duminică, 29 noiembrie 2009

sobolanu' rozaliu muta cu nebunu'

vad ca "baetzii" lu' tolontan sint baetzi finutzi, pina una alta, pen' ca n'au postat pe saitu' ziarului, in integralitatea ei, pasa mistico-electorala a  persongiului jiji, creatzia sobolanului rozaliu hrebenciucic, pe care acesta a avut'o pe posturile tv de sport inaintea inceperii meciului.



desi are mari probleme cu suporterii proprie'i echipe, pe care'i haituieste mai tare ca pe hotzii de oi, prefigurind un regim pe care si'l doreste foarte, el si'a inceput campania pro-geoana, in stilu'i caracteristic, slobozind nenumarate, si obsesive, blesteme pe capu' lu' pazvante chioru', cum il numeste pe cel ce'si pierdea, in urma cu vreo doi ani, citeva procente bune din sustzinere pen' c'a avut proasta inspiratzie sa stea cu el la masa.

2 comentarii:

Riddick spunea...

Înclin să cred că "prigoana" din primavară a fost montata, şi că toţi protagoniştii (bodiguarzi, hoţi de maşini, anchetatori) au jucat piesa coordonat.

niku_elektriku spunea...

a fost montata ca sa'l scoatza europarlamentar, sa'i "umfle" egou' oierului (parca mai era nevoie), in perspectiva unor previzibile insuccese in alegerile natzionale.
si nu se facea sa ramina oieru' far' de coledzi, ca si'ar fi pierdut si bruma de credibilitate in urma esecurilor repetate.
acu' tre' sa se revanseze...

Trimiteți un comentariu