joi, 24 decembrie 2009

de craciun adrian paunescu isi ia din nou ratzia de scuipaturi (scuipatzi, de preferatzi)

8 comentarii:

Anonymous spunea...

PORCUL ARE SI AZI TUPEU:

Indelible Bonobo spunea...

Imi place ce-i subtitrat, cu "o treime din specii vor disparea". Dar grasii si dospitii nostri vor slabi vreodata? :)

Gineta spunea...

Da,am vazut la OTV,draga Cristi.Stiu ca te-a numit "porc" intr-o emisiune.Ce poate fi mai hilar decat suina care il numeste pe altul "porc"?Poate doar un ciutac,numind pe altcineva "balos"!
Cred ca scuipatii aceia au fost spre spalarea pacatelor unor aplaudaci ai cenaclului" Flacara Violet".Din pacate,nu au fost in cantitate suficienta,astfel ca,suina s-a sters si s-a intors sa ne dea lectii pe la tv si din tribuna Parlamentului"322"!Am vazut si ce sustinatori a avut in studioul OTV,un boschetar cu fata de alcoolist si un propagandist "pe vechi",ambii de o prostie monumentala,paroxistica.Au fost redusi la tacere si perplexitate de un Paul Agarici profesionist,care le-a vorbit intr-un limbaj adaptat puterii lor de intelegere!Jos palaria!Mai e si OTV-ul bun la sufrageria omului!Te pup,ma intorc la VoxPublica,ca de acolo m-ai trimis aici.I did my job!

Anonymous spunea...

Pentru ca nu a fost de acord cu candidatura juniorului Prigoana si a avut o opinie diferita de cea a Mareli BOC, lui Cristian Preda i-a fost
blocat blogul !
Sunteti de acord? Daca nu: PROTESTATI !!!!!!

Anonymous spunea...

"Marelui" BOC

victor L spunea...

@ Anonim,
si tu vrei sa te credem ca Boc i-a blocat blogul?

Radu Humor spunea...

Mare televiziune !

Televiziunea poporului... indobitocit si fara sanse de a se destepta vreodata !
Dar pe astia se bazeaza cei care au nevoie de voturi.
Halal 1

Anonymous spunea...

Numai nişte descreieraţi/descreierate se bucură că poetul Adrian Păunescu a fost scuipat de acei derbedei în Decembrie `89 ! Suntem o naţiune de c...t, habar n-avem de capul nostru, nu ştim să ne preţuim valorile, mai mult sau mai puţin "comuniste" ! Ne merităm soarta şi conducătorii de azi ! ! !

Trimiteți un comentariu