marți, 31 martie 2015

tari în gură, ca la cassa de cultură

din doua una: or domnii tismăneanu și stan vor să ni'l facă simpatic pe putinovich, cu ai săi cilavieci, or rușii vor să ni'l facă din nou simpatic pe băsescu, cu ai lui lepeciști

poate ma bate dumnezeul basistilor dac'o spun, dar iata c'o spun: pe mine  ma plictiseste teribil domnul acesta tismaneanu.

o fi dinsu tare pe domeniul sti'ntzific al sovietologiei si al rascolirii printre izmenele murdare ale nomenclaturistilor din primaverii, dar articolele sale politice "angajate" sint, pentru mine, un fel de bagare in seama, piedici in calea uitarii, batut al apii de ploae'n piua.

o harnicie demna de un slujbas marunt, care vrea, cu tot dinadinsul, sa'i arate sefului ca'si merita, cu asupra de masura, ultimul banutz pe care'l primeste si  care il poate face gelos pina si pe ultra-prolificul jac cristoa.

pentru ca, atunci cind a facut acuzatzii la adresa "administratziei prezidentziale"  ca ar avea simpatii legionare, n'a prea avut succesul scontat, a gasit cu cale sa creasca putzin miza, asa ca s'a luat la trinta cu marele urss de la rasarit, cu vladimir putinovich in persoana, si, ceea ce e foarte ciudat, a si primit o replica, pe masura, din partea ambasadorului urssului in tzarisoara.

de ce e ciudat ca a primit o astfel de replica?

pai, sa am eu numai hirtii d'o suta (indiferent de valuta) numai de cite ori am citit/vazut atacuri infinit mai violente la adresa maretzii imparatzii, si'a lindicului razboinic din fruntea ei, in medii cu mult mai mare raspindire si din partea unor personaje cu relevantza, cu tot respectul pentru domnul tismaneanu, mult mai mare.



mamaaa, sa vezi ce'i frigem acuma pe rusi...



ce l'o fi apucat pe domnu' ambasador?

nu vrea el, cumva, sa'i ridice o nesperata minge la fileu domnului tismaneanu, implicit celui care este in spatele 'mnealui?

nu se va incolona, iarasi, 'telectoalimea sovaielnica, in spatele distinsului domn si'n spatele fostului diktator, ajuns aproape la aceeasi relevantza precum domnul tismaneanu?


4 comentarii:

Anonim spunea...

Ala n-o fo' "ambasador" prin Bangladesh, dom. Niku ?

Ete scartza-n Berceni vatmanu', suparat rusnacu', dupa o cura de "degorbaciovizare" cu ceva fernet romanesc, a inceput sa "dardaie" un pic epileptic, ca stie ca din Romanica fanariota prin Haiti mai are sanse sa ajunga, dom.Niku...

Suparati rusnacii sunt ca nu prea mai gasesc lingai pe ...ilion , ixion si pubis", prin gurile de canal ale ghiaurilor nu prea mai ies bogdan chireaci sau rosca stanesti, ca cine spunea ca cozmin gusa e agent rus rade si marinela nitu, camarada lu' miron cozma...

Da' mniezoul "ribelalilor" ce mai face dom. Niku ? Chiar nimic despre supertariceanu, manechinul rhhhomanitatii ? Motocicleanu va avea icoana ridicata in paracliserul viitoarei catedrale a mantuirii neamului uselist, caci madam liana stanciu a fost si este in linia 1 a impunerii religiei in scoli...
Despre stelica tanase, boieru' dinescu chiar nimic nou?

In rest, la tvr continua politica mangaiere a "sufletului rusesc" romanesc, iubitor de mesteceni si poezie ruseasca, pentru iubitoarele , votante pesediste, de patinaj artistic, cu medalii vesnice pentru rusoaice, programul fiind extins deoarece aia care prezenta tezaur folcloric o dat ortu' popii...

Il doare-n cot pa stelica tanase ca poate unii dintre noi am fi preferat sa vedem hochei pe gheata rusesc sau baschet din Lituania si America ; riscul la baschet, dom. Niku, e ca daca stai sub cos poti primi un SLAM DUNK in cerebel... Vadim Tudor, Funar si ... mirciulica badea stiu asta... :)))

Cristian

Emigrant spunea...

Carnacior elektrik, nu mai fluera bey in beserica de dreabta neocon bugetara!
Deci azta-i subiekt?
Sa te ei da iluztru fiu atincomunizd alui imensu lubtator atincomunizd Leonte Tizmaneanu?
Nu vezi ca n-ai gasit intelegere nici la carnacioru anonim cristian?
Ce dracu bey!
Ia-te da cine treboe!
Ia-te da comunijtii Motocicleanu, kireak, rojka ztanescu, badea, gadea, varanu alea alea.
Togmai da donmu Vlademir ti-ai gasit sa te ei?
Care vrea sa te salveaza da jugu sovetic cu pretu vietii, deci ricsandu-si vieata da dizident anticomunizd dan tata-n fiu de Primaverii?
Vrei sa sa supara imensele gunuaie dan blogrolu tau da dreabta neocon bugetara?
Bey deci io zic sa-ti vii in fire si sa intalegi ca gruparea da krima organezata Udrea-Basescu ezte tot cia avut mai nobel neamu rromanesc.
Hai, egzecutarea, sa vad o poztare politic corekta data aviatuare, da-te-n aea mea da papagal elektrik.

Lilick Auftakt spunea...

De reclama aia misto la Carbocif, care era pe toate drumurile, nu s-a mai luat domnul ambasador. Zici ca e inteles cu Tismaneanu sa il bage in seama... Si invers! :))

Anonim spunea...

iohannis parca l-a plagiat pe don'niku si l-a facut postac pe base, sa ma ca pe mine de ras, scuzati va rog expresia, dupa care i-a crescut tensiunea pensionarului, a inceput sa masoare pe facebook, cine prostateaza mai mult acolo.
alaturi de nelinistitii moise guran, dan tapalaga & co am fost surprins sa vaz ca mai putin colericul andrei cornea in rev22 vrea si el mai multa agitatiune din partea lui schwarzenegger, si cum mi-au cenzurat apelul la simtul umorului in civila revista, asa ca sa-mi pastrez demnintatea pun aici la speakers' corner

Trimiteți un comentariu