joi, 29 octombrie 2009

flotare ilogica, mirare, la mircia badia

pentru ca prajiturica lu' badia nu trebuie consumata toata ca sa'tzi dai seama ca e stricata, si astazi am luat o linguritza de o juma de minut.
neplaceri vinovate !
in care mircia badea a reusit sa faca foarte multe lucruri.
mai intii s'a foit indelung pe scaun, parca bucile'i erau afectate de o iritatzie de natura necunoscuta.
apoi, ca o concluzie a, probabil, multor intrebari adresate unui personaj ce nu era cu el in camera, pe care se vede treaba ca'l uraste virtos (nu se stie daca cu indicatzie de la tipu' ce'l suna'n fiecare seara inainte de emisiune, apud ion cristoiu),  se ratzoieste la presedintele basescu, in persoana caruia indrasnesc io sa identific persoana adinc urita, ceridu'i acestuia sa raspunza negresit, si ne'ntirziat, LUI, LUI INSUSI mirciea badia, in calitate de contribuabil.

la fel de rapid, in aceeasi jumatate de minut, se 'ndoieste si de capacitatzile eventualilor contracandidatzi ai uritului, ca astia ar reprezenta celalalt talger al balantzei tzinute'n mina de cineva, nu e foarte clar cine, se sugera c'ar fi chiar ACEL CINEVA abscons ce controleaza totu' !

deci, mircia badia (ii stilcesc intentzionat numele pen' ca si el practica procedeu' pe scara larga; si'i place !) e foaaarte antisistem !


fetitzu' cu chibrite.

nu, nu sistemu' dan voiculescu !

dan voiculescu doar sponsorizeaza (fara sa stie ?) un gagiu caruia 'ncepe sa'i placa postura.


radicalu' 'ntre doo scaune, asta'i EL  !

alte secunde rapite existentzei mele, au fost cele de alaltaieri, cin' i'am intrat pe blog, a doua sau a treia oara'n istorie.
se gaseau acolo, intr'o postare de citeva rinduri, o serie 'ntreaga de indicii ale comiterii unor fapte antisociale, daca'mi aduc bine aminte.
instigari la actziuni nu stiu de ce natura impotriva institutziei numita cna, aceasta blinda si bleaga a noastra cna, dupa ce informa ciracu' ce' sta cu ciocu' deschis in a ingurgita tot ce iese din gusa guresa a mirciulicai, de reusita unei hackuiri a saitului mizerabillissimei institutzii, lucrare efectuata de persoane apropiate de DOMNIA SA .

mirciea badia recunostea ca:

ASTA'I DOAR INCEPUTU' ! 

autodenuntz in toata regula !


tot in acele putzine rinduri, cineva cu ficatu' tare poa' sa ma lamureasca despre ce'i vorba exact, se zicea ceva de actziuni de strada (?), cu caracter anarhic, spre politic (?) de data aceasta, nu doar ca la precedenta convocare de la parcu' tineretului, cu caracter de jogging, un' se lauda c'a adunat fo 5 mii de ciraci alergaretzi (?), de fapt mircia badia vrea sa convoace un meeting, ca mi'am calcat pe irima si'am intrat din nou sa ma lamuresc.

meetingu ciracilor alergaretzi ai lu' mircia badia !


miine vreau sa revad clockwork orange

zice ca cumpaneste, ca ginditoru' de la hamangia, cu responsabilitate, de frica unor provocori din partea lu' basescu...
de ce nu giuana, ba mircia ?
da' domnu' crin ce dracu are ?
si felceru ?
curat talgere ale aceluiasi papusar, ba...

provocari cu violentze de strada, adica, zice heruvimu' mircia, cel ce'a propavaduit de atitzta ani doar buna cuviintza, buna crestere, pacea, intzelegera 'ntre popoare. nu el bate lumea pe strada, in frunte cu avangarda clasii muncitoare, politzaii.


zice ca se caca basescu pe el de frica, si vrea sa'i provoace LUI dezordini.

la meetingu' LUI !

HHHMMM, simtzitzi si voi cum incepe mirciulica sa simtza ca'i urca PUTEREA prin narile larg cascate ?

cum foalele'i se umfla de PUTERE ?

elect(O)roPUTERE ?

anarhistu mircia badia, sluga la multzi stapini, revoltat cu condicutza tzinuta la zi, cel ce se lauda pe toate drumurile ca el nu plateste taxe la statu' asta mafiot, pe care'l serveste, de fapt, pin' la ultima fibra din bicepsi'i umflatzi (grabeste'te mircica, ca mai ai doar citziva ani pin' incep sa'tzi curga pielitzile !), se ratzoieste la acelasi stat in calitate de contribuabil ?

flotare ilogica, ce pizda ma'sii !!

---------------------------------------
jiji beeecalli, cvt, capitane codrene, horia simo, sintetzi, atzi fost, dulci copii !
vine legiunea arhanghelului mircia badia pe patine cu role, cu bite de beizbol in miini.


---------------------------------------
am copiat, fara acordu' arhanghelului, ca nici el n'a precizat de un' a copiat (tre' sa fie "surse de 'ncredere" pesedisto-liberale) urmatoarele inaltzatoare dovezi de dragoste:


Elena: Noi ne tragem din Traian.

Corul: Ea si-o trage cu Traian.

Cetatenii: Sa i-o tragem lui Traian!

P.S. Din pacate pentru mine nu sunt autorul operei. Dar mi-ar fi placut mult. (scrie mircia badia)


ps'u meu:
inca o dovada a pacifismului mirciulian asta cu "sa i'o tragem lu' traian"
si inca ceva despre violentza, de la alt "amic" al arhanghelului mirciulica ("ingeru" esterminator):

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/873650/SENATUL-EVZ-Dorinta-de-nimicire/#

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu