luni, 1 februarie 2010

putzina spalatura, de la nasu, alalaltu', sa traiasca si asta !


iaca nasu - beunistu', construit ca o contrapondere la boriturile de pe celelalte televizii, spala si el, la greu, cadavre.
pediste, ca pedeliste nu stiu daca mai poci zice.
in sara asta il plinge pe gutau (ma abtzin sa'i bag rima corespunzatoare), impreuna cu nefasta si advocatu' respectivului, si'i ciudat ca e mai agitat decit cei direct interesatzi in caz, ce par chiar senini si resemnati cu situatziunea.
evident ca e un caz avertisment, si nu din partea lu' base, si ai lui, catre cine stie ce penelisto-pesedisti, ci chiar direct adresat pedelistilor si basescului personal.
de catre honorabila justitzica insesi, cea car' o stat in forma aia de protest, car', bine'ntzeles ca n'o fo freo greva ilegala, aproape o luna.
ca doar ii paste "recalcularea", cum am intzeles ca vrea sa se numeasca, mai nou, actziunea de taiere a pensiilor "spetziale".
din care, rind pe rind, au cam iesit "cadrilii" din servicii, militzie, polutzie, armata, garzi patriotice, doi's'un'sfert, sapte'saijdoi, detasamente de utecisti, pionieri, soimi ai patriei, etc.
s'apai n'o sa creaza cineva pa pamintu' asta ca coana justitzica o sa se lase in halu' asta calcata pe coada.
asa ca, pedistilor, atzi cam belit'o !
cum o sa va prinza, cum o sa va futza...
asumatzi'va odata raspunderea pe legea pensiilor, lasatzi'va datzi jos de la guvernare, si trecetzi, dracului, in opozitzie !
asa poate va pica si reforma mai usor la lingurica.
ca v'atzi asumat in fatza femeiilor ca trecetzi legea, si o sa raminetzi doar cu parlamentarii si aviatorii, eventual, pe lista de reducere a pensioaielor.
nu vedetzi ca n'are nime' curaju' sa se ia de pensioaiele grangurilor cu grade ?
nici macar mareatza, si adevarata, opozitzie liberaloida.
curajosii de la putere n'au coraj sa se atinga de pensioarele gradatzilor de frica sa nu'i deie securoii gios de pe mirtzoaga, iar aia din opozitzie n'au coraj sa zica ni'ca de spaima ca n'o sa'i lase s'o 'ncalece si ei oleaca

16 comentarii:

matusalem spunea...

Taica, uite un punct de vedere interesant. Brava. E de gandit la el.

furiouswordpressripper spunea...

@Nicusor, ai, cumva, rude in justitie si ti-e teama de un jurnalist care demasca coruptia din sanul generos al doamnei legata la ochi cu basmaua rosie? Nu pricep cum reuseste Radu Moraru sa bage groaza pana si in blogheri, dar trebuie sa recunoastem deschis ca anchetele jurnalistice conduse de Radu au demolat ceea ce multi considerau de nezdruncinat. Vezi scandalul de la CEC, cel al gazelor naturale (via ANRM), al veniturilor nesimtite ale parlamentarilor etc.
Daca imi dai un singur exemplu in care anchetele lui Radu au nimerit pe langa tinta, consider ca articolul tau este indreptatit sa fie ironic cu echipa lui Radu. Altfel, consider ca bati campii cu gratie.

alex spunea...

de acord cu furiouswordpressripper

niku_elektriku spunea...

@ furiosule,
da' bine'ntzeles ca bat cimpii, mai mult sau mai putzin, cu gratzie !
orice ai spune, ceea ce a facut aseara nasu aduce tzipator aminte de alte spalaturi asemanatoare, indiferent daca are, sau nu, dreptate.
coana justitzica e ostilizata forevar, foraibar, pentru basesti, asa ca tre' sa steie totzi cu bucile strinse, altfel o sa patzeasca precum gutau...
gutau nu'i bombonel, sau altzii ca el, car' n'o sa patza'n veci pururi ni'ca.
si mai tragic e ca nici n'ai ce sa le faci (nici bomboneilor nici justitzichi)

alex spunea...

ca sa fiu bine inteles,nu urmaresc B1tv si nu sunt fan Nasull,dar daca a abordat astfel problema,bravo lui !!!Nu sint nici fan PDL si nici macar Gutau,sa fie acolo la el in judet.
Dar nici nu pot sa cred ca brusc justitia si-a descoperit albeata si cuminte ca o fata mare e curata si apretata dupa 20 de ani de putoare si sentinte mai mult decit discutabile si ca in Romania a inceput sa actioneze corect.Asa ,ca inainte de a face rime cu Gutau.....

niku_elektriku spunea...

@ alexule,
gutau i'o partida pierduta, gata !

ai'laltzi sa faca ochii mari cit cepele, ca'i groasa la curu' lor, asta zic...

justitzica din romania e nereformabila.

atit !

furiouswordpressripper spunea...

@Nicu, dupa cum observ, faptul ca justitia este, in opinia ta, nereformabila, tine loc de argument in discutia despre vinovatia lui Gutau. Data fiind prezumtia de justitie viciata, prezumtie sanctionata atat de presa din Romania dar si de presa si organismele occidentale abilitate sa evalueze actul juridic, articolul tau poate fi tratat cu suspiciunea de parteneriat cu coruptia din justitie. Nu esti prima persoana si nici ultima care depune armele in fata coruptiei si o ia ca pe un dat, dar acest fapt nu te legitimeaza sa critici pe cei care au ales sa fie consecventi cu principiile care au dus lumea civilizata acolo unde este. Justitia din Romania are buba. Justitia este un organism al statului iar statul poate fi reformat. Esti impotriva reformei?

furiouswordpressripper spunea...

Rectific, nu prezumtia ca justitia este viciata este sanctionata de organismele internationale, sanctiunea are o tinta concreta CORUPTIA.

niku_elektriku spunea...

da' de ce ne "certam" noi aici ?

fie ca gutau sa fie prima victima (inocenta ?) pe altaru' viitoarei justitzichii romanasti implacabile.

eu ma refeream ca nu stiu sa mai existe vreo cale de atac asupra sentintzei, decit o eventuala gratziere (!).

si nu cre' ca m'as fi simtzit foarte ok ca sa'i vad pe macovei, tru, videanu, blaga, sever, incolonatzi in spatele gutaului, cind acesta s'ar fi prezentat la penitenciar.

car'ar mai fi diferentza fatza de ai'laltzi ?

niku_elektriku spunea...

si, da ! m'a impresionat si pe mine aseara d-na gutau, cind, ca o vitorie lipan, isi manifesta revolta pin' atunci mocnita.

n'a avut nici avocatzi priceputzi.
ala d'aseara era un caraghioz !

Riddick spunea...

Treaba cu justiţia e pe nasoale. Motivul principal (pe lângă mandat prezidenţial de 5 ani ;-) ) pentru care nu am votat la referendumul constituţional din 2003 a fost crearea CSM. O structură care nu dă socoteală nimănui, ei fiind - n'aşa ?- diiithamai phooterea judecătorească, asamblată din piesele "Dreptului socialist" de Ilici-Năstase. Actualul şi fostul (2004-2009) "prezident" (v-ba pivniceresei), neputând decqt sa blocheze punctual anumite numiri, pe masura expirarii mandatelor magistraţilor, şi parca doar la Curtea Supremă.

niku_elektriku spunea...

@ riddicK,
ai sa rizi, da' tziu minte un interviu, parca la fostu' bbc-sectzia romana, al vitzichii (ca vaca nu'mi permit a'i zice) norica (cred ca era pe vremea povestii aleia cu numirea ei ca ministra a giustitziei), unde zicea ceva de desfiintzarea ceseme, judecatori alesi de comunitate, curtzi de juratzi !

incredibil, nu ?

era mai refo(r)mista ca macovei !

Riddick spunea...

Cred că am ascultat şi eu interviul, la vremea lui, şi m-am mirat şi eu. Totuşi, cred că băga doar texte, să mai aburească votanţii fostei D.A.

George spunea...

Corecta logica tuturor fratilor, da' cine scoate castanele din foc in zona lu'Corleone-oracolul din Belcesti? Joaca tzontzoroiu pe noi urmasii sinistrei stanoaie,rashpa-n gat de pivnicere,duca-se-n bejenie bejenaria moasha-sii!

niku_elektriku spunea...

@ rididick
intr'adevar, nici mie nu mi'a venit sa'mi cred urechilor, da', oricum, fara un shok in justitzie, ca reforma e prea putzin, tzara se duce lulii de suflet.
si cum asta nu se poate face decit prin modificari masive in constitutzie, ne'o putem pune pe agenda de lucru a sesiunii de pe lumea cealalta.
am auzit azi, tot la nasu, ca "baetzii" mai pregatesc o miscare, ca s'arunce praf in ochii populimii.
adoptarea rapida a unei modificari constitutzionale Doar in legatura cu parlament unisex, ca doar nu'si inchipuie nime' ca s'or mai prezenta prea curind 50+1 la % pentru validarea unui referendum constitutzional !

niku_elektriku spunea...

@ da, bre, george, cum potzi mata sa vorbesti asa despre reprezentantzii de frunte (teshita) ai natziei, "elita noastra" prea spurcata, din noi, pentru noi ?!!
o sa te judece... colegii lor... judecatorii !

Trimiteți un comentariu