unei bucati de paine care a ajuns inauntru, scrie The Times, citand Organizatia Europeana pentru Cercetari Nucleare (CERN). Nu se stie cum a ajuns bucatica de paine in sistemul de racire, insa se banuieste fie ca fost scapata de o pasare, fie ca a fost aruncata din vreun avion aflat in trecere.


exista, de asemenea, ipoteza ca unul dintre inginerii (sau fizicienii) romani, deocamdata ramas neidentificat, care au lucrat acolo, si'a scapat in instalatzie sendvishu cu magiun adus de acasa, atunci cind a auzit la radio ca domnu prezidente basescu l'a nominalizat pe liviu negoitza.

------------------------------------------

de altfel, inaintea lu' basescu, am avut si io placerea sa'l nominalizez pe d'l negoitza, caruia'i ziceam, cu indreptatzire, de citava vreme, "primaru' fara fatza", aseara la ora 18,57

4 comentarii:

Anonymous spunea...

ei bine are acum ...o fatza de premier care va veni cu un guvern curat fara greiiluipeste :lol:
iar grivco-prostii disperatzi, o vor tine langa cu votul contra, pana la anticipatele care...o sa le rupa piciorele :mrgreen:
(emily)

niku_elektriku spunea...

sa traitzi, draga emily, ca bine le zicetzi, da' s'ar putea sa nu mai vreie basescu anticipate acu'

elicearea spunea...

ce m-am distrat :D super bine scris! cred ca in afara de faptul ca ati anticipat numirea lui negoita, nu vom vedea altceva anticipat (alegeri):) din motive de frica si teroare groaznica a "paliturii crancene" cu palosul electoral

niku_elektriku spunea...

sal eli,

n'a fost o anticipare propriu-zisa, m'a palit doar o banuiala, ca nu intzelegeam de ce l'ar numi pe buldog.
atita tot!
oricum, nici negoitza, "primaru' meu", nu cred sa aiba vreo sansa ca sa ajunga prim ministru.

omu' asta a avut o sansa formidabila dupa primu' mandat, cind a facut multa treaba fara nici un fel de publicitate. dar, intre timp, s'au prins si ceilaltzi primari care'i spilu', si i'au adoptat retzeta, asa ca el a pierdut avansu'.

unii pluseaza cu figurine botanice si beculetze atirnate, asa ca nu m'ar mira ca in viitoru' mandat sa'l vedem pe piedone "la generala", sau chiar mai sus !
mai ales c'o sa aiba si trompetele de partea lui.

Trimiteți un comentariu