miercuri, 22 iunie 2011

   gîga teve   

ce chestie!
cind erau pe cai/procente mari, nu's decit doi-trei ani d'atunci, pe pedeloi ii durea fix 'n pix ca'i 'ngiura canali(i)lii mirsave, atitudine ce'o facea pa andra (nu aia cu botezu!) sa capete o dragutza d'obsesie, ca doar basea'i tragea la shtanga si  pe ei.

baronetzii "oranjgutani" aveau arici la buzunare si nu 'ntzelegeau ca e nevoie de masiv baraj de artilerie in cazu' luptzii asteia pentru pace (pace, fratre!), dupa care, oricum - nu-i asa? - n'ar mai fi ramas piatra pe piatra, ca taberele erau tare 'nfierbintate, asa ca ce rost ar mai fi avut, nu?

ei, uite c'acu', dupa ce procentele li s'au fleshcait, iar fortza de  tractziune basesciana n'o mai depaseste nici p'aia a unei trotinete, s'or echilibrat bine lucrurile, da' ce folos?

dupa ce "nasu" o puit in zece teve, luind'o si pe mbela cu el, si cu bujete jeneroase  de la bizonu' cablist platitor, care'i permiteau si aplaudaci (si romani), o urmat desantu' turcesc(u) pe labe unu teve, cu malai de nu se stie unde, amindoo cu implanturi masive de monden la galeata, zice-se ca sa'i atraga pe pinguinii votantzi, care urmau, in principiu, sa nu schimbe programu' intre chilotzii nu stiu carei dive de  grota si magistru' cristoa.

succesu', se lasa, inca, asteptat.

asteptarea lu' godot.

asa ca s'o 'nscris pe turnanta si baro-"nasu" gheorghe stephan-pinalti, ce'o primit si el licentza d'emisie la nivel natzional, sa fie masa bogata.

"gîga teve" urmeaza "sa'i lase fara aer" pe antenisti si irealisti, ca n'o fi mai bun romascanu' nush decit nemtzeanu' pinalti, mai ales ca asta din urma are si echipa de folbal, care, n'ar fi essclus, sa cistige si campionatu' la anu', sa reconfirme traditzia din ultimii ani in care echipe de tot cacatu' or cistigat in fatza "marilor nume" ale capitalii. mai ales dac'o sa caza la pace cu don mitica sa'i pree transmisiunile meciurilor cu care asta o ramas de carutza, ca nu mai vrea nime' sa arunce bani in asa ceva.


mie tare mi'e c'o sa ajunga la vorba aia romuneasca "cind ai cu ce, n'ai cu cine"!





3 comentarii:

Anonim spunea...

he-he! asteptarea lui godac.
cand ai cu ce si ai cu cine, n-ai unde. si cand faci loc si de unde, nu mai ai de ce.

niku_elektriku spunea...

asa'i, da' lasa'i in durere!

tu vazusi c'a 'nebunit base?

niku_elektriku spunea...

godac/godot :))

ma prind greu, frateee

Trimiteți un comentariu