miercuri, 4 martie 2015

răspundem la sc(u)r(i)sori:

cu entuziasm,
monichii'i tziu isonu',
pîna nu ma doboară,
definitiv și irevocabil,
somnu'

la cererea expresa a unui numar neprecizabil de fani, dintre care nu poate lipsi, ca vinerea din post, inavuabilul emigrant, imi exprim si eu, cu taria fularului, opinia, care nu e, despre ceva care nu prea e




6 comentarii:

Emigrant spunea...

Caracter mare! Idei generoase! Ce putem pentru ca sa cerem mai mult noii partide nascute din vorbe ca Venus din spuma marii?
Ma incearca doara un regret, ca distinsa adunare nu s-a tinut la coada calului lui Mihai Bravul.
Si nu-mi da pace o nelamurire. Domnul plinut, cu barba, asezat in randul intai, era Emile Zola sau Coriolan Draganescu?
Orisicum, in amandoua cazurile, tirania are orele numarate, opera progresului nu mai are nici o piedica.

edvard spunea...

[proaspat, la 16:40, pe cotidianul.ro] :
<<... domnul Neamţu a păstrat pe pagina de Facebook a partidului său o postare a Eleninei Nicuţ, membru fondator al PMP, de unde a plecat acum un an. Iată ce a postat Nicuţ, sub titlul „A ajuns europarlamentar cu banii negri ai lui Dorin Cocoş”. Redăm integral postarea:

Dna Macovei ne tine iar lectii de morala si integritate.Uita insa ca in campania din 2009 pentru europarlamentare nu a donat niciun leu la partid, prin urmare si-a facut campanie si si-a castigat locul de europarlamentar pe banii altuia, inclusiv pe banii negri pompati de Gabriel Sandu si Cocos, potrivit declaratiilor acestora date in dosar. Uita si faptul ca a tacut chitic in 2013-2014 pentru a fi validata pe lista de candidati … selectă (compania lui Zlotea, btw, recent trimis si el in judecata in legatura cu bani negri pompati in PDL...) de catre seful de partid, Videanu, urmarit penal de DIICOT inca din septembrie 2013, suficient de prieten cu sefa DIICOT incat sa obtina ridicarea pe sestache a sechestrului.

O minima morala i-ar impune dnei Macovei sa renunte la functia actuala dobandita prin intermediul PDL si sa fie mai decenta in infierarea clasei politice de pe urma careia a profitat material si politic din plin, sau cel putin sa-si asume si domnia sa esecul acesteia.

Dar nu, dna Macovei va continua sa incerce sa convinga lumea ca s-a nascut abia ieri din spuma marii. Pentru ca, nu-i asa, romani suntem, iar cand e rost de treburi rusinoase o rezolvam simplu: "spalata e ca noua".>>
sursa : http://www.cotidianul.ro/operatiunea-free-ridzi-si-cum-se-sfasie-basistii-intre-ei-257619/

acuvio spunea...

portocaliul nu se mai poarta decat la DNA, asa ca multi acopera vechea culoare cu una noua, galbena, verde sau albastru-n picatele :)

niku_elektriku spunea...

@ emigrante,

cind nu injuri aiurea, esti chiar prizabil (sper sa nu vaza pretenii mei, elefantzii, ce'am scris io aicea!)

la mai mare si sa nu'tzi (nutzy) mai iei nasu la purtare

niku_elektriku spunea...

@edwarde,

vazut, placut (placut pe dracu!)!

niku_elektriku spunea...

@acuvio,

joc de picere, ca acusica incepe "revansa", daca nu a inceput, deja

Trimiteți un comentariu