luni, 20 iunie 2011

sex, drugs & rock'n roll


mdea!
si io care credeam c'am dat "viralu' secolului", c'un tismaneanu imposibil de caracterizat pentru tentativa lui de gluma.
cin' colo, n'o "percutat nime', in afara de lilick (ocazie pentru "clientzii" 'mneaei sa ma faca cu ou si cu otzet!)!

nici urma de roncea, vadim or altzi preteni ai sionismului mondial...

in rest, tot "ciudatzeii" mei dragi  ma cauta!








4 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Mai, Nikule, esti culmea! Eu te lansez pe orbita, pe blog si pe facebook, si tu zici ca-mi pun clientii sa te atace? Nici gand!

PS - aia doi sunt cititorii tai?

niku_elektriku spunea...

@lilick

m'oi fi lansat tu, lucru pen' care'tz multzam mumo (intentzia conteshte!), da' traiectoria lansarii o fo' cam "cu burta", asa ca "baetzii" s'or simtzit datori sa mi'o traga cu sete si mie (nu i'am vazut decit pe cepeku si pe dom' profesor nu-mai-stiu-cum. insa nu'mi imaginez ca nu mai sint si altzii, la citzi nervozatzi ai p'acolo :)

pe face... nu prea intru, asa nu stiu la ce te referi in legatura cu el!

si: da'!
"aia doi" sint din vrabioii "mei", cum nu ma'ndoiesc c'ai avea si tu cu sutele, ca si firma'i in ascensiune, nu ca a mea, de!

ca "portocaliu' nu se mai poarta...

Lilick Auftakt spunea...

Ba se poarta, Nikule. Eu de anul asta am reinceput sa port si portocaliu. Mi-am scos de la naftalina (hihi) hainele pe care mi le cumparasem la revolutia portocalie, si pe care am fost nevoita sa nu le mai imbrac. Noi-noute si dragute... Imi parea rau de ele. Plus ca mi-am mai luat si altele, dar mai spre corai, asa.

Nu te injura niciunul, stai linistit. O sa te invit la noi la club sa ii cunosti, sunt baieti ok. Primim si portocalii, nicio problema. :D

niku_elektriku spunea...

@lilick
apreciez!
da' nu (prea) crez!

sint prea "suparatzi" coledgii!

Trimiteți un comentariu