vineri, 20 noiembrie 2009

de pe vremea cind bunica era fata, si sobolanu' tot mai rozaliu

in  toata mizeria declansata de aparitzia "cartzii" lui nastasiu & gaetan n'am vazut sa fi provocat prea multa vilva o declaratzie facuta cu limbutza lui de insusi guzganu' rozaliu, ce'i drept telefonic, in prezentza  nasului, a lu' magister cristoiu, a ursului ginditor,  pe vremea cind nu tragea vinturi zilnice, a lu' ohanesian, ceva mai slab si mai putzin "dus", si a lu' nahoi, ce era "pupincurist" basescian pe vremea aia, nu'l adusese, inca,  pe calea "a dreapta" patriciu. era vorba de niste intilniri ale guzganului cu haisam, tzinute in aer liber, strategic, cum se intilnea si brucan cu conspiratorii ce'au facut posibila lobilutzia din '89. chiar in martie 2005, inainte de rapire (28 martie),  hrebenciuc se pare ca a primit o suma intre 700.000 si 1.000.000 de coco pentru a'l scapa pe haisam de necazuri. asa ar fi declarat munaf sub ancheta la bagdad, si declaratzia lui ar trebui sa se afle in dosarul instrumentat de nastasiu.

mie imi era clar de la inceput ca filiera pesedista era atit de evidenta in toate evenimentele legate de inscenarea rapirii, pentru a'i confectziona o statura de salvator lui haisam si pentru a'l pune pe base in dificultate cu incercarea de a'l deturna de la intentziile lui de aruncare a pesedeului spre un binemeritat 10 %, prin intermediul alegerilor anticipate, incit sint "siderat" ca basescu nu tuseaza mai virtos pe directzia asta, legindu'se doar de calatoriile lu' ilici ramirez iliescu impreuna  cu haisam la bordu' aeronavei prezidentziale.

de fapt toate evenimentele poarta marca inconfundabila a guzganului...


inregistrarea prezinta un defazaj intre sunet si imagine in urma unei procesari ratate !

2 comentarii:

Theo-Phyl spunea...

Misto postare ca deobicei :)

amanda13 spunea...

da, si mie imi era clar de la inceput cam de pe unde s-au tras sforile in cazul scandalului.

dar a fost si pentru mine extrem de ciudat sa-i vad pe aia toti, mai putin nasul of course, astazi jurnalistii lu' peste prajit zambind ironic la cele spuse de hrebe. mai sa fie ce ciudata consistenta au unele coloane vertebrale!

Trimiteți un comentariu