joi, 16 iunie 2011

felix motanu' 
calare pe jumatate de poneiutz roz

am deosebita placere sa'l readuc in atentzia opiniunii publice pe renumitul robert horvath USA, de existentza caruia aproape uitasem, prin intermediul noului sau apel pentru salvgardarea romuniei, pe care'l asteptam totzi cu ciocurile deshchise, de altfel:


APEL CATRE TOTI CETATENII ROMANIEI

DUBLUL VOICULESCU -TIRIAC LA CONDUCEREA TARII !
Am fost convins ca romanii nu se pot conduce singuri. Emisiunea Antena 3 m-aconvins de contrariu. Cuplul Voiculescu Tiriac are toate calitatii inclusiv experienta si recunoastere externa.
ION TIRIAC PRESEDINTELE ROMANIEI
In SUA sunt de exemplu un milion de romani si va garantez ca toata lumea a auzit si va vota pe fostul maestru al tenisului si actualul mogul Tiriac.
Este cunoscut in toata Germania nu numai ca Tennis’s Count Dracula ci si prin reclamele de televiziune. El este un erou al nemtilor prin descoperirea lui Boris Becker.
Prin partidele de vanatoare ( pe care le urasc de moarte ) are conectii cu toate marile nume ale lumii.
Tiriac este un antrepenor global unic cu un diamant de facut bani in cap. La Antena 3 a spus modest ca a auzit de cancelarii Germaniei . Fals . Ai cunoaste personal iar cu cancelarul Kohl era chiar amic.
Tiriac cunoaste ce este foamea si pe omul simplu. Tatal sau a murit la 11 ani iar mama lui a fost casnica.
Intr-un interviu in celebra revista americana People Tiriac declara “I could probably be President,” si sper sa se tina de cuvant.
DAN VOICULESCU PRIM MINISTRU
Fara sa-l simpatizez deosebit ai recunosc geniul financiar. El cunoaste mai bine decat oricine economia romaneasca. Este un profesor la propriu cat si la figurat. Este singurul politician care cunoaste economia si problemele ei. ” He taught the “Competition and Competitiveness” course for 7 years at the Academy of Economic Studies in Bucharest, within the Faculty of International Relations.” Iata dece Voiculescu este singura sansa pentru Romania.
PROBLEMA MAJORA A ROMANIEI ESTE LIPSA DE COMPETENTA SI CREATIVITATE. CUPLUL VOICULESCU TIRIAC ESTE SINGURA SANSA A ROMANIEI DE A SCOATE TARA DIN PRAPASTIE SI A INPINGE ROMANIA SPRE CIVILIZATIA EUROPEANA.

13 comentarii:

Dan spunea...

Ăsta e banc sau are cineva părerea că doua nulităţi pot face ceva?

Anonim spunea...

cuplul asta face si copii?
dar copiii de pripsa ai lui Voiculescu ce-au sa zica - cui ne lasi?

Anonim spunea...

despre Felix toata lumea stie cine este -despre ponei, o fii dictachioru care le vede pe toate in roz.ca doar Felix il mai deranjeaza prin Romanica ,si la Antena 3 ,zi de zi ,ceas de ceas ,sunt devoalate tampeniile cretinoid imbecile izvorate din unicul neuron ,si ala uischizat ,o tara unde anafu' pizdii masii inventeaza datorii cu bataie inspre Ciutacu &Gadea&mai ales BADEA ,care-i batjocoreste si-i face de California all over the World -ca exista si internet ,de se poate viziona calcarea in picioare a viermilor tomnai pana-n Haustralica -si dau si io un prognostic >>>nu-i apuca pa crimilalii astia de la putere Craciunul ,ca s-a anuntat pretul gigacaloriei pt. iarna viitoare ,asa c-o sa-i cam ia Satana la iel ,dar ce te faci cu lingatorii de gaoaze portocale ca raman in pula mea fara obiectul muncii ,si n-are dreptu' nici la ajutorul somaj !!!

si ,bai Burikule ,ti-au transmis organilii (genitale) aipiu' meu ,sau vrei un s.m.s. ??

Dan spunea...

@ Anonim tu esti asa din nastere?

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
gerula spunea...

Co-rrrect!
Deci: Uraaaa! de trei ori scandat... Uraaa! - pentru că vă ordon, bey, tolontanilor ce sunteti - oriunde v-ati aflară, cârnaţilor...

De mai mult timp il miros pe "ursarul" Tiriac (tenis-manualul) ca ar finanta - la greu! - miscarea USL-ista, alaturi de lătura sifonară, Felix-Mircea-Varanul din Baneasa.

Dan spunea...

@anonim Deci e din naştere.

niku_elektriku spunea...

@dane
robert horvath este el insusi un banc foarte bun, daca nu aflasesi inca!

niku_elektriku spunea...

@sareinochi

fac copii mai pro-funde ca originalele; daca nu crezi, deschide televizoru'!

niku_elektriku spunea...

@anonime

potzi sa te calmezi, sau chiar vrei sa'tzi ban(aliz)ezi aipiu?

niku_elektriku spunea...

@gerula

asa?
nu crez, ca'i calic!

Anonim spunea...

he-he! las' c-am deschis blogul tau si mi-a explodat in fata ochiului maro spusa lui @anonimus - e clar ca fac copii pro-funde (de unde naiba-i cratima aia acolo, nu stiu). dar vad ca nu te mai bucuri ca un copchil de existenta garitorilor in numele lighioanelor.

niku_elektriku spunea...

@sareinochi

m'am "bucurat" o data (fiin'ca il bahuiam pus pe shotii), adica nu c'as vrea sa'l "nfiez", cu obiceiuri cu tot :(

Trimiteți un comentariu