luni, 12 octombrie 2009

cum ramine cu onoarea nereperata a Regelui Mihai ?


experimentu' securistic de confectzionare a unui catindat prezidentzial plauzibil dintr'un printz consort, fabricat, la rindu'i, la apelu' de seara al bocancilor, a esuat lamentabil.

nu inainte de a'l constringe pe Regele Mihai, personajul simbol al historiei natzionale, si nu numai, la  un gest echivalent cu o abdicare nefortzata.

de aici se vede lipsa de scrupule a celor care se afla in spatele acestei miscari. n'a contat in nici un fel discreditarea, probabil definitiva, a ideii de monarhie in romania, pe linga personajul istoric. printzisoru' cu foste veleitatzi prezidentziale  nu si'a incetat definitiv rolu' in vodevilu' alegerilor din toamna asta. va aparea, mai mult ca probabil, afectat, cu paloarea nobiliara pe chipu'i de arama (pe care am obsevat, cu surprindere, ca a inceput s'o capete, asemenea cameleonului ce imprumuta de la mediul ambiant coloratzia), sa recomande poporului in fruntea caruia a vrut sa se catzere (cu remarcabile, dar insuficiente, imbrinceli patriciene), sa voteze, in al doilea tur, pe catindatu' lu' ion iliescu.

dar cu onoarea Regelui cum ramine ?

-------------------------------------------------------------

vad ca este ranfortzata si o noo figurina de plastilina, in persoana lu' klaus johannes, pe post de surogat de principe strain...

tu'i cushka ma'sii, serviciili nu doarme nevar !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu