marți, 20 octombrie 2009

situatziunea prezinta diverse umflaturi; de ce n'as mai vrea sa iasa base

m'am infuriat !
aseara l'am vazut "la nasu" pe negoitza, personaju' fara fatza, vaitindu'se ca nu'i iese lumea din sector la vot. mi'a dovedit, prin prestatzia lui, ca are dreptate sa stea ascuns, sa nu iasa la inaintare. e absolut insipid, incolor, inodor, lucru remarcabil pentru un (fost ? actual ?) purtator de cuvinte al partidului prezidentzial. partid ce se dovedeste, pe zi ce trece, o adunatura de impotentzi care nici macar la ticalosii nu se pricep. inchipuitzi'va ca in locul pedelistilor ar fi fost penelistii, cu toate cartzile cistigatoare avute in mina, inclusiv persoana basescu, si cu toate oportunitatzile aparute din 2005 incoace!
pedelistii au jucat prost, nefiind in stare sa valorifice nici unul din atuuri. n'au reusit sa'si asume pina la capat nici cartea reformismului autentic, debarasindu'se de personaje stinjenitoare, nu reusesc sa'si asume nici jocul cinic al adversarilor. se multzumesc sa se bizuie in continuare pe simtzul de carnasier al lui basescu, pe priza lui la populatzie, neconsiderind ca trebuie sa'si "aduca si ei aportu", macar prin punerea "in opera" a unui sistem mediatic de sustzinere a demersului presedintelui.
degeaba spune basescu ca nu'si doreste sa aiba televiziuni aservite, lucru absolut remarcabil doar daca si ceilaltzi actori politici s'ar abtzine sa le aiba. sa traiesti cu iluzia ca populatzia asta adusa in stadiul legumicol, cu program, va avea puterea sa fie perseverenta mergind pe mina ta, indiferent ce ai face, doar pentru ca basescu e bine intentzionat, si ca e sabotat de 322, e dovada de mare prostie, ca naivitate nu poci sa'i zic. sa fii acuzat ca invirtzi banii cu lopata, iar tu sa nu fii niciodata suficient de convingator incit sa dovedesti ca n'o faci, si totusi sa nu'tzi "obligi" "finantzatorii" sa'si bage banii si'n afacerile media, care, se vede bine, le'ar proteja si lor "afacerea", pe linga scopul politic implicit, nu dovedeste decit ca dai dovada, pe linga hotzie, si prostie, si de avaritzie !
nu are dreptate alina mungiu pippidi cind il acuza pe unu' ca videanu ca prefera sa petreaca pe coasta de azur decit sa investeasca in media ?
cu un astfel de partid in spate, in care "plomba" "civicilor", ca si a aripii liberale din peledeul lui stolojan (chiar, mai traieste stolojan ?), e pe cale sa fie rejectata (dovada in acesst sens e si ne-mentzionarea monicai macovei de catre negoitza, aseara, printre ministrii remarcabili pedele din guvernul tariceanu unu), eu daca as fi in locu' lu' basescu nu mi'as mai dori, in ruptu' capului, un al doilea mandat.
cu asa niste nevolnici care s'au repezit sa'si plaseze clientela, cu o rapiditate surprinzatoare in "deconcentrate", dupa parasirea guvernarii de banditzii de la pesede, incit ai fi zis ca au asigurate nu stiu cite miscari in avans la sahu' asta de doi lei care e politica romaneasca, ca pe urma sa nu reusesca decit sa faca un "poc" la fel de scurt ca bocul de care si'au batut joc totzi netotzii cit ai fost tu la guvernare !
au reusit "performantza" sa nu'si adjudece nici macar sprijinul minoritatzilor natzionale, ca sa nu mai vorbesc de cel al oportunistilor de la udemere, in premiera, ca si premiera de a prilejui trecerea primei motziuni de cenzura.
nici "cumparaturile" nu mai functzioneaza daca itzi merge buhu' de luzer...
daca n'as sti cit sint de abulici, mai ca mi'as pune problema ca au cazut la pace cu adversarii pentru a'l "gara" pe basescu pe o linie de manevra. ca nu'i vad pe totzi "baronii de aparat" fericitzi sa fie scosi de la ciolanu' guvernarii pentru a doua oara in ultimii trei ani, numai pentru "fumurile" lu' basescu cu "reformarea statului", ce'i afecteaza si pe ei in aceeasi masura.
din cauza asta mi'as fi dorit ca basescu sa nu mai candideze. as fi dorit sa se retraga in opozitzie si sa faca un partid nou. sa'i lase pe patriciu, voiculescu, hrebenciuc, sa'si desavirseasca opera, care e, cu toata opozitzia lui, in mare parte infaptuita.
sint convins ca prin o noua victorie a lu' basescu, si cu pedele la guvernare, e pierduta, pentru cine stie cit timp, ocazia unui partid ceva mai respirabil.
reformele ce sint presante nu se vor produce in tzara asta decit ca urmare a unui crah de dimensiuni ce sint greu de banuit acum.
si eu, in calitate de votant al lui basescu, nu'mi doresc sa'l vad transformat in tzap ispasitor a tot ce nu s'a facut in douazeci de ani.
cum se pricepe "aparatu" sa'si confectzioneze !
ca sa scape...
cum a facut si cu ceausescu (nu'l compar decit din punctu' asta de vedere pe basescu cu ceausescu, nu va bucuratzi !)
de altfel, doar o minune cred ca'l mai poate scoate pe basescu cistigator pe 6 decembrie.
ostilizarea "pensionatzilor" speciali din "servicii", armata, politzie, magistratura, cred ca'i va pune capac.
media e in proportzie de 90 % ostila.
vad ca pina si "oficiosul" Evz are pozitzii tot mai "pe linie" ceridu'i azi o spovedanie publica printr'un tinar cadru de nadejde.
blogosfera a fost acaparata, nu stiu daca tot cu ajutoru "serviciilor", in proportzie remarcabila de cei "anti".
pina si posturile de radio straine, cele care mai emit in romania (dw, rfi), si la care te'ai astepta la obiectivitate, au ajuns sa aiba drept invitatzi "analisti" ca ctp, cel plimbat prin toate canalele autohtone cind cauza o cere.
asa ca, oricit de "barbat" se considera basescu, nu vad in ce mod ar putea gestiona o situatzie pe cale de a deveni exploziva , cu o clasa politica, servicii, media, si chiar populatzia, intr'un final, ostilizate.
nu vreau un basescu "pe scut" !

4 comentarii:

Neinfectat De Comunism spunea...

hmh....e politician versat....stie la ce riscuri se expune candidand din nou...e timpul sa loveasca si mai dur in urmatorii 5 ani, altfel va fi si el invins de servicii...nikule mai intra si la mine pe blog, nati meir se coase imprejur, din nou...

Theo-Phyl spunea...

Bravo nikule ai scris-o de parca mi-ai citit sufletul amarat :)

Demnitar Demagog spunea...

Pana unde poate sa mearga in .....stupiditate
De la politicienii nostrii te astepti la orice, dar ei nu isi dau seama ca sunt pusi acolo sa slujeasca poporul, poporul care i-a ales si care le plateste salariile si pensiile babane. Sunt pusi ca sa faca treaba si ei ce fac, se folosesc de functia pe care o au ca sa inmulteasca banii clientelei politice si ai grupurilor de interese. Sincer va supun mi s-a facut greata de clasa politica romaneasca, am inceput sa cred ca Romania nu mai are nicio sansa, am pierdut atatia ani cu acesti incompetenti, ignoranti si idioti politicieni. STOP demagogiei

Demnitar Demagog spunea...

Cineva intreba pe un sait " de ce nu renunta basescu la ambitia de al desemna pe croitoru in functia de Prim-ministru" astfel s-ar debloca actuala criza politica. raspunsul a venit repede..

"Tu ai renunta la interesul national pentru interesele individuale si de grup, gen Grivco. Daca ai renunta la interesele nationale si ai lasa tara pe mana hotilor te poti numi un tradator. Basescu are nevoie de sustinerea noastra ca sa poata sa infranga balaurul coruptiei care suge sangele acestei tari. Daca renunta el, nu mai avem nicio sansa. Deocamdata este singurul om care are o sansa sa scape Romania de tradatori si nu are voie sa renunte la aceasta sansa.
Tara este pe ultimul loc in interesele lor.(PSD,PC,UDMR,PNL) Toti acestia au trecut pe la scoala de DEMAGOGIE a d-lui Voiculesc (antena 123)
urmariti sondajul pe: http://demnitar.blogspot.com

Trimiteți un comentariu