luni, 27 iunie 2011

pe cine o mai fi 'nvins 
mircea dinescu?

hotarit lucru: mircea dinescu o mincat cîcat cind era mic (sporadic, si de atunci incoace) pentru ca prea trag banii la el ca mustele alea verzi la cuvintu' pomenit mai sus.

acuma, dupa ce s'o umplut de bani p'in vinzarea actziunilor de la catzavencu lu' vintu, iacata'l din nou pe fruncea cu motz mumos cirliontzat a noii 'ntreprinderi de ris, de data asta mai 'mpuscin' neshte "sa curga banetu" de la patriciu, baet "de comitet" care'i tot baga la teshcherea, nici el nu stie de ce (o mai fi existin' "plaiu' cu bou"?).

se comporta ca ala care are animalutzu' pe care'l tot instraineaza, contra sume frumushele, da' (a drac' fatalitate!) nu poa' sa scape de el, ca ala se 'ntoarce conscvent acasa, asa ca, ce sa faca? , il mai vinde odata - si inc'o data - si inc'o data!

ca'n postura aruncatorului de bumerang care tot arunca exasperat obectu' ala ciudat, a carui utilitate n'o 'ntzelege,  nu poci sa mi'l imaginez, pen' ca ala n'are nici un cistig in afacere, in afara de conditzia fizica.


ce au catzavencii "de reperat", ca io nu'i vaz prea bine?
publicu' ala mai dashtept decit ei o sa sufle acuma si'n lapte batut...
Dacă e ceva de reparat în relația noastră, probabil că acum este momentul. De aceea, vă așteptăm săptămâna viitoare să ne reînnoim jurămintele în jurul unei noi reviste.

12 comentarii:

Shadow spunea...

Te referi si la "it morar" si la bucsu si compania nu draga Niku? Ca si aia au vandut de cateva ori lui vantu. Ca asa se mai ia "spaga" in zilele "moderne" actuale.

jderu' spunea...

Prea tare faza cu "reînnoirea jurămintelor", Dom'niku! :))
Se duc cei 22 de milioane de cititori să cumpere ziarul și se trezesc și jurați, și cu banii luați.

niku_elektriku spunea...

@shadowe

itm decin' e sinecurist e mut ca o lebada, asa ca nu stiu daca mai participa la "ntreprindere", iar buscu, tocmai buscu cre' c'o sa fie mai mult decit ce'o fo', ba chiar mult prea mult!

niku_elektriku spunea...

@jderu

casaorie cu nabadai, si cu repetitzie, ca la kalashnikov.

tot 7,62, format tratatu' de la varsovia!

jderu' spunea...

:)
Suflete slave, Domn'niku, Cațavencii!
NB:
Să mă scuze cei 22 de milioane de cititori că nu am scris titlul ziarului corect!

Anonim spunea...

De cacao reclama, Niku are dreptate, de cacao şi come back-ul lui Dinescu... Asta e, însă, Academia s-a dus, după ce au aruncat în ea cu lovele grămadă de băieţi deştepţi care voiau să se pună la adăpost faţă de anchetele sale... Vorba lui Hillerin, "ce mult te-am iubit", dar cam atât, nu mă aştept ca noii "Caţavenci" să difere prea mult de defuncta Academie, doar fi-va acelaşi colectiv şi aceleaşi moravuri...

niku_elektriku spunea...

@jderu

esti bun sa ma scazi pa mine?

ca io nu'l "gust" decit pa mardale, si ala nu se pune nici el!

niku_elektriku spunea...

@baricada

totusi, domnule, "se lauda" cu 30.000 de pulifrici care le mai cumpara fitzuica!

cum, mai multzi decit "romania moare"?

jderu' spunea...

Eu vă scad, Domn'niku, dar iar se supără Iaru pe dumneavoastră că-i stricați numărul!
:))

Anonim spunea...

Nikule, lucrez în presă de 11 ani, plus ucenicia de dinainte de facultate... Tirajele se "fac" mai mereu pe "capetele de ziar", iar "metoda" băieţilor "bine informaţi" de la Academie e deja clasică în branşă... Adică... Azi avem în paginile ediţiei o anchetă despre Alro Slatina şi energia vie de pe sârmă? da... Ce tiraj facem? Băgăm 40.000, căci 15.000 le-adună de la chioşcuri Stolo, 15.000 - Elena Udrea, iar restul să rămână pentru talibani şi abonaţi... Sau, azi avem la dezvăluiri ceva despre dosarul de la Anvers al marinerului şef? Frate, facem 70.000 deja, că 90% sunt deja cumpărate de Felix, Crinela et Co., pentru atentă distribuire în teritoriu...
Deci, Nikule, Academia a făcut întotdeauna tiraj pe seama capetelor de anchetă, plătitori pentru teancuri se găseau mai mereu...

niku_elektriku spunea...

@jderu

m'ataci la punctu' sensibil cu iaru!

lasa'ma sa'l uit!

niku_elektriku spunea...

@baricada

cum, nu se mai cumpara tirajele intregi?

c'asa era pe vremea cind anchetele erau "pe bune" si chiar speriau pe careva.

inseamna ca nu mai e nimic de facut in presa, intradevar :(

Trimiteți un comentariu