sâmbătă, 31 octombrie 2009

crinu are vise, si (ma) confirma: iubesc femeiaaa

Un liberal (o liberoalca): Crin Antonescu e un om frumos care va merge alaturi de frumosii lumii. Cand va fi ales, o sa fie betie generala si totala in PNL
de R.P. HotNews.ro
Vineri, 30 octombrie 2009, 14:00 Actualitate | Politic


Candidatul liberal la presedintie, Crin Antonescu, a inceput campania electorala cu "paine, rachie" si complimente. Aflat in vizita in Resita, liderul PNL a fost primit de "doamna Iustina", consilier judetean, cu urmatorul mesaj: "De ce-l vreau pe Crin Antonescu presedinte? (...) Este un om frumos si nu-mi este rusine mie si noua, atunci cand va fi presedintele Romaniei, si va merge alaturi de frumosii lumii pentru ca ne reprezinta pe noi, un popor frumos, curat si cinstit", transmite NewsIn.

S-a adresat apoi sotiei lui Crin Antonescu, europarlamentarul Adina Valean: "Doamna Adina, aveti barbat frumos!"

Va fi "betie generala si totala in PNL"
Iustina Turnea, care detine functii de coordonare la nivelul organizatiei judetene a PNL Caras-Severin, i-a indemnat pe sustinatorii candidatului liberalul "sa batem din apartament in apartament, ca in 22 sa avem satisfactia sa intre in turul II presedintele nostru, frumosul nostru Crin Antonescu, iar in 6 decembrie sa fie o betie generala si totala in PNL". Iustina Turnea le-a explicat apoi alegatorilor de ce nu trebuie sa ii voteze pe Traian Basescu sau Mircea Geoana: "Cei doi se trag din aceeasi matca, din matca activistilor de partid care inainte de '89 veneau in curtea ta si-a lui unchi-tu', si-a lui frate-tu si va lua mielul, purcelul, branza, ouale de la gura copiilor vostri".

Crin Antonescu: "Da, sunt visator!"
Respectand atmosfera, presedintele PNL i-a linistit pe sustinatorii sai referitor la zvonul ca ar fi un visator. "Da, sunt un visator. Stiu ca a spune ca esti visator se poate interpreta in sensul ca nu esti realist, ca umbli dupa cai verzi pe pereti! Eu va spun ca nimeni in istoria Romaniei sau in istoria lumii nu a facut ceva adevarat si real in politica daca nu a avut un vis si daca nu l-a urmarit pentru a-l implini. Istoria este o suma de vise implinite. Avem cu totii un vis".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu