vineri, 7 mai 2010

nodul gordian sau legaturica de la gitu' lu' "chiriac, puiule, sa nu cazi !" ?

dom' base isi dovedi asara inc'o data putirintza, virtuala, politica, spre deosebire de mamelucii de pedelei, aia d'or trasera mitza de coada de la alegerile parlamentare pin' acu', in sperantza ca sfintu' duh si docrina democrat crestina o sa'i scoatza din cacat.
acuma, vorba lu' mircea marian, nu'i prea clar cine pe cine guberneaza'n tzeara asta, ca cin' vladescu si seitan anutzatara cifre de someri din rindu' bujetarilor, acu's citeva luni, imediat partidu' sari ca ars de cur in sus, si'i readuse pe venetici cu botu' pe labe, amenintzindu'i, chiar, cu remanierea.
oare or sa'l remanieze si pe basescu astia, pen' ca ce'a anuntzat el e mult mai dur ?

si la ce de luli am auzit de dimineatza pin' acu' bagate in gura lu' basescu si'a pedeleilor, nu prea'mi vine a crede ca astia n'o sa se sperie c'o sa impartaseasca soarta ceausheilor, dupa cum ii amenintza deja cetepulea.

asa ca nu m'ar mira ca ultra-refo(r)mismu' basescian sa se termine tot intr'un colosal hohot de ris balcanik...

Un comentariu:

Anonymous spunea...

Salut NICU!

Ai presupus bine : totul se va termina printr-un colosal; dar nu hohot de rîs ci, printr-un crah; numai că vina nu mai este exclusiv a piratului şi a pedeleilor ci, a întregului sistem în care suntem angrenaţi noi, cu toţii. Nu vorbesc despre o vină colectivă; nici vorbă de aşa ceva. Vorbesc despre o cîrdăşie inconştientă a tuturor într-o absurdă luptă împotriva tuturor. Parcă a dat strechea în toată ţara asta. Soluţii ? ZERO. Adică mai întîi prăbuşirea, după care trezirea poate ca va mai veni. Cînd ? He, he heee. Asta tare mi-ar plăcea şi mie să ştiu.
tibi

Trimiteți un comentariu